Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    23. Svibanj 2017. 12:33

treca_sreca

Mi smo tricikl sa zivotinjom imali, klasa od cca 300kn. Ali meni je to bilo bezveze….koristili ga za zabavu i to rijetko. Ali vidjam okolo dosta ekipe da guraju dicu u smarttrikeovima pa pitam…sta propustam. Ne cini mi se pametna investicija, na kisobran kolica mogu navalit tonu spize a dite ionako cim prohoda vise je van kolica nego da sjedi i vozi se.

E vidis, moj bas zato sto je nemiran morali smo svugdje voziti smart trike jer bi inace trcao okolo a ne se vodio za ruku gdje bi mi htjeli. I kolko puta smo samo isli u soping na pol dana s tim....ma odlicna stvar! 

• Dolores123
    23. Svibanj 2017. 12:35

sretna

Dolores123

Jel ti već stigla ili si tek naručila? Ja isto mislim uzeti od njih, prvo zato jer je to u blizini mene, a drugo što znam da žena to doma šiva sa par radnica, pa radije platim par kuna više njoj, nego nekome drugome.Samo moram još pričekam da vidim spol, da odaberem boju.

Narucila sam, inace se ceka.2 dana ali im je pofalilo materijala pa bi trebala ovaj tjedan biti gotova. Dimenzija 150×200, materijal onaj plavi na tockice. Kao naf naf-ove dekice za kinderbet ak si vidjela. To je isti materijal. I tu dekicu imam i predobra je, al nema vecih dimenzija pa sam naletila na tu stranicu i vidjela da oni imaju taj materijal i odmah narucila

Da vidjela sam, super izgleda. 

• sretna
    23. Svibanj 2017. 12:38

Dolores123

sretna

Dolores123

Jel ti već stigla ili si tek naručila? Ja isto mislim uzeti od njih, prvo zato jer je to u blizini mene, a drugo što znam da žena to doma šiva sa par radnica, pa radije platim par kuna više njoj, nego nekome drugome.Samo moram još pričekam da vidim spol, da odaberem boju.

Narucila sam, inace se ceka.2 dana ali im je pofalilo materijala pa bi trebala ovaj tjedan biti gotova. Dimenzija 150×200, materijal onaj plavi na tockice. Kao naf naf-ove dekice za kinderbet ak si vidjela. To je isti materijal. I tu dekicu imam i predobra je, al nema vecih dimenzija pa sam naletila na tu stranicu i vidjela da oni imaju taj materijal i odmah narucila

I jos to mogu i ime ispisat na deku 😊

treca_sreca
    23. Svibanj 2017. 12:40

Izgleda da ti tricikli spadaju u klasu gajbi (vrtic tj ogradica), ljulja i sl
    Ono tipa nekom super posluze a nekom bacena investicija. 

žena-majka-carica:)

• Dolores123
    23. Svibanj 2017. 12:44

sretna

Dolores123

sretna

Dolores123

Super, onda ću ja definitivno  sve kupiti kod njih.Ne vjerujem da je negdje puno jeftinije, ili? Neda mi se jednostavno hodat po dućanima i gledat, a sad budu već počele vručine, i ja najradije samo idem s posla fino doma u ležeći.

• sretna
    23. Svibanj 2017. 12:55

Dolores123

sretna

Dolores123

sretna

Dolores123

Super, onda ću ja definitivno sve kupiti kod njih.Ne vjerujem da je negdje puno jeftinije, ili? Neda mi se jednostavno hodat po dućanima i gledat, a sad budu već počele vručine, i ja najradije samo idem s posla fino doma u ležeći.

A gle, deka 150x200 sa imenom 320 kn, bez imena 300 kn, a naf naf dekica za kinderbet skoro 200 kn. Tak da mislim da je to povoljno

Suncokretica
    23. Svibanj 2017. 12:56

Koliko se isplati kupovati komodu za presvlačenje s kadicom? Ako to stavimo u sobu onda moramo dijete kupati u sobi... Je li to uopće praktično ili je bolje kupiti kadicu za bebe pa staviti u kadu? Razmišljam o tome kako ću vodu donijeti i odnijeti do sobe? Čini mi se lakše sve obavljati u kadi jer je tamo pipa, a i lakše se izlije sva voda poslije kupanja... A opet si mislim da ima neki razlog zašto to izrađuju, vjerujem da je lakše zbog leđa... A ako to ne uzmemo, dijete bi presvlačila na našem krevetu...
    Iskusne mame ili one koje znaju iz tuđeg iskustva, recite što mislite 

• sretna
    23. Svibanj 2017. 12:59

Suncokretica

Koliko se isplati kupovati komodu za presvlačenje s kadicom? Ako to stavimo u sobu onda moramo dijete kupati u sobi… Je li to uopće praktično ili je bolje kupiti kadicu za bebe pa staviti u kadu? Razmišljam o tome kako ću vodu donijeti i odnijeti do sobe? Čini mi se lakše sve obavljati u kadi jer je tamo pipa, a i lakše se izlije sva voda poslije kupanja… A opet si mislim da ima neki razlog zašto to izrađuju, vjerujem da je lakše zbog leđa… A ako to ne uzmemo, dijete bi presvlačila na našem krevetu…
    Iskusne mame ili one koje znaju iz tuđeg iskustva, recite što mislite

Ja sam vec pisala o tome. Meni je komoda zakon jer su me na krevetu leda ubijala, a kadicu iz komode smo drzali u kupaoni jer smo kupili stalak za nju. Ne bi bebu kupala u kadici u komodi radi razlijevanja vode. Neke komode cak dolaze skupa sa tim stalkom za kadicu, ali on je fiksan uz komodu

Elsa0
    23. Svibanj 2017. 13:38
    Prodajem...kadica brevi s podlogom za prematanje sklopiva
    Prodajem...kadica brevi s podlogom za prematanje sklopiva
  • M@lena
    23. Svibanj 2017. 13:38

treca_sreca

Izgleda da ti tricikli spadaju u klasu gajbi (vrtic tj ogradica), ljulja i sl
    Ono tipa nekom super posluze a nekom bacena investicija.

Bas tako. Moj malac je od rodjenja dijete za koje kazu ne mo's ga uhvatit "ni za glavu ni za rep". Tvrdoglav i samovoljan ajme. Taj tricikl mu jednostavno nije legao. Sad ima onaj bicikl bez pedala/guralicu i on mu je savrsen. Najradije bi i u krevet s tim. Izvodi svakakve akrobacije, juri sto na sat. Onda sam shvatila da mu je smartic bio totalni kavez. Ni sad ga ne moze vidjeti ocima.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.