Meni je stomak napiren sta god da pojedem.
Ujutro jedva operem zube koliki mi je nagon za povraćanje.
Polako mi se počinje gaditi hrana. Imam osjećaj da bi samo mogla pojesti juhu i to je to.
Ja sam prepolovila pusenje, ali jos mi se ne gade 😂😂😂 a sto se tice debljanja- konstantno sam napuhnuta kao da sam najela graha, pa slanutka, pa mahuna i kupusa 😂😂😂😂
P.s.curke koje ste bile na prvom pregledu u 5.tj-da li ste dobile trudnicku knjizicu?
Cure jel se i dalje normalno šminkate? Ja radim i svaki dan stavljam i puder, rumenilo, sjenilo, maskaru.. Nekako mislim da je lice mala površina, pa je ok.. Za tijelo sam si već kupila neko ulje za trudnice i od Biobaze kremu za trudnice
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Ja i dalje ne znqm staviti tickerkopirala sam link i gdje sad s njim.
Na kraju moras odabrati opciju "Forums" i ispod link "PseudoHTML, UBB……"
Taj link cijeli kopiraj, zalijepi u svoj potpis i spremi.
Ali obavezno napravit profil kod njih. Ja pokusavala bez profila i nije htjelo
Uspjela haha hvala
jeeeij, s novim tickerima smo si preglednije ajmo tko još nije!
mouse - super za bebičku
trbuh - meni se vidi baš konkretno, u preth T mi je ovoliki bio s 16+ tj
a kako sam inače full mršavica, baš se vidi da je ovo trudnočki stomak tj da nije od debljine jer sam sva kao grančica i onda puf - stomak (već je ohoho veći od dupeta!)
šminka - pošto ne idem na posao, ne šminkam se....ovo malo okolo šta odem u šetnju i sl hodam okolo ko strašilo. al briga me
jedino evo sutra moram nešto do firme, pa ću se onda naravno uljudit da ne prestrašim kolege
žena-majka-carica:)
Hej curke, evo i mene. Promijenila sam profilnu i dodala potpis pa da vidimo hoce se sada vidjeti kad posaljem poruku. Ja sam na mirovanju pa ni ne stavljam pubo sminke, ali kad stavim, stavim istu kao i do sad. Takoder imam mlijeko od biobaze, a planiram kupiti i neke neagresivne gelove za tusiranje. Izbacila bi uobicajene jer isusuju kozu. Ima netko preporuke?
ja sam trudničku dobila tek s 11tj, tako se poklopilo...na prvi pregled sam išla kod jednog dr (s 6tj) pa onda na drugi uzv sa 9tj kod drugog (ovo je bilo u sklopu sistematskog privatno u Sunca), i onda tek na trećem pregledu napokon dobila službenu trudničku kod ovog prvog...a koliko se sjećam iz preth T tad sam dobila odmah u startu na prvom pregledu...
žena-majka-carica:)
Ps. Mislim da sam pocela "osijecati" maternicu iznad pubicne kosti. Kao da je onako na dodir tamo malo tvrde i osjeti se, ono da se napipat ajmo rec. ili sam zabrijlala 😂
Pps. Jel ide koja od vas na depilaciju? Ja idem vec godinama na egipatsku ali sada bikini nisam depilirala jer sam imala taj hematom, a i nekako me strah da me tamo stisce. I sad koristim britvicu - ajme meni! 😨
Danas sam dobila trudničku te se i dalje šminkam normalno. Svaki dan na posao ;)
U bipi je od danas -30% na proizvode za njegu tijela pa cu otići sutra po Bio Oil, negdje sam čitala da je dobro :)
Sortiraj odgovore
Najstariji