Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    23. Svibanj 2017. 21:27

Jos jednom hvala na komplimentima 😊

pandora122
    23. Svibanj 2017. 22:21

Mamice ako koju zanima od sutra je akcija u interspara na djeciji krevetic +madrac+set ppsteljine s 1800 na 999kn.

[/url

• sretna
    24. Svibanj 2017. 07:35

Jutro! Bas sam danas dobrr volje 😄

Sad cemo u vrtic i na posao.

24. Svibanj 2017. 08:00

Jutro mame...sad sam se obuvala i vezala starke kad me tako presjeklo nesto u trbuhu, ispod pupka, na onom pregibu di zavrsava trbuh i pocinje pi-pi..neznam kako bolje objasnit. Bas me zabolilo...jel se dogadalo kojoj? To sad bila sagnuta da zavezem cipele, sjedila na stolcu i vezala

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• M@lena
    24. Svibanj 2017. 08:11

Jutrooo!
    Tek sad vidim slike sto ste stavile. Na mobu mi puna memorija (jos od rodjendana) pa nisam mogla ucitati. 
    Sretna, lijepo ti stoji trudnoca! 😊 i dobro si me podsjetila na pamucne haljinice! Sve nekak mislim nije jos vrijeme za to, al bome je zatoplilo. 😊
    Sanjcy, dogadja se da me presjece nesto tu i tamo, no ako bol potraje i bude istog intenziteta, javi se svojoj doktorici. 😚

Belle84
    24. Svibanj 2017. 08:13

Sanjchi, joooj dobrodosla u klub, ja stalno dozivljavam takvu bol, kad ustanem, kad kihnem, kad radim nagle pokrete..kao da me netko ubo nozem, traje par sekundi dok se ne smirim. Citala sam da je to normalno al sam svejedno u utorak pitala ginekologicu i rekla je da je to sve normalno, da su ligamenti u pitanju.

• sretna
    24. Svibanj 2017. 08:18

M@lena

Jutrooo!
    Tek sad vidim slike sto ste stavile. Na mobu mi puna memorija (jos od rodjendana) pa nisam mogla ucitati.
    Sretna, lijepo ti stoji trudnoca! 😊 i dobro si me podsjetila na pamucne haljinice! Sve nekak mislim nije jos vrijeme za to, al bome je zatoplilo. 😊
    Sanjcy, dogadja se da me presjece nesto tu i tamo, no ako bol potraje i bude istog intenziteta, javi se svojoj doktorici. 😚

Hvala ti 😊

Tejuska♡
    24. Svibanj 2017. 08:31

Jutro svima ♡
    Sretna trbuscic je preslatki 😍
    Sanjchi presjece me tako bolno ako kihnem ili nesto slicno tocno moram se sklupcat kad kihnem ufff
    Kako ste mi okruglice moje 😀😀😀 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Aleksandra2
    24. Svibanj 2017. 08:32

Jutro!
    Mislim da je normalno da nas prisice..bar je meni tako bilo u prvoj i sad u ovoj..pogotovo kod naglih pokreta..nekidan,cekam bus i naglo skocim kad ga ugledam,rezultat toga je bia da san cili dan bila ka invalid..pubicna kost me bolila ka da mi je neko zabia sjekiru.
    Nego mene danas strasi sta bebu ne osjecam. Tj sinoc me kcer udrila nogom,patikon u drob svom snagom. I tako me zabolilo i vise bebu ne osjecam. Bas me strah..jel moze bit sta bebi od udarca u drob?

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• sretna
    24. Svibanj 2017. 08:35

Aleksandra2

Jutro!
    Mislim da je normalno da nas prisice..bar je meni tako bilo u prvoj i sad u ovoj..pogotovo kod naglih pokreta..nekidan,cekam bus i naglo skocim kad ga ugledam,rezultat toga je bia da san cili dan bila ka invalid..pubicna kost me bolila ka da mi je neko zabia sjekiru.
    Nego mene danas strasi sta bebu ne osjecam. Tj sinoc me kcer udrila nogom,patikon u drob svom snagom. I tako me zabolilo i vise bebu ne osjecam. Bas me strah..jel moze bit sta bebi od udarca u drob?

Kazu da su bebe zasticene u plodnoj vodi. Probaj malo mirovat, popit vode, pojesti slatkog i osluskivat. Ako ti se i dalje ne javi i budes zabrinuta, prodi doktoru

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.