Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    24. Svibanj 2017. 09:38

Što se tiče mazanja tijela, ja se mažem sa Baleom trenutno. Ostala sam bez kreme od badema. Čekam da dođe. Naručujem od Justa. Nadam se da će uskoro, ali npr moja se prijateljica ni jednom nije mazala i eto, nigdje nije popucala tako da mislim da to dosta ovisi o koži.

Aleksandra2
    24. Svibanj 2017. 09:40

treca_sreca

sretna

Aleksandra2

Evo na poslu sam, sidim, pijem nes. To je slatko. Valjda ce se javit jer me paranoja hvata.
    Jer je zadnjih dana bas bila aktivna..al moguce da spava jos.

Aleksandra2

Evo na poslu sam, sidim, pijem nes. To je slatko. Valjda ce se javit jer me paranoja hvata.
    Jer je zadnjih dana bas bila aktivna..al moguce da spava jos.

Meni se u orvoj trudnoci dogodilo oko 20 tjedna da nisam malog osjetila cijeli dan, a osjecala sam ga od 16 tt i naravno svaki dan sve vise. I onda se drugi dan najnormalnije javio i lupao ko i inace

meni ko sretnoj…..i to ne jedan dan nego par dana se "nije javljala" tj ja ju uopće nisam osjetila. Pa mi je bilo čudno jer prije tog se javljala često. A sad evo ima par dana opet jako se miče lupa….tako da tko zna zašto se nije "čula" u tom periodu. Ne mora bit loš znak.
    ali obzirom da te mala udrila (i to nogom) u stomak, ja bih se isto zabrinila - najbolje zboi svog gin pa nek te smiri da nema šanse da bebi išta bude.
    Mene tog strah, nek oni kažu da je beba zaštićena….kad dečki igraju nogomet zapobilazim u širokom luku…

Vidit cu,ne javi li se za koju uru, zvat cu ginekologa. Bas sam panicna,samo sta ne placem isprid svih na poslu.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Hope
    24. Svibanj 2017. 09:50

Ej cure nikaknda vas pohvatam sve,bas ste aktivne i puno pišete!!
    Aleksandra2 sigurna sam da je sve u redu,i sigurna sam da će se beba uskoro javit!!evo i vibrica za to~~~~~~~~~~~

A ja vam se zelim pohvalit da smo jučer na pregledu saznali da će nam doc mali dečkić,po ZM sam trudna 15+4 a po ultrazvuku kaže gin 16!!
    Uglavnom sve je Okej i bas sam sretna zato kaj je i muž sinoć vidio malenog i nije mogao maknut osmjeh sa lica cijeli dan!! Ja sam bila uvjerena da je curka i kad je rekao da će bit sin mene kao da su polili metlom vodom (nije da sam htjela curku vise nego sam imala jaki osjećaj da je žensko) joj ja jos uvijek sva u nevjerici,od uzbuđenja nisam mogla ni spavat kak treba 😂😂

treca_sreca
    24. Svibanj 2017. 09:51

sretna

Ne znam jel bi bilo ok ono spricanje boje? Nisam nikad na to isla niti idem u solarije i slicno pa nemam iskuszva s tim svim preparatima. Jedino mislim da je spricanje bolje jer je jednolicno, a kreme mogu ostavit fleke ako se ravnomjerno ne namaze pa ne bi s tim riskirala

e vidiš zaboravila da to postoji.
    Ima u mullera od MakeupFactory tako nešto....pred 2 godine sam si kupila jer su mi noge bile blijeeeeede od uredskog života a trebala kratku suknju obuć.....ali od tog čuda ostaju fleke po robi, ako npr od tekućeg pudera. Tako da, to je dobra ideja za jednokratni suntan ali onda si ograničen u kretnjama da se ne zamažeš s tom piturom...i npr ako plešeš s dragim a on u dugim štof hlačama možeš mu ih cijele zamazat i ukeljat.
    Ja u solarij isto nikad nisam išla, živimo na moru, pa mi je to smiješno.....ali to je sto posto zabranjeno u T

žena-majka-carica:)

Hope
    24. Svibanj 2017. 09:51

Htjela sam napisat mrzlom vodom* pfff metlom 😂😂

treca_sreca
    24. Svibanj 2017. 09:53

ne sjećam se jel ipak bio artdeco, moj je bio drugačiji design bočice.....ali uglavnom na ovaj mot:
    http://make-up-my-day0.blogspot.hr/2013/04/artdeco-spray-on-leg-foundation.html

treca_sreca
    24. Svibanj 2017. 09:54

Hope čestitam na dečkiću i super da je sve okejj!
    Mene je isto šokiralo kad je gin u prvoj T rekao da je muškić.....nisam mogla si zamislit, ja već bila bebu počela zvat "Laurinkice"

barbs
    24. Svibanj 2017. 09:57

Hope, čestitam na dečkiću i jer je sve u redu!!! 
    Moj dragi je bio uvjeren da je curica, pa eto iznenađenja - dečko...  Al' ja nisam razmišljala o spolu. 

• sretna
    24. Svibanj 2017. 09:59

Hope, cestitke na deckicu 😊
    Ja sma u prvoj t od pocetka vikala da je decko i tako je i bilo. A u ovoj su mi se stalno miksali osjecaji i nisam mogla nis tvrdit.

Treca sreca, mozda bolje da otide gdje se bave profesionalno tim spricanjem...nemam pojma, bezveze predlazem, nisam nis od tog koristila. 

Hope
    24. Svibanj 2017. 10:02

Ma da to je i meni kaj sam se već obraćala bebi u ženskom rodu,i muž je već postao siguran da je curka,i ono jučer strši nekaj na ultrazvuku 😂😂 joj koliko osjećaja,pa nisam ni znala da tak neka stvar može u meni izazvat toliko emocija!! ❤️❤️
    Sad se veselim kad će mi se Počet javljat,svako jutro ležim u krevetu i iščekujem i očekujem 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.