Odlicna su kolica, drago mi je da si ih kupila i toga se rjesila. Meni je komoda bila zakon. Jedva je cekam opet koristit, a i lipo mi izgleda.
Uff sta me drob grci, ka da san stvari dobila.
Jel imate jos lude trudnicke snove. Ja nisan imala jedno vrime pa sam nocas sanjala da zvacem vlastite zube i pljucam ih. Uzas!
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Pozdrav svima 😊 Moj bebac se javlja svaki dan, sinoc kad sam legla spavati bas je bio aktivan. Mi smo za sada uzeli samo komodu, i sto pijem vitamine i mazem se kremom, drugog troska nismo imali. Moramo kucu okreciti pa cemo onda sve kupovati. Dog smo se u 7mj krecemo na pohod za djetetove potrebe hehe...
Barbs, lijepa kolica! Kolko ste ih platili na kraju? I komodica je super
Hvala, cure. I ja sam jako zadovoljna i sretna što ne moramo razmišljati o tome.
I nama su htjeli dati novac da sami kupimo, ali nam do sada niti jednom nisu tu spomenuli... Što mi ide na živce. Svekrva sve što bi rekla bi bilo: NE JOŠ KUPOVATI NIŠTA, NE JOŠ!!! NE KUPUJE SE SADA!!! I onda na kraju: a mi smo htjeli kupiti! Pa sam rekla: mogli ste nam reći! I onda je prokomentirala: a dobro, ima još toga za kupiti. Meni su komoda sa prematalicom jako lijepa, ALI ako imaš prostor za to. Mi imamo jednu komodu u sobi i jednu u dnevnom gdje nam stvari stoje i sada dragi želi i posebnu komodu za bebu. Još kaže: stavit ćemo ovu drugu komodu s našim stvarima na drugu u sobi. Smračilo mi se jer će blizu biti krevetić od bebe. Al' kad već gospoda žele trošit onda nek' kupe tu komodu
Koju ćemo, naravno, nas dvoje ići vidjeti.
Mi smo van stana od sredine 6. mjeseca do 9. mjeseca, tako da do onda ćemo sigurno kupiti komodu. Vjerojatno u 7. ili 8. mjesecu, pa će stajati u garaži. Ili u 9. mjesecu. Moram vidjeti u trgovini ako je moguće na isti dan da ju kupimo, pa da ih angažiram da ju kupe.
Violeta, i moj mali je bio prilično aktivan i kad smo išli spavati i po noći. Slabo sam spavala po noći... Samo sam razmišljala o tome kako će kolica stati u gepek (jedva stanu), kako će komoda stati, di... itd itd itd...
Sretna, svega 600 kn, a svašta nam je još dala uz nju. Žena živi na 3.katu u zgradi, pa je rekla da joj je nezgodno ići gore dolje s njima i kupila je kišobran kolica. Mi smo srećom u kući. Bila sam skeptična radi cijene, ali su jako očuvana.
Da li znate da li je moguće kupiti dodatno košaru za ispod???
Ja opet zvala Rockfellerovu i jos uvijek nisu gotovi nalazi. Kaze zena 'nisi jos gotovi SVI nalazi'... sta to znaci? Treba li za neku bakteriju duze vremena?
Ne kuzim Kiki kako je tebi doslo za 4-5 dana? Meni ce sad biti 10 dana da ih cekam. Jesi ti radila briseve na sve, i klamidiju i ureaplazmu?
Barbs pametna odluka za polovna kolica! Ista ta nova ne bi bila mozda 20% bolja a platila bi ih bar duplo.
Ja osobno cam nisam favorit jer nista sta nema mogucnost izvlacenja rucke na visoko, nama ne igra..
To mi je oduvijek bio jedan od glavnih kriterija jer smo nas dvoje 180 i 193cm
Yel mene zna probost ako kihnem..al iz cista mira hmmm.....a da nazoves dr i objasnis bit ces mirnija.
Aleksandra kako je u tebe stanje? Jel cukar pomogao?
žena-majka-carica:)
Dodatnu kosaru nisam vidila za ispod ali imas dobrih torbi koje se vjesaju na rucke. Pa si pogledaj po ducanima baby opreme. To bude bitno kad krenu setnje s bebom...da imas za odlozit stvarcice kashice dudice pelene vlazne tetre itd sta bude....i nemoj gledat design ni marku nego prakticnost!
Ovo za "mi smo mislili kupit"....kosa mi se dize.
A oni bi vjerojatno cekali kraj kolovoza bar?
To mi je najmrze...pa ne mislim cekat zadnji tren hoce se netko smilovat, najbolje kupit sam (a oni poslije mogu dat lovu, ak su vec toliku zelju imali...mozes mislit!)
Treca sreca, meni je sestra glavu napunila da moram kupiti polovna jer su joj svi rekli kako mi se ne isplati kupovati nova. Ja sam htjela nova jer mi je to prvo dijete i da mi ostane i za drugo jednoga dana, ali za sada ćemo isprobati s ovima. Propasti nećemo jer smo ju platili manje nego bi platili nova. Više bi propali da nam ne pašu nova kolica, po meni...
Ah, vi ste visoki Ja sam 167 cm visoka, a dragi oko 180 cm...
Razmišljala sam otići u izvidnicu torbica po baby trgovinama, mada sam čula da je u dmu najbolja i najpovoljnija... Vidjet ćemo. Svakako imamo još vremena.
Moram vidjeti s prijateljicom ako nam namjerava pokloniti krevetić jer joj je dupli. Ja sam htjela platiti, ali govorila da je da nema potrebe, ali ako budem morala čekati da se oni sjete kupiti djeci novu dječju sobu (imaju skoro 4 godine i spavaju u krevetićima za bebe), onda ćemo kupiti nova kolica.
Ovih dana ću se dogovoriti sa sestričnom da im dođem u posjet i pogledam stvari koje mi ona namjerava proslijediti.
Sortiraj odgovore
Najstariji