Ja se i dalje sminkam normalno...puder rumenilo maskara. Moj savjet vam je da pogledate po ljekarnama ulje i kremu od galenskog ljekarni splitsko dalmatinske zupanije. Ne znam otkud ste pa niti hoce to biti problem. Frendica nosila blizance, ni jedne strije. Rodica mi je isprobala sve zivo,placala dosta al nista joj nije pomoglo kao ova kombinacija. Cifra max 80kn za mjesecno trackanje 😀
P.s.dosta povezana sa farm.industrijom pa sam ovoliko upucena 😃
Ja se i dalje sminkam normalno…puder rumenilo maskara. Moj savjet vam je da pogledate po ljekarnama ulje i kremu od galenskog ljekarni splitsko dalmatinske zupanije. Ne znam otkud ste pa niti hoce to biti problem. Frendica nosila blizance, ni jedne strije. Rodica mi je isprobala sve zivo,placala dosta al nista joj nije pomoglo kao ova kombinacija. Cifra max 80kn za mjesecno trackanje 😀
P.s.dosta povezana sa farm.industrijom pa sam ovoliko upucena 😃
Jel ide koja od vas na depilaciju? Ja idem vec godinama na egipatsku ali sada bikini nisam depilirala jer sam imala taj hematom, a i nekako me strah da me tamo stisce. I sad koristim britvicu - ajme meni! 😨
Ja bikini zonu inače u ovo doba godine ne diram...ali recimo prošlo ljeto sam probala tretmane SHR laserom i oduševila se totalno. Ali sad me u trudnoći strah jer ne znam ipak to bljeskanje lasera da ne bi štetilo, šta-ja-znam...pa sam se i ja vratila klasičnim metodama
BioOil - ja sam ga probala prije godinu-dvije na postojeće (stare) strije i nije imalo efekta. A za sprječavanje novih - vjerujem da je dovoljno dobro kao i uostalom bilo kakva hidratacija....bitno da koža ne bude suha nego nahranjena da ne puca...
žena-majka-carica:)
Kiki mislim da bi moglo biti, jer smo mi nasli neke proizvode u Vinkovcima. Ljekarn3 zg zupanije imaju svoj galenski, pa tako mislim i kremice. To je ona na trgu sigurno.
Trecasreca, nisam sigurna za laser, mene je strah i secerne paste pa ne znam...iako sam citala da je secerna pasta preporucljiva u trudnoci, ali najpametnije je pitat gin. Moja je koza inace suha, ako se nakon tusiranja ne namazem zateze me. Iako, sto vise krema to susa koza. Sada sam cak i smanjila mazuckanja i koza mi je manje suha, ali lice i ruke ako ne namazem budu suhe i zatezu.
Bruncili, hvala, sad da malo budem glupa - sto je galenski? Marka, sastojak... 😬
Mene najvise cice svrbe kako su buknule...a to nezz kako rijesiti 😅😅😅
Bruncili, da te pitam ako znaš...vidim da imaš neke veze s farmacijom
Sad me pita frendica da zašto mi nije Aerius sirup doktorica se sjetila dati, to inače djeci daju za alergije, pa evo i ja sam se zamislila....koja je razlika - kad mi je bolji Aerius a kad ove kortiko kapi za nos? Pretpostavljam dsa je ovo drugo (štetnije ali i ) jače??
Bruncili, hvala, sad da malo budem glupa - sto je galenski? Marka, sastojak… 😬
jadran galenski laboratorij
to je ime/brand/proizvođač...
Sortiraj odgovore
Najstariji