Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wanttobemom
    16. Ožujak 2017. 17:14

mc_mouse

Evo mene s pregleda
    5 tjedana i 5 dana, trenutno smo 6,8mm i kontrola za dva tjedna kada ce se čuti i srčeko nadam se

A pa suuper  baš mi je drago da je sve ok   

wanttobemom
    16. Ožujak 2017. 17:15

Ja i dalje ne znqm staviti ticker    kopirala sam link i gdje sad s njim.

Dragy
    16. Ožujak 2017. 17:37

wanttobemom

Ja i dalje ne znqm staviti ticker kopirala sam link i gdje sad s njim.

Na kraju moras odabrati opciju "Forums" i ispod link "PseudoHTML, UBB......" 

Taj link cijeli kopiraj, zalijepi u svoj potpis i spremi. 
    Ali obavezno napravit profil kod njih. Ja pokusavala bez profila i nije htjelo

• Bruncili
    16. Ožujak 2017. 17:37

Kako svi drugacije gledaju...ja sam bila na 5tj i 4 dana i ni zuc o duljini 😂😂😂 a i mene narucio za 2 tj zbog srceka...

mc_mouse
    16. Ožujak 2017. 17:43

Bruncili

Kako svi drugacije gledaju…ja sam bila na 5tj i 4 dana i ni zuc o duljini 😂😂😂 a i mene narucio za 2 tj zbog srceka…

Ovaj je označio i isprintao mi slikicu 

• Bruncili
    16. Ožujak 2017. 17:44

Slikicu sam i ja dobila uz komentar sve je kao skolski, vidimo se za 2 tj 😂😂😂

I_me
    16. Ožujak 2017. 17:48

Cure, dal netko pusi od vas? Ili je smanjio ili skroz prestao? Sta su vam dok rekli?

pandora122
    16. Ožujak 2017. 17:52

I_me

Cure, dal netko pusi od vas? Ili je smanjio ili skroz prestao? Sta su vam dok rekli?

Ja sam pusila. Prestala isti tren cim sam saznala da sam trudna. Bilo je tesko, a sad je zadovoljstvo neopisivo, gadi mi se pomisao na cigaretu

[/url

Sanja86
    16. Ožujak 2017. 18:15

Ja imam 1.85 i startala sam sa 63kg,sad sam 9.tjedan i imam 66kg hehe

violeta1
    16. Ožujak 2017. 18:40

Ja sam pusila(ali onak normalno, ne previse)  i cim mi nije palo na pamet zapalit mislila sam da sam trudna i onda sam nakon par dana zapalila i odmah se ispovracala i poslije napravila test i pozitivan. Vise me ne vuce zapaliti i iskreno bas mi je lijepo bez toga. Ali se trenutno borim s cokoladom, inace ju volim jest a ovih dana me bas trazi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.