Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M@lena
    25. Svibanj 2017. 14:56

treca_sreca

ma daaaaaj!!
    onda se sigurno znamo, ako ne poimence, iz viđenja 100%
    nas je na računarstvu svega 10 cura bilo….ona mršavica štreberica s 5.0, ta sam ti ja
    prve dvi god sam hodala s jednim tvojim iz razreda, dok nisam izgubila glavu za svojim sadašnjim mužem

Ovdje nema privatnih poruka?!!😬
    Stvarno bismo mogle na kavicu kad dodjem dolje!
    Ne na onu s FESB-a za 5 kn 😁 nego idemo u Procaffea na postenu 😊

Tejuska♡
    25. Svibanj 2017. 15:09

Sretna haljinica i busica su mraak 😍😍
    Ja sam 91.god
    Kad sam bila tu u ljetnim bebama postojale su privatne poruke a sada ih vise nema sto je totalno bezveze .. 
    Suncokretica baas si se fino nakupovala i neka si da znas  😊😊😊 Prekrasno je sve i sve je iskoristivo svakako 😍😍
    Cure svima ugodan shoping tko ide 😍 Uzivajte

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

treca_sreca
    25. Svibanj 2017. 15:16

nema prajvat....baš nezgodno. Fali mi to više nego edit možda....stvarno ispaljen forum.
    malena, klikni na moj ticker......dodaj me na fejs pa ćemo se dogovorit za neku kavu tj slaju kad budeš

žena-majka-carica:)

Tejuska♡
    25. Svibanj 2017. 15:21

Kad smo bile u ljetnim puno prijateljstva je bilo sklopljeno sa nekima se sreli uzivo imamo i chat na fejsicu... Divno je upoznat nove ljude 😘 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

treca_sreca
    25. Svibanj 2017. 15:25

mi imamo isto (još uvijek, nakon 6 godina!) svoju prajvat grupu na fejsu....mame s tadašnjeg superbaby foruma, koji koliko vidim se ugasio (tko zna kad, nego ja nisam išla par godina tamo pa sam skužila tek sad u siječnju kad sam dobila opet plusić)
    i to mi je cool, ne pišemo više ni pribliiiižno koliko smo tad (razlika je kad si mama na porodiljnom, ili kad radiš 8h dnevno - a još uz dvoje djece....) ali simpa mi je vidit di su i kolika su ta djeca sad. Skupa smo prolazili prve temperature, zubiće, puzanja i prohodavanja, prvi riječi, kašice....ma poveže te to nekako.

• Dena1009
    25. Svibanj 2017. 15:33

Treca sreca pravo bucino ulje je crno, a kad ga prolijes tamno zeleno, ova sta su svijetlija su mjesana za žutim uljem pa su i jeftinija jer je kvaliteta slabija.
    Meni je muz na svakom pregledu i super mi je kod moje doktorice sto ima stol za pregled  sa jedne strane, a muz sjedi sa druge strane i ima poseban ekran na koji gleda, bez da vidi sta meni radi, pa nije problem ni za vaginalni uzv
    Ja sam 89. godiste 

url=https://lilypie.com]

Tejuska♡
    25. Svibanj 2017. 15:34

Treca sreca slazem se da ne pise se ni kod nas ali lijepo se je tu i tamo svega prisjetiti i bas to vezu neki zajednicki trenuci 😊

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Belle84
    25. Svibanj 2017. 15:45

Meni je muz isto svaki put samnom, izostane s posla ak treba tih sat vremena, obicno se narucim u 8 vec pa onda malo kasni na posao... meni je radila vaginalne negdje do 12.tjedna a odonda samo preko trbuha. I svaki put je muz samnom unutra, ne znam zasto ne bi bio, pa on sjedi kraj mene i gledamo ultrazvuk na tv monitoru na zidu, a doktorica gleda svoj monitor. 

Curke, koje ste u Lidlu carape kupovale, koju velicinu?

treca_sreca
    25. Svibanj 2017. 15:49

ja kupila najmanje (11-14) jer sam u prošloj turi kupila 15-18 i istestirala ih koliko uđu u sebe u pranju. Normalno se ponašaju, ne uđu previše nego očekivano jer ipak je to s elastinom u sebi.
    Evo dosad, s jutros kupljenih 2 paka, što imam....a još čekam da mi rodice vrate što sam im od mojih dečkiju baby robicu dala, ako je preživilo išta možda i koje čarapice. Tako da mislim da imam dosta "za prvu ruku"  barem  

• sretna
    25. Svibanj 2017. 16:05

Treca sreca cizmice su mi 😍

Ja sam danas u c&a vidjela tako slatke trenirkice na baby mickeya i plutona, ali nisam nis kupila 😄

Ja sam isto na faceu vec preko 3 g u grupi s mamama s forum.hr. nas par je ostalo bas povezano i svaki dan pisemo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.