Dzenny, pa daj magnezij pij, bitnce ti lakse.
Ja pijem 400 mg magnezija svaki dan i jos ujutro mazem noge sa biobazom za noge jer inace poludim kolko su mi nemirne i ne mogu im mjesta naci
dzenny to je klasična boljka….znaš da imaš neke kreme i od mustela 9mois "instant comfort legs" tako nešto…
inače mene ne bole, ali me smeta što mi se nakupilo celulitaaaaa ajme majko. Nije mi se u preth T ovako a isto sam mirovala (prvu T čak preležala) valjda jer sam sva bila zategnuta i mlada (hehe a sad me kao godine velike ubile) pa se sve mislim da ću morat počet mazat makar da potaknem cirkulaciju. Al mi tlakaaa pa nikako krenut
Treca sreca i meni ga se nakupilo, dosad sam imala samo na guzi i vidjelo se samo kad bi stisnula skupa, a sad ga ima do gleznja, strasno 😣 imas sto za preporucit za mazanje? Vec sam razmisljala al neznam sto smijem sad koristit? Meni i kapilare pucaju al to me ne cudi, familijarno nam 😑
url=https://lilypie.com]
Sretna,
Sutra idem u lekarnu.. u kakvom obliku vi pijete mg??
Ja sam do sada pila samo donat,mislila sam da minje dovoljno jer do danas nisam imala nikakvih problema..
Sretna bas ti je lip trubuscic
Elebaby je isto od bayera kao i elevit, samo sto imaju u sebi omegu... Meni ih je ova u ljekarni bas nahvalila, a u tu ljekarnu stvarno imam povjerenja sta god su mi preporucili svee je bilo dobro... Malo jesu skupe 150kn za 30tableta ali nekako kad je za bebu radje to nego nesto drugo
Sretna,
Ja sam do sada pila samo donat,mislila sam da minje dovoljno jer do danas nisam imala nikakvih problema..
Ja pijem citrat magnezij u tabletama, ali.naricen iz amerike.
Sretna,
Sretna,hvala 😊
I_me,sutra cu pitat jel ovdje ovakav.. pa ih kupim 😉 i tebi hvala,takodjer.. 😊
I_me Ja isto uzimam taj magnezij, odlican je...
Sto se celulita tice, uzas, nikad ga nisam imala kao sad. Ja ne znam od cega je to, krecem se, svaki dan secem i nastojim ne lezat doma previse...
Uff sta sam ja umorna, ic cu ubrzo lec,tj kad mala zaspe.
Ja pijem sumece magnezij,kako kad..al sam citala da nije dobro ga piti u sumecim nego u granulama,pa cu to nabavit.
A celulit,ajme..u ovoj trudnoci sam bas puna celulita. Ne znam kako cu na more..a trudnice kao ne bi smile koristit one anticelulitne kreme.
Sretna, prezgodna si trudnica.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Ja pijem Elevit, tako mi je preporucila doktorica.
Meni isto. Samo mi je sad napisala i omega 3, pa sam uz elevit kupila omegu.
Elebaby je.od elevita i u sebi sadrzi omegu
Znam. No nekako vise preferiram svako za sebe, vitamine kao jedno, masne kiseline kao drugo. Tako radim oduvijek. 😊 (npr. volim sirni namaz s vlascem, al nikad necu kupiti onaj abc sir s vlascem, nego cu kupiti odvojeno i pomijesati kako zelim). 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji