Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    23. Svibanj 2017. 17:13

Dena1009

Cure ima koja od vas koje ste vec mame iskustva sa ovim kimbicima sto poslje mogu se montirat u obicni krevet? Kolko vam je to korisno?

To i mene zanima...izgleda dobro a sad kakvo je u praksi...

treca_sreca
    23. Svibanj 2017. 17:18

ja sam koristila mustela "double action" i dok sam mazala bilo je ok, baš je dobra i bogata (čak malo premasna, ne možeš se obuć nakon tog...)
    Ali pošto su mi obje bebe bile zimske, taj zadnji mjesec (kad se u biti najviše širiš, do raspuknuća doslovce) se nisam baš mazala i eto....u drugoj T sam dobila toliki "rascjep" da ću ga doživotno nosit ne možeš to više zamaskirat
    a sad sam gledala nedavno u BIPA dućanu ima neka novija verzija, nije "double action" nego samo piše maternity krema (od mustele isto) i ona je 180 na popustu (inace double action je 230) pa sam ju gledala bi li - ne bi li.....ne znam kakva je ona? jel tko koristio?

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    23. Svibanj 2017. 17:22

glede kindača koji se montira u obicni krevet...ja nisam nikad bila fan multifunkcionalnih stvari. To mi je kao ono sjedalice za auto, koje pokrivaju prve dvije kategorije. Radije kupim 2 različite veličine koja će svaka pojedinačno 100% odgovarati potrebama djeteta određene dobi, a ne s tim multifunkc stvarima idu kao olakšat stvar roditeljima, a u biti nikad to nije to...
    Mi smo kindač do cca 3god koristili
    a onda poslije normalni krevet...single kak se kaže.
    Pogotovo su mi glupe oni kindači čudnih dimenzija npr 130*70 (mada sam ja imala krupne bebe,pa kao imalo bi smisla jelte) ali za njih nikad ne možeš nać krevetninu....klasik je najsigurnije uzimat.

Kiki156
    23. Svibanj 2017. 17:23

Ja mislim da sam dobila strije po donjem dijelu sisa. Jel moguce da su vec dosle? Nisam sigurna ni jesu li to strije, nije hrapavo na dodir, izgledaju kao neke ljubicaste zilice, ima ih par i ni ne znal ksd su dosle, samo sam ih jedan dan skuzila. A uopce nemam neke velike sise niti su sad ne znam kako narasle. Mozda za broj. U pocetku su bile napete ali sada vise nisu napete ni bolne, samo su zadrzale "masu". 

treca_sreca
    23. Svibanj 2017. 17:33

Nisu ni moje napete vec x tjedana...to kako opadne razina hormona (mislim estrogena) ne budu vise tvrde. I vise nisu bolne/osjetljive na dodir gotovo uopce

• sretna
    23. Svibanj 2017. 17:41

Belle84

Ja sam kupila Elebaby, ima omege3 i drugih potrebnih vitamina potrebnih u 2.i 3. tromjesecju.
    Sto se tice strija, sto mazete? Ja sam kupila Mustelu. Moja sestra ju je mazala u 1.trudnoci i nije dobila nijednu. A sad s drugim djetetom nije nista mazala i puna je strija po trbuhu. Tako da izgleda da ipak pomaze kad se necim mazu kriticni dijelovi.

Mazem biobazu iz dm-a, to sam i s prvim i nemam ni jednu jedinu striju, a ful je jeftino, 500 ml oko 45-50 kn

• sretna
    23. Svibanj 2017. 17:43

I ja pijem elebaby

• sretna
    23. Svibanj 2017. 17:44

treca_sreca

glede kindača koji se montira u obicni krevet…ja nisam nikad bila fan multifunkcionalnih stvari. To mi je kao ono sjedalice za auto, koje pokrivaju prve dvije kategorije. Radije kupim 2 različite veličine koja će svaka pojedinačno 100% odgovarati potrebama djeteta određene dobi, a ne s tim multifunkc stvarima idu kao olakšat stvar roditeljima, a u biti nikad to nije to…
    Mi smo kindač do cca 3god koristili
    a onda poslije normalni krevet…single kak se kaže.
    Pogotovo su mi glupe oni kindači čudnih dimenzija npr 130*70 (mada sam ja imala krupne bebe,pa kao imalo bi smisla jelte) ali za njih nikad ne možeš nać krevetninu….klasik je najsigurnije uzimat.

Slazem se, bolje obican kinderbet pa kasnije normalan krevet. I nas malo je sad  3g i 2 mj i iz konderbeta ga selimo u krevet 90×200

Kiki156
    23. Svibanj 2017. 17:46

Treca sreca da mislim da je to povezano s nekim od hormona. 
    Belle koju si ti Mustelu kupila? 
    Sretna i ja imam tu od Biobaze al evo nesto mi se pojavilo po sisama pa ocito moram nesto jace uzet. 😒

Senoritakova
    23. Svibanj 2017. 17:46

Evo da vam se i ja javim malo, čitam redovito ali neda mi se tipkati (ljencina🙈).
    Sreća da neke od vam imate puno iskustva pa sam puno stvari naucila.
    Mi smo u četvrtak na kontroli bili, šav serklaže dobro drži, zatvorena sam. Stiže nam mali curetak, i termin je pomaknut na 2.10 jer je beba veća za 3 dana. Ima već 412grama i udara svakodnevno. 
    Stigli su mi i nalazi briseva i imam bakteriju Proteus, mali broj kolonija ali sam dobila antibiotike 14 dana i vaginalete. Samo da se tih beštija rješim..
    I prosli tjedan sam imala krvavu mokraću, ali doktorica kaze da nebrinem jer je urinokultura sterilna. Kaže da je to od ležanja i mirovanja, mokraća se skuplja u bubrezima pa oni nerade dobro..moram svakodnevno min.3l vode piti i sve je ok sada. 
    Sorry za dugi post, ali morala sam...😊😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.