Senoritakova drago mi je sto si dobro i cestitam na curici! 😊
Nisam cula za tu bakteriju..ali vazno da su otkrili i sad ces to rijesiti!
Žile se i meni vide, al isto me vise ne bole i hvala Bogu pa konacno prestale rasti..sad kad se sjetim, do sada mi valjda najveci izdatak bio na grudnjake 😅
Sta se tice kimbaca nasla sam jedan, izgleda sasvim normalno ko svi kimbici, al se mogu skinut stranice pa bude krevet. Krevetic 140/70 + madrac+stanga i zavjesa (nije potrebno al je u kompletu) + komplet krevetnina, na snizenju 120€. Sad mi se to bas cini prakticno jer moja seka je malom kupila krevet jos nije bio ni godinu i pol jer kimbac nije htio ni pod razno, a sa njim u krevetu je nemoguce spavat, tolko ima nemiran san, da im je vecinu noci spavao preko glava ( u snu se baca), a otkad je u svom krevetu nema brige, odlicno spava.
url=https://lilypie.com]
Senoritakova cestitam na curici, zeli da se sto prije rjesis te bakterije!!
Ja pijem elebaby i mazem se s biobaza mama, ponekad kokosovo ulje
Senoritakova, cestitke na curici! 😊
Nadam se da ces se brzo rijesiti bakterije
Senoritakova, vidiš prvi put čujem to za "krvavu" mokraću.....a i ja sam odležala cijelu jednu trudnoću (i nisam imala to)
Nekidan mi je bila obojana crvenkasto ali zbog cikle koju sam jela...
Drži se i super za curku
žena-majka-carica:)
Treca sreca, a kako sam se ja tek sokirala kad sam se popiskila u onu posudicu za urinokulturu a ono crveno...
A doktorica kaze da se to od zadrzavanja mokraće aktivira pjesak u bubrezima. Tih dana me su me i leđa bolila kad bih se popiskila..ali sad pijem puno vode i nemam vise tih problema...
Imam pitanje sto se tiče grudnjaka za dojenje, meni trenutno treba 90E ili F, a neznam gdje kupiti?
glede kindača koji se montira u obicni krevet…ja nisam nikad bila fan multifunkcionalnih stvari. To mi je kao ono sjedalice za auto, koje pokrivaju prve dvije kategorije. Radije kupim 2 različite veličine koja će svaka pojedinačno 100% odgovarati potrebama djeteta određene dobi, a ne s tim multifunkc stvarima idu kao olakšat stvar roditeljima, a u biti nikad to nije to…
Mi smo kindač do cca 3god koristili
a onda poslije normalni krevet…single kak se kaže.
Pogotovo su mi glupe oni kindači čudnih dimenzija npr 130*70 (mada sam ja imala krupne bebe,pa kao imalo bi smisla jelte) ali za njih nikad ne možeš nać krevetninu….klasik je najsigurnije uzimat.
Slazem se u potpunosti. Kad dijete preraste velicinu klasicnog krevetica (120×60) spremno je za veliki klasicni krevet. Ista stvar i s autosjedalicama, kad preraste 0+ ide 1.
Treca sreca, a kako sam se ja tek sokirala kad sam se popiskila u onu posudicu za urinokulturu a ono crveno…
A doktorica kaze da se to od zadrzavanja mokraće aktivira pjesak u bubrezima. Tih dana me su me i leđa bolila kad bih se popiskila..ali sad pijem puno vode i nemam vise tih problema…
Imam pitanje sto se tiče grudnjaka za dojenje, meni trenutno treba 90E ili F, a neznam gdje kupiti?
Joooj ja bih se da oprostis usr... da to vidim u posudici. Da, puno tekucine i to jednostavno tjera bubrege da rade. Super za curku. 😊 bude to sve ok. Jel osjetis serklaz? Kakav je osjecaj dolje? Jesu ti dali upute sto smijes raditi a sto ne? Strogo mirovanje?
Treca sreca, a kako sam se ja tek sokirala kad sam se popiskila u onu posudicu za urinokulturu a ono crveno…
A doktorica kaze da se to od zadrzavanja mokraće aktivira pjesak u bubrezima. Tih dana me su me i leđa bolila kad bih se popiskila..ali sad pijem puno vode i nemam vise tih problema…
Dm, muller imaju one klasicne nepodstavljene. H&m ima malo bolje. Sad ovisi sta zelis
Sortiraj odgovore
Najstariji