Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    23. Svibanj 2017. 21:13

Sretna,hvala 😊
    I_me,sutra cu pitat jel ovdje ovakav.. pa ih kupim 😉 i tebi hvala,takodjer.. 😊

Belle84
    23. Svibanj 2017. 21:19

I_me Ja isto uzimam taj magnezij, odlican je...

Sto se celulita tice, uzas, nikad ga nisam imala kao sad. Ja ne znam od cega je to, krecem se, svaki dan secem i nastojim ne lezat doma previse... 

Aleksandra2

Uff sta sam ja umorna, ic cu ubrzo lec,tj kad mala zaspe. 
    Ja pijem sumece magnezij,kako kad..al sam citala da nije dobro ga piti u sumecim nego u granulama,pa cu to nabavit.
    A celulit,ajme..u ovoj trudnoci sam bas puna celulita. Ne znam kako cu na more..a trudnice kao ne bi smile koristit one anticelulitne kreme.
    Sretna, prezgodna si trudnica. 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• M@lena

sretna

M@lena

Dolores123

Ja pijem Elevit, tako mi je preporucila doktorica.

Meni isto. Samo mi je sad napisala i omega 3, pa sam uz elevit kupila omegu.

Elebaby je.od elevita i u sebi sadrzi omegu

Znam. No nekako vise preferiram svako za sebe, vitamine kao jedno, masne kiseline kao drugo. Tako radim oduvijek. 😊 (npr. volim sirni namaz s vlascem, al nikad necu kupiti onaj abc sir s vlascem, nego cu kupiti odvojeno i pomijesati kako zelim). 😉

• sretna
    23. Svibanj 2017. 21:27

Jos jednom hvala na komplimentima 😊

pandora122
    23. Svibanj 2017. 22:21

Mamice ako koju zanima od sutra je akcija u interspara na djeciji krevetic +madrac+set ppsteljine s 1800 na 999kn.

[/url

• sretna
    24. Svibanj 2017. 07:35

Jutro! Bas sam danas dobrr volje 😄

Sad cemo u vrtic i na posao.

24. Svibanj 2017. 08:00

Jutro mame...sad sam se obuvala i vezala starke kad me tako presjeklo nesto u trbuhu, ispod pupka, na onom pregibu di zavrsava trbuh i pocinje pi-pi..neznam kako bolje objasnit. Bas me zabolilo...jel se dogadalo kojoj? To sad bila sagnuta da zavezem cipele, sjedila na stolcu i vezala

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• M@lena
    24. Svibanj 2017. 08:11

Jutrooo!
    Tek sad vidim slike sto ste stavile. Na mobu mi puna memorija (jos od rodjendana) pa nisam mogla ucitati. 
    Sretna, lijepo ti stoji trudnoca! 😊 i dobro si me podsjetila na pamucne haljinice! Sve nekak mislim nije jos vrijeme za to, al bome je zatoplilo. 😊
    Sanjcy, dogadja se da me presjece nesto tu i tamo, no ako bol potraje i bude istog intenziteta, javi se svojoj doktorici. 😚

Belle84
    24. Svibanj 2017. 08:13

Sanjchi, joooj dobrodosla u klub, ja stalno dozivljavam takvu bol, kad ustanem, kad kihnem, kad radim nagle pokrete..kao da me netko ubo nozem, traje par sekundi dok se ne smirim. Citala sam da je to normalno al sam svejedno u utorak pitala ginekologicu i rekla je da je to sve normalno, da su ligamenti u pitanju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI