Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope
    24. Svibanj 2017. 10:05

E a to špricanjeza ten,na svadbi kad sam bila od frendice prije 2 god,došla je njena frendica crnaaaa ono prekrasno preplanula i jedino kaj je imala ispod ruku (pazuha)zelenu mrlju stavila si je dezic i to ne nekak pozelenilo,taj dio samo!! Al izgledala je ko bomba 

Hope
    24. Svibanj 2017. 10:06

Boze dragi kaj sam ja nepismena 😅

dzenny
    24. Svibanj 2017. 10:07

Cestitke na deckicu 😍 
    Jao,ova moja beba bas voli da drzi u neizvjesnosti.. ali kao sto nam je doktor na pocetku rekao da je najvjerovatnije deckic,ja i dragi mu jos uvijek govorimo u muskom rodu.. bice koma ako bude odjednom curka 😂

Aleksandra2
    24. Svibanj 2017. 10:07

Pff sad tek vidim sa mi se post nije posla.
    Hope, cestitam na djecaku. Uvik je lipo cut dobre vijesti.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

24. Svibanj 2017. 10:10

Bok cure! 

Imam bolove u donjem trbuhu, kao kod jajnika, slicno sijevanju i toliko da se moram cucnut...
    Znam da su neki bolovi normalni.
    Brinu me i bolovi, ispricavam se sto detaljno opisujem, kod praznjenja crijeva, desilo mi se tri x u zadnjih 10ak dana doslovno da se hvatam za radijator kad sjedim na skoljci i trebam se jelte ispraznit da drzim i ne mogu 'pustir' koliko me sjece 'jajnik', preznojila sam se.onda pocnem puhat kao da radjam i po malo...
    Sory na detaljima...
    Nadam se da ste sve dobro 😘😘

dzenny
    24. Svibanj 2017. 10:10

Aleksandra,
    Bebice se tako znaju umiriti bez razloga.. inace,svoju bebu osjetim,dok oci otvorim (npr sad igra zestoki fudbal u maminom stomaku),ali juce se nije javio bilo je i 2h popodne,i razmisljam cim dragi dodje sa posla idemo odmah do ginekologa samo da provjerimo,kad on podje udarati 😂

barbs
    24. Svibanj 2017. 10:20

Pričale ste o opremi za bebe jučer, čini mi se..?? 
    Mi smo sinoć kupili kolica. 3u1. Polovna. Jako su očuvana. Fali mi samo torba koju ću u dmu kupiti i moram vidjeti ako je moguće košaru ispod namontirati.
    Inače, dragi nije bio toliko zadovoljan jer kupujemo "previše" rano kolica i dao mi je crveno svijetlo da kupim tutice i odjeću  Baš su praznovjerni ti ljudi oko mene. Svekru sam jučer govorila kako ne znam zašto su svekrva i dragi toliko negativni oko svega, pa mi je rekao da ih niti ne slušam.
    Žena od koje sam kupila kolica mi je poklonila klokanicu, paket pelena koji joj je ostalo, a mali je prerastao i cipelice koje su mu prevelike. Rekla je da će mi se i javiti za robicu jer je maleni rođen 28.9.2016., a meni termin 27.9. 
    Jučer sam pričala i sa sestričnom koja je rodila 27.9. prošle godine. Stavlja mi sa strane odjeću koju joj mali preraste i rekla je da ima duple stvari, neiskorištene kod kuće kao npr. jastuci za krevet, itd itd.... tako da ću tu uštediti.
    Svekrva je rekla jučer da su nam oni htjeli kolica kupiti. Najgore je što u toliko mjeseci to niti jednom nisu spomenuli nego kad su kolica već kupljena, ali nema veze... Dogovorili smo se za komodu s prematalicom. Moj dragi ne želi prihvatiti činjenicu da u stanu od 30 kvadrata treća komoda ne stane, ali dramio je da naš sin mora imati puno toga NOVO, a ne polovno, pa sam rekla neka bude po njegovom. Razmišljala sam o ovojhttps://www.magicbaby.hr/catalog/product/view/id/578/s/cam-komoda-za-previjanje-asia-natur/category/50/
    Gledala sam malo i kadice. Ako me netko pita što želimo ću mu reći za kadicu. Otići ću u magic baby malo razgledati uživo i obavijestiti ih. 

barbs
    24. Svibanj 2017. 10:24

Yel, to se dešava u trudnoći!  Ne brini se. 

barbs
    24. Svibanj 2017. 10:28

Evo naših kolica! 

• Dena1009
    24. Svibanj 2017. 10:52

Hope cestitke na deckicu 😊
    Aleksandra i mene jednom tako moj preplasio, cijeli dan ga nisam osjetila, a onda se normalno opet javio. I od onda zna se desiti da ima zatisje ili je mirniji, a ima dana kad samara ko lud...a na kraju krajeva mislim da je i normalno da se i bebe nekad umore, ma da je to za nas šok🙄 Vjerujem da ce se uskoro javiti i da je sve u redu 😊
    Barbs lijepa su vam kolica, sviđa mi se kombinacija boja 👌👌 Meni je mama isto nakon sto smo kupili rekla da hoce oni da nam poklone kolica, al je svejedno rekla, da ionako nebi ona birala jer ja najbolje znam sta zelim, a oni ce nam dat novce.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.