Tea ja sam isto '91.
MM je bio sa mnom i na vaginalnom pregledu... Ja sam prvi put bila u 6.tj., u 10tj. I u 11.na kombiniranom i sutra u 15. MM opet ide s nama vidi bebicu... Za kombinirani mi je radio i vagnalni i uzv preko trbuha
A sto se tice prasine ufff prosle godine smo renovirali 2 apartmana (u jednom sad stojimo) a ove godine pravimo kucu i ta sva prasina me ceka kad beba dodje
Etonas s pregleda :) sve u redu , 25 tj smo ddanas ravno. Mrvica je teska 720 g, a mama 5.5 kg u plusu
Bile smo i u sopingu , u Kiku i Lidlu
*Treca sreca* moram ti se zahvaliti na opisu broja njihovih carapica jer bi stajala tam ko tukac i ne bi znala koje da uzmem haha
Stavit cu slikicu ulova
Babylove, drago mi je što vaša curica dobro napreduje!
Vidim, i ti si se lijepo nakupovala
Etonas s pregleda :) sve u redu , 25 tj smo ddanas ravno. Mrvica je teska 720 g, a mama 5.5 kg u plusu
Bile smo i u sopingu , u Kiku i Lidlu
*Treca sreca* moram ti se zahvaliti na opisu broja njihovih carapica jer bi stajala tam ko tukac i ne bi znala koje da uzmem haha
Stavit cu slikicu ulova
Drago mi je da je sve uredu
Btw ljubomorna sam na sve vas sto ste kupovale stvari za bebice ja jos nista al moga bi past sutra shoping u citya
Babylove, drago mi je da je sve super i bebica lijepo napreduje!
I lijepo si sopingirala 😊
Super babylove!
Jesi ove bodibenkice upecala u KIKa ili? Koliko koštaju duopack? Još u njih jedino cijene nisam gledala.
U LIDLa su u prošloj turi bile 2 za 60kn (jutros ih nije bilo,ili se prodalo dok sam ja došla oko 9am), jesu kvalitetne ali ipak mi je to na granici sa skupim....h&m koje su najkvalitetnije su duopack 70kn....
žena-majka-carica:)
Ja sam 88 godiste 😊 i bila sam u lidlu, uzela sebi tajice, majicu i haljinu, muzu 2 majice i kratke hlacice kao rifle. Skoro sam uzela i za bebaca nesta ali ipak nisam... ni nemam gdje staviti jos hehe...
Robica mame koju ste uzele divna jeeee 😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji