Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    23. Svibanj 2017. 20:43

Dzenny, pa daj magnezij pij, bitnce ti lakse. 

Ja pijem 400 mg magnezija svaki dan i jos ujutro mazem noge sa biobazom za noge jer inace poludim kolko su mi nemirne i ne mogu im mjesta naci

• Dena1009
    23. Svibanj 2017. 21:00

treca_sreca

dzenny to je klasična boljka….znaš da imaš neke kreme i od mustela 9mois "instant comfort legs" tako nešto…
    inače mene ne bole, ali me smeta što mi se nakupilo celulitaaaaa ajme majko. Nije mi se u preth T ovako a isto sam mirovala (prvu T čak preležala) valjda jer sam sva bila zategnuta i mlada (hehe a sad me kao godine velike ubile) pa se sve mislim da ću morat počet mazat makar da potaknem cirkulaciju. Al mi tlakaaa pa nikako krenut

Treca sreca i meni  ga se nakupilo, dosad sam imala samo na guzi i vidjelo se samo kad bi stisnula skupa, a sad ga ima do gleznja, strasno 😣 imas sto za preporucit za mazanje? Vec sam razmisljala al neznam sto smijem sad koristit? Meni i kapilare pucaju al to me ne cudi, familijarno nam 😑

url=https://lilypie.com]

dzenny
    23. Svibanj 2017. 21:02

Sretna,
    Sutra idem u lekarnu.. u kakvom obliku vi pijete mg??
    Ja sam do sada pila samo donat,mislila sam da minje dovoljno jer do danas nisam imala nikakvih problema..

luce <3
    23. Svibanj 2017. 21:03

Sretna bas ti je lip trubuscic 
    Elebaby je isto od bayera kao i elevit, samo sto imaju u sebi omegu... Meni ih je ova u ljekarni bas nahvalila, a u tu ljekarnu stvarno imam povjerenja sta god su mi preporucili svee je bilo dobro... Malo jesu skupe 150kn za 30tableta ali nekako kad je za bebu radje to nego nesto drugo 

• sretna
    23. Svibanj 2017. 21:05

dzenny

Sretna,
    Ja sam do sada pila samo donat,mislila sam da minje dovoljno jer do danas nisam imala nikakvih problema..

Ja pijem citrat magnezij u tabletama, ali.naricen iz amerike. 

I_me
    23. Svibanj 2017. 21:06

dzenny

Sretna,

Dvije dnevno!!! Ujutro i navecer.
    Dvije dnevno!!! Ujutro i navecer.

dzenny
    23. Svibanj 2017. 21:13

Sretna,hvala 😊
    I_me,sutra cu pitat jel ovdje ovakav.. pa ih kupim 😉 i tebi hvala,takodjer.. 😊

Belle84
    23. Svibanj 2017. 21:19

I_me Ja isto uzimam taj magnezij, odlican je...

Sto se celulita tice, uzas, nikad ga nisam imala kao sad. Ja ne znam od cega je to, krecem se, svaki dan secem i nastojim ne lezat doma previse... 

Aleksandra2

Uff sta sam ja umorna, ic cu ubrzo lec,tj kad mala zaspe. 
    Ja pijem sumece magnezij,kako kad..al sam citala da nije dobro ga piti u sumecim nego u granulama,pa cu to nabavit.
    A celulit,ajme..u ovoj trudnoci sam bas puna celulita. Ne znam kako cu na more..a trudnice kao ne bi smile koristit one anticelulitne kreme.
    Sretna, prezgodna si trudnica. 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• M@lena

sretna

M@lena

Dolores123

Ja pijem Elevit, tako mi je preporucila doktorica.

Meni isto. Samo mi je sad napisala i omega 3, pa sam uz elevit kupila omegu.

Elebaby je.od elevita i u sebi sadrzi omegu

Znam. No nekako vise preferiram svako za sebe, vitamine kao jedno, masne kiseline kao drugo. Tako radim oduvijek. 😊 (npr. volim sirni namaz s vlascem, al nikad necu kupiti onaj abc sir s vlascem, nego cu kupiti odvojeno i pomijesati kako zelim). 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.