Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M@lena
    23. Svibanj 2017. 19:12

Dolores123

Ja pijem Elevit, tako mi je preporucila doktorica.

Meni isto. Samo mi je sad napisala i omega 3, pa sam uz elevit kupila omegu.

Senoritakova
    23. Svibanj 2017. 19:31

Malena, šav sam osjetila samo par dana nakon operacije. Sad uopce nemam osjećaj da ga imam. Sad kako koristim vaginalete dok ih stavljam par puta sam dotakla taj konac pa sam se uplasila..ali sve je ok..
    Upute koje sam dobila: samo lezanje, hodati samo do wc-a, tusiranje brzinsko, sjediti samo ako moram, i rekli su mi jesti sto vise vlakana da se criejva neulijene od lezanja, i da pazim da nedobijem puno kg, ali dosad sam samo 2kg dobila...

Sretna, ma isao je muž u hm, muller, lidl i nigdje nema tih velicina..
    Netko je pisao o Kunert kolicima, mi smo kupili polovna, koristena samo 3 mjeseca za curicu malu, i platili ih 1000kn.. 

• sretna
    23. Svibanj 2017. 19:37

M@lena

Dolores123

Ja pijem Elevit, tako mi je preporucila doktorica.

Meni isto. Samo mi je sad napisala i omega 3, pa sam uz elevit kupila omegu.

Elebaby je.od elevita i u sebi sadrzi omegu

• sretna
    23. Svibanj 2017. 19:38

Senoritakova

Malena, šav sam osjetila samo par dana nakon operacije. Sad uopce nemam osjećaj da ga imam. Sad kako koristim vaginalete dok ih stavljam par puta sam dotakla taj konac pa sam se uplasila..ali sve je ok..
    Upute koje sam dobila: samo lezanje, hodati samo do wc-a, tusiranje brzinsko, sjediti samo ako moram, i rekli su mi jesti sto vise vlakana da se criejva neulijene od lezanja, i da pazim da nedobijem puno kg, ali dosad sam samo 2kg dobila…

Sretna, ma isao je muž u hm, muller, lidl i nigdje nema tih velicina..
    Netko je pisao o Kunert kolicima, mi smo kupili polovna, koristena samo 3 mjeseca za curicu malu, i platili ih 1000kn..

Hm, ne znam onda gdje bi jos moglo biti....

Kolica su jako lijepa!

treca_sreca
    23. Svibanj 2017. 19:53

senorita jako dobro ste prošli rekla bih....kolica čim "izađu iz dućana" vrijede 30% manje. Tako da, kad potrefiš da ih otkupiš od nekog tko ih nije puno ni koristio - e to je posao!!
    Meni osobno izbor boja nije, ali to je stvar osobnog ukusa i glavno da ste povoljno prošli
    Grudnjake - ja sam to na ebayu kupovala u preth T ali ne znam jel ti se isplati sad zbog pt. Kupila sam preko tisuću stvari tamo, a sad eto jednu stvar godišnje kupim.

žena-majka-carica:)

• sretna
    23. Svibanj 2017. 19:54

Evo nas 18+2

treca_sreca
    23. Svibanj 2017. 20:06

sretna baš ste zgodni....ti ko i ja ne puštaš usko pa ni u trudnoći

žena-majka-carica:)

I_me
    23. Svibanj 2017. 20:08

sretna

Evo nas 18+2

Ma si zgodna 😊😊 lijepa pupa! 😊

Belle84
    23. Svibanj 2017. 20:09

Sretna ❤️ Predivna

• sretna
    23. Svibanj 2017. 20:11

treca_sreca

sretna baš ste zgodni….ti ko i ja ne puštaš usko pa ni u trudnoći

Meni jw super kad trudnice nose usko i trbuh se istice, to mi je bas 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.