Treca sreca slazem se da ne pise se ni kod nas ali lijepo se je tu i tamo svega prisjetiti i bas to vezu neki zajednicki trenuci 😊

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Meni je muz isto svaki put samnom, izostane s posla ak treba tih sat vremena, obicno se narucim u 8 vec pa onda malo kasni na posao... meni je radila vaginalne negdje do 12.tjedna a odonda samo preko trbuha. I svaki put je muz samnom unutra, ne znam zasto ne bi bio, pa on sjedi kraj mene i gledamo ultrazvuk na tv monitoru na zidu, a doktorica gleda svoj monitor.
Curke, koje ste u Lidlu carape kupovale, koju velicinu?

ja kupila najmanje (11-14) jer sam u prošloj turi kupila 15-18 i istestirala ih koliko uđu u sebe u pranju. Normalno se ponašaju, ne uđu previše nego očekivano jer ipak je to s elastinom u sebi.
Evo dosad, s jutros kupljenih 2 paka, što imam....a još čekam da mi rodice vrate što sam im od mojih dečkiju baby robicu dala, ako je preživilo išta možda i koje čarapice. Tako da mislim da imam dosta "za prvu ruku" barem

žena-majka-carica:)
Treca sreca cizmice su mi 😍
Ja sam danas u c&a vidjela tako slatke trenirkice na baby mickeya i plutona, ali nisam nis kupila 😄
Ja sam isto na faceu vec preko 3 g u grupi s mamama s forum.hr. nas par je ostalo bas povezano i svaki dan pisemo

Tea ja sam isto '91.
MM je bio sa mnom i na vaginalnom pregledu... Ja sam prvi put bila u 6.tj., u 10tj. I u 11.na kombiniranom i sutra u 15. MM opet ide s nama vidi bebicu... Za kombinirani mi je radio i vagnalni i uzv preko trbuha
A sto se tice prasine ufff prosle godine smo renovirali 2 apartmana (u jednom sad stojimo) a ove godine pravimo kucu i ta sva prasina me ceka kad beba dodje

Etonas s pregleda :) sve u redu , 25 tj smo ddanas ravno. Mrvica je teska 720 g, a mama 5.5 kg u plusu
Bile smo i u sopingu , u Kiku i Lidlu
*Treca sreca* moram ti se zahvaliti na opisu broja njihovih carapica jer bi stajala tam ko tukac i ne bi znala koje da uzmem haha
Stavit cu slikicu ulova

Babylove, drago mi je što vaša curica dobro napreduje!
Vidim, i ti si se lijepo nakupovala

Etonas s pregleda :) sve u redu , 25 tj smo ddanas ravno. Mrvica je teska 720 g, a mama 5.5 kg u plusu
Bile smo i u sopingu , u Kiku i Lidlu
*Treca sreca* moram ti se zahvaliti na opisu broja njihovih carapica jer bi stajala tam ko tukac i ne bi znala koje da uzmem haha
Stavit cu slikicu ulova
Drago mi je da je sve uredu

Btw ljubomorna sam na sve vas sto ste kupovale stvari za bebice ja jos nista al moga bi past sutra shoping u citya

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji