Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    25. Svibanj 2017. 16:11

Tea ja sam isto '91.

MM je bio sa mnom i na vaginalnom pregledu... Ja sam prvi put bila u 6.tj., u 10tj. I u 11.na kombiniranom i sutra u 15. MM opet ide s nama vidi bebicu... Za kombinirani mi je radio i vagnalni i uzv preko trbuha

A sto se tice prasine ufff prosle godine smo renovirali 2 apartmana (u jednom sad stojimo) a ove godine pravimo kucu i ta sva prasina me ceka kad beba dodje 

babylove28
    25. Svibanj 2017. 17:39

Etonas s pregleda :) sve u redu , 25 tj smo ddanas ravno. Mrvica je teska 720 g, a mama 5.5 kg u plusu
    Bile smo i u sopingu , u Kiku i Lidlu
    *Treca sreca* moram ti se zahvaliti na opisu broja njihovih carapica jer bi stajala tam ko tukac i ne bi znala koje da uzmem haha
    Stavit cu slikicu ulova

babylove28
    25. Svibanj 2017. 17:41

barbs
    25. Svibanj 2017. 18:03

Babylove, drago mi je što vaša curica dobro napreduje! 
    Vidim, i ti si se lijepo nakupovala 

luce <3
    25. Svibanj 2017. 18:30

babylove28

Etonas s pregleda :) sve u redu , 25 tj smo ddanas ravno. Mrvica je teska 720 g, a mama 5.5 kg u plusu
    Bile smo i u sopingu , u Kiku i Lidlu
    *Treca sreca* moram ti se zahvaliti na opisu broja njihovih carapica jer bi stajala tam ko tukac i ne bi znala koje da uzmem haha
    Stavit cu slikicu ulova

Drago mi je da je sve uredu 

luce <3
    25. Svibanj 2017. 18:31

Btw ljubomorna sam na sve vas sto ste kupovale stvari za bebice ja jos nista al moga bi past sutra shoping u citya 

• sretna
    25. Svibanj 2017. 18:36

Babylove, drago mi je da je sve super i bebica lijepo napreduje! 
    I lijepo si sopingirala 😊

babylove28
    25. Svibanj 2017. 18:41

treca_sreca
    25. Svibanj 2017. 18:47

Super babylove!
    Jesi ove bodibenkice upecala u KIKa ili? Koliko koštaju duopack? Još u njih jedino cijene nisam gledala.
    U LIDLa su u prošloj turi bile 2 za 60kn (jutros ih nije bilo,ili se prodalo dok sam ja došla oko 9am), jesu kvalitetne ali ipak mi je to na granici sa skupim....h&m koje su najkvalitetnije su duopack 70kn....

žena-majka-carica:)

violeta1
    25. Svibanj 2017. 19:07

Ja sam 88 godiste 😊 i bila sam u lidlu, uzela sebi tajice, majicu i haljinu, muzu 2 majice i kratke hlacice kao rifle. Skoro sam uzela i za bebaca nesta ali ipak nisam... ni nemam gdje staviti jos hehe... 
    Robica mame koju ste uzele divna jeeee 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.