Sretna,
Zgodna trudnica.. preslatko..
Ejj cure zanima me jel neku mozda da su noge boljele,koljena i dole sve do stopala.. danas me ciejli dan bol ubija,a nista nisam radila pa da sam se puno opteretila..
Ja pijem Elevit, tako mi je preporucila doktorica.
Meni isto. Samo mi je sad napisala i omega 3, pa sam uz elevit kupila omegu.
Meni je isto nesto spominjala omegu, ja sam mislila da to ima u elevitu.Nisam uopce citala.
Sretna,
Zgodna trudnica.. preslatko..
Ejj cure zanima me jel neku mozda da su noge boljele,koljena i dole sve do stopala.. danas me ciejli dan bol ubija,a nista nisam radila pa da sam se puno opteretila..
Mene ne bole noge al zato trtica ubija... 😢
I boli me ispod desnih rebara... pritisak... bas cu sutra pitat na pregledu.. al vjerovatno mi se organi namjestaju kako beba raste..
Ajme koliko poruka...ja sam krepana..jutros od 6..I cijeli dan na nogama.. Noge mi , malo su naotekle...
Sretna, sladak trbuscic 😘
A za kreme...mazem se biobazom iz dm-a i od balee mlijeko za tijelo,svaku vecer nakon tusiranja naizmjence
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ja pijem Elevit, tako mi je preporucila doktorica.
Meni isto. Samo mi je sad napisala i omega 3, pa sam uz elevit kupila omegu.
Meni je isto nesto spominjala omegu, ja sam mislila da to ima u elevitu.Nisam uopce citala.
Elebaby ti ima i omegu od sebi, to.je isto od elevita a pije se od 13 tt
Ja sam danas kupila elebaby...skupi su...150 kn..jos imam za zavrsit od dietpharma centravit (mislim da se tak zove, lijena sam ustat se sad pa provjerit na kutiji) pa onda prelazim na elebaby
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
dzenny to je klasična boljka....znaš da imaš neke kreme i od mustela 9mois "instant comfort legs" tako nešto...
inače mene ne bole, ali me smeta što mi se nakupilo celulitaaaaa ajme majko. Nije mi se u preth T ovako a isto sam mirovala (prvu T čak preležala) valjda jer sam sva bila zategnuta i mlada (hehe a sad me kao godine velike ubile) pa se sve mislim da ću morat počet mazat makar da potaknem cirkulaciju. Al mi tlakaaa pa nikako krenut
žena-majka-carica:)
Jaoo ja stvarno nezz.. bas me bole,mozda mi manjka mg jer sad trenutno pijem samo donat..
Jaoo jednu noc dragi mi uocio jednu venu koja je bila bas pomodrila i natekla vani,ali taj dan znam da je to jer sam bila malo vise na nogama.. nakon toga dragi mi izmasirao noge i ujutro je vec nije bilo.. 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji