Ja pijem Elevit, tako mi je preporucila doktorica.
Meni isto. Samo mi je sad napisala i omega 3, pa sam uz elevit kupila omegu.
Malena, šav sam osjetila samo par dana nakon operacije. Sad uopce nemam osjećaj da ga imam. Sad kako koristim vaginalete dok ih stavljam par puta sam dotakla taj konac pa sam se uplasila..ali sve je ok..
Upute koje sam dobila: samo lezanje, hodati samo do wc-a, tusiranje brzinsko, sjediti samo ako moram, i rekli su mi jesti sto vise vlakana da se criejva neulijene od lezanja, i da pazim da nedobijem puno kg, ali dosad sam samo 2kg dobila...
Sretna, ma isao je muž u hm, muller, lidl i nigdje nema tih velicina..
Netko je pisao o Kunert kolicima, mi smo kupili polovna, koristena samo 3 mjeseca za curicu malu, i platili ih 1000kn..
Ja pijem Elevit, tako mi je preporucila doktorica.
Meni isto. Samo mi je sad napisala i omega 3, pa sam uz elevit kupila omegu.
Elebaby je.od elevita i u sebi sadrzi omegu
Malena, šav sam osjetila samo par dana nakon operacije. Sad uopce nemam osjećaj da ga imam. Sad kako koristim vaginalete dok ih stavljam par puta sam dotakla taj konac pa sam se uplasila..ali sve je ok..
Upute koje sam dobila: samo lezanje, hodati samo do wc-a, tusiranje brzinsko, sjediti samo ako moram, i rekli su mi jesti sto vise vlakana da se criejva neulijene od lezanja, i da pazim da nedobijem puno kg, ali dosad sam samo 2kg dobila…
Sretna, ma isao je muž u hm, muller, lidl i nigdje nema tih velicina..
Netko je pisao o Kunert kolicima, mi smo kupili polovna, koristena samo 3 mjeseca za curicu malu, i platili ih 1000kn..
Hm, ne znam onda gdje bi jos moglo biti....
Kolica su jako lijepa!
senorita jako dobro ste prošli rekla bih....kolica čim "izađu iz dućana" vrijede 30% manje. Tako da, kad potrefiš da ih otkupiš od nekog tko ih nije puno ni koristio - e to je posao!!
Meni osobno izbor boja nije, ali to je stvar osobnog ukusa i glavno da ste povoljno prošli
Grudnjake - ja sam to na ebayu kupovala u preth T ali ne znam jel ti se isplati sad zbog pt. Kupila sam preko tisuću stvari tamo, a sad eto jednu stvar godišnje kupim.
žena-majka-carica:)
sretna baš ste zgodni....ti ko i ja ne puštaš usko pa ni u trudnoći
žena-majka-carica:)
sretna baš ste zgodni….ti ko i ja ne puštaš usko pa ni u trudnoći
Meni jw super kad trudnice nose usko i trbuh se istice, to mi je bas 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji