glede kindača koji se montira u obicni krevet…ja nisam nikad bila fan multifunkcionalnih stvari. To mi je kao ono sjedalice za auto, koje pokrivaju prve dvije kategorije. Radije kupim 2 različite veličine koja će svaka pojedinačno 100% odgovarati potrebama djeteta određene dobi, a ne s tim multifunkc stvarima idu kao olakšat stvar roditeljima, a u biti nikad to nije to…
Mi smo kindač do cca 3god koristili
a onda poslije normalni krevet…single kak se kaže.
Pogotovo su mi glupe oni kindači čudnih dimenzija npr 130*70 (mada sam ja imala krupne bebe,pa kao imalo bi smisla jelte) ali za njih nikad ne možeš nać krevetninu….klasik je najsigurnije uzimat.
Slazem se, bolje obican kinderbet pa kasnije normalan krevet. I nas malo je sad 3g i 2 mj i iz konderbeta ga selimo u krevet 90×200

Treca sreca da mislim da je to povezano s nekim od hormona.
Belle koju si ti Mustelu kupila?
Sretna i ja imam tu od Biobaze al evo nesto mi se pojavilo po sisama pa ocito moram nesto jace uzet. 😒

Evo da vam se i ja javim malo, čitam redovito ali neda mi se tipkati (ljencina🙈).
Sreća da neke od vam imate puno iskustva pa sam puno stvari naucila.
Mi smo u četvrtak na kontroli bili, šav serklaže dobro drži, zatvorena sam. Stiže nam mali curetak, i termin je pomaknut na 2.10 jer je beba veća za 3 dana. Ima već 412grama i udara svakodnevno.
Stigli su mi i nalazi briseva i imam bakteriju Proteus, mali broj kolonija ali sam dobila antibiotike 14 dana i vaginalete. Samo da se tih beštija rješim..
I prosli tjedan sam imala krvavu mokraću, ali doktorica kaze da nebrinem jer je urinokultura sterilna. Kaže da je to od ležanja i mirovanja, mokraća se skuplja u bubrezima pa oni nerade dobro..moram svakodnevno min.3l vode piti i sve je ok sada.
Sorry za dugi post, ali morala sam...😊😘

Senoritakova drago mi je sto si dobro i cestitam na curici! 😊
Nisam cula za tu bakteriju..ali vazno da su otkrili i sad ces to rijesiti!

Žile se i meni vide, al isto me vise ne bole i hvala Bogu pa konacno prestale rasti..sad kad se sjetim, do sada mi valjda najveci izdatak bio na grudnjake 😅
Sta se tice kimbaca nasla sam jedan, izgleda sasvim normalno ko svi kimbici, al se mogu skinut stranice pa bude krevet. Krevetic 140/70 + madrac+stanga i zavjesa (nije potrebno al je u kompletu) + komplet krevetnina, na snizenju 120€. Sad mi se to bas cini prakticno jer moja seka je malom kupila krevet jos nije bio ni godinu i pol jer kimbac nije htio ni pod razno, a sa njim u krevetu je nemoguce spavat, tolko ima nemiran san, da im je vecinu noci spavao preko glava ( u snu se baca), a otkad je u svom krevetu nema brige, odlicno spava.

url=https://lilypie.com]
Senoritakova cestitam na curici, zeli da se sto prije rjesis te bakterije!!
Ja pijem elebaby i mazem se s biobaza mama, ponekad kokosovo ulje

Senoritakova, cestitke na curici! 😊
Nadam se da ces se brzo rijesiti bakterije

Senoritakova, vidiš prvi put čujem to za "krvavu" mokraću.....a i ja sam odležala cijelu jednu trudnoću (i nisam imala to)
Nekidan mi je bila obojana crvenkasto ali zbog cikle koju sam jela...
Drži se i super za curku

žena-majka-carica:)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji