Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    24. Svibanj 2017. 09:54

Hope čestitam na dečkiću i super da je sve okejj!
    Mene je isto šokiralo kad je gin u prvoj T rekao da je muškić.....nisam mogla si zamislit, ja već bila bebu počela zvat "Laurinkice"

žena-majka-carica:)

barbs
    24. Svibanj 2017. 09:57

Hope, čestitam na dečkiću i jer je sve u redu!!! 
    Moj dragi je bio uvjeren da je curica, pa eto iznenađenja - dečko...  Al' ja nisam razmišljala o spolu. 

• sretna
    24. Svibanj 2017. 09:59

Hope, cestitke na deckicu 😊
    Ja sma u prvoj t od pocetka vikala da je decko i tako je i bilo. A u ovoj su mi se stalno miksali osjecaji i nisam mogla nis tvrdit.

Treca sreca, mozda bolje da otide gdje se bave profesionalno tim spricanjem...nemam pojma, bezveze predlazem, nisam nis od tog koristila. 

Hope
    24. Svibanj 2017. 10:02

Ma da to je i meni kaj sam se već obraćala bebi u ženskom rodu,i muž je već postao siguran da je curka,i ono jučer strši nekaj na ultrazvuku 😂😂 joj koliko osjećaja,pa nisam ni znala da tak neka stvar može u meni izazvat toliko emocija!! ❤️❤️
    Sad se veselim kad će mi se Počet javljat,svako jutro ležim u krevetu i iščekujem i očekujem 

Hope
    24. Svibanj 2017. 10:05

E a to špricanjeza ten,na svadbi kad sam bila od frendice prije 2 god,došla je njena frendica crnaaaa ono prekrasno preplanula i jedino kaj je imala ispod ruku (pazuha)zelenu mrlju stavila si je dezic i to ne nekak pozelenilo,taj dio samo!! Al izgledala je ko bomba 

Hope
    24. Svibanj 2017. 10:06

Boze dragi kaj sam ja nepismena 😅

dzenny
    24. Svibanj 2017. 10:07

Cestitke na deckicu 😍 
    Jao,ova moja beba bas voli da drzi u neizvjesnosti.. ali kao sto nam je doktor na pocetku rekao da je najvjerovatnije deckic,ja i dragi mu jos uvijek govorimo u muskom rodu.. bice koma ako bude odjednom curka 😂

Aleksandra2
    24. Svibanj 2017. 10:07

Pff sad tek vidim sa mi se post nije posla.
    Hope, cestitam na djecaku. Uvik je lipo cut dobre vijesti.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

24. Svibanj 2017. 10:10

Bok cure! 

Imam bolove u donjem trbuhu, kao kod jajnika, slicno sijevanju i toliko da se moram cucnut...
    Znam da su neki bolovi normalni.
    Brinu me i bolovi, ispricavam se sto detaljno opisujem, kod praznjenja crijeva, desilo mi se tri x u zadnjih 10ak dana doslovno da se hvatam za radijator kad sjedim na skoljci i trebam se jelte ispraznit da drzim i ne mogu 'pustir' koliko me sjece 'jajnik', preznojila sam se.onda pocnem puhat kao da radjam i po malo...
    Sory na detaljima...
    Nadam se da ste sve dobro 😘😘

dzenny
    24. Svibanj 2017. 10:10

Aleksandra,
    Bebice se tako znaju umiriti bez razloga.. inace,svoju bebu osjetim,dok oci otvorim (npr sad igra zestoki fudbal u maminom stomaku),ali juce se nije javio bilo je i 2h popodne,i razmisljam cim dragi dodje sa posla idemo odmah do ginekologa samo da provjerimo,kad on podje udarati 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI