Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aleksandra2
    24. Svibanj 2017. 08:47

Evo na poslu sam, sidim, pijem nes. To je slatko. Valjda ce se javit jer me paranoja hvata. 
    Jer je zadnjih dana bas bila aktivna..al moguce da spava jos. 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• sretna
    24. Svibanj 2017. 08:50

Aleksandra2

Evo na poslu sam, sidim, pijem nes. To je slatko. Valjda ce se javit jer me paranoja hvata.

Aleksandra2

Meni se u orvoj trudnoci dogodilo oko 20 tjedna da nisam malog osjetila cijeli dan, a osjecala sam ga od 16 tt i naravno svaki dan sve vise. I onda se drugi dan najnormalnije javio i lupao ko i inace

Aleksandra2
    24. Svibanj 2017. 08:55

Ae..to samo panicarim..bas sad citam da su bebe dobro zasticene i da je skoro nemoguce da dite ima dovoljno snazan udarac da bi nesto bebi napravio.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• sretna
    24. Svibanj 2017. 09:05

A normalno je da smo u brizi,to nam je u kozi 😄

Belle84
    24. Svibanj 2017. 09:07

Cure, znate li postoji li ijedan nacin da dobijem malo boju sad prije ove svadbe? Bijela sam kao sir a htjela bi bar mrvicu boje dobiti, znam da ne smijem u solarij, mogu li koristiti nesto drugo ili je bas sve strogo zabranjeno?

treca_sreca
    24. Svibanj 2017. 09:22

sretna

Aleksandra2

Aleksandra2

Meni se u orvoj trudnoci dogodilo oko 20 tjedna da nisam malog osjetila cijeli dan, a osjecala sam ga od 16 tt i naravno svaki dan sve vise. I onda se drugi dan najnormalnije javio i lupao ko i inace

meni ko sretnoj.....i to ne jedan dan nego par dana se "nije javljala" tj ja ju uopće nisam osjetila. Pa mi je bilo čudno jer prije tog se javljala često. A sad evo ima par dana opet jako se miče lupa....tako da tko zna zašto se nije "čula" u tom periodu. Ne mora bit loš znak.
    ali obzirom da te mala udrila (i to nogom) u stomak,  ja bih se isto zabrinila - najbolje zboi svog gin pa nek te smiri da nema šanse da bebi išta bude.
    Mene tog strah, nek oni kažu da je beba zaštićena....kad dečki igraju nogomet zapobilazim u širokom luku...

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    24. Svibanj 2017. 09:25

Belle84

Cure, znate li postoji li ijedan nacin da dobijem malo boju sad prije ove svadbe? Bijela sam kao sir a htjela bi bar mrvicu boje dobiti, znam da ne smijem u solarij, mogu li koristiti nesto drugo ili je bas sve strogo zabranjeno?

nije ti pametno...te kreme za samotamnjenje ionak mogu ostavit nejednaku pigmentaciju mjestimice, a sad još kad se spoji to s trudničkim ludovanjem hormona, vjerojatno i na pigmente u koži utječe. Ja sam imala flekice bez ikakvih preparata u prvoj T.
    Radije se osunčaj digod van na gradskoj plaži (si u Zg ili?) ili na balkonu štajaznam, pa koliko se uhvati boje...

žena-majka-carica:)

• sretna
    24. Svibanj 2017. 09:31

Ne znam jel bi bilo ok ono spricanje boje? Nisam nikad na to isla niti idem u solarije i slicno pa nemam iskuszva s tim svim preparatima. Jedino mislim da je spricanje bolje jer je jednolicno, a kreme mogu ostavit fleke ako se ravnomjerno ne namaze pa ne bi s tim riskirala

barbs
    24. Svibanj 2017. 09:32

Aaaaaaajmeeeeee, cureeeeee, jeste se raspisale dok me nije bilo!!! 

barbs
    24. Svibanj 2017. 09:37

Senoritakova, čestitam na curici!!!  Ajmeeeee, pa ja sam neki dan se dolje išla brijati britvicom. Naravno, negdje sam se zakačila i kad sam išla piškiti sam vidjela da mi je dnevni uložak krvav. Uplašila sam se k'o nikad do sad. Baš sam se dragome htjela derati: IDEMO NA HITNUUU!!! Onda sam se nekako smirila i sjetila da sam se brijala i dobro pogledala otkud krvarim. Uglavnom, da sam piškila krv vjerojatno bih doživjela šok. 
    Sretna, prezgodna si!!! 
    Aleksandra, i meni se znalo desiti da se beba ne javi kroz cijeli dan. Isto tako sam bila isprepadana. Čitala sam i pričala sa prijateljicom o tome koliko je beba zaštičena i kažu da stvarno treba biti jaki udarac da bi se ozlijedila, ali ako te brini, odi na pregled. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.