Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dolores123
    23. Svibanj 2017. 10:59

pa da slažem se s vama, ja isto ne mislim imati više djece, pa mi je puno sad dati neznam koliko tisuća kn za njih.Super su mi ta 3u1, ali mislim da ima jeftinijih.ja isto moram sve kupiti jer moje sestre su svu robu koju su imale, dale drugima, a ovi drugi pitaj boga kome dalje, tako da sam ja sad ostala bez svega, eto.što se tiče posteljine i onih zaštita za krevetić, možete pogledati na ovom linku:
    https://www.ethereal.hr/posteljina

meni to ne djeluje skupo, s obzirom da se dobije baš sve.

treca_sreca
    23. Svibanj 2017. 11:01

Mclaren uzima dosta mama i kune se u nj ali ja osobno nisam imala pa ne znam dal je to u rangu kao stokke (precijenjeno i placas prvenstveno status simbol) ili zbilja vrijedi...jer skupa su ko vrag. Cak i polovna preko 1000 prodaju.
    Mi smo za kisobran imsli chicco liteway i nisam im manu nasla, inace su 1100nova a ja ih polovna bila kupila, pa nakon mene otisla na posudbu jednoj bebi i sad eto nadam se da ce nam opet koristit za nekih godinu-ipol

žena-majka-carica:)

Kiki156
    23. Svibanj 2017. 11:09

Barbs pa da, ako ti ona kolica budu dobra zasto ne bi uzela. Ma ja ti mislim da je to sve precijenjeno. Evo gledam svoje frendice, djeca nisu napunila ni dvije godine i vec su u kisobran kolicima. Dakle ako imas priliku uzeti provjerena i ocuvana kolica zasto ne, ionako to oni prerastu za tren. 
    Ne znam kako to ide al koliko vidim bebe kad prohodaju idu u kisobran kolica ili im kupe onaj autic sto se gura pa oni u tom sjede. Puno mama vidim s tim. 

Kiki156
    23. Svibanj 2017. 11:14

Dolores dobar je ovaj link, malo sam vec gledala posteljine al vise vizualno, nisam obracala pozornost na cijenu jer ne kupujemo jos, ali 400 kn za komplet mi se ne cini previse. 
    Sto se tice kolica cula sam da u Sloveniji ima dosta povonjih, gledali smo neke linkove i jeftinija su od nasih, za ove modele koje mi gledamo. Naci cu linkove pa saljem. A imamo jedne frendove koji su isli tamo kupit kolica i jos su dobili 15% popusta u trgovini, dosta su ustedili. Pa kome je blizu...

Kiki156
    23. Svibanj 2017. 11:16

Evo jedne: 
    http://www.mali-vragci.si/otroski-vozicki

• sretna
    23. Svibanj 2017. 11:36

Ja mislim da.kod mclaren placas vise ime nego kvalizetu, odnosno da ima jednako kvalitetnih kolica, za manje novce kao chicco, cam i slicno.

Mi kisobran kolica nismo uopce kupovali ua prvog niti cemo sada. Mali se vozio od prve god u smart trikeu

• sretna
    23. Svibanj 2017. 11:37

Od ove stranice etheral sam L narucila dekicu za veliki krevet 😊

• Dolores123
    23. Svibanj 2017. 11:51

Jel ti već stigla ili si tek naručila? Ja isto mislim uzeti od njih, prvo zato jer je to u blizini mene, a drugo što znam da žena to doma šiva sa par radnica, pa radije platim par kuna više njoj, nego nekome drugome.Samo moram još pričekam da vidim spol, da odaberem boju.

treca_sreca
    23. Svibanj 2017. 11:53

U moja doba nije bulo smarttrikea nego obicna tricikl guralica sa drskom i sunshadeom. Ona se nije dala strpat u gepek (manjeg auta) a taj smart...jel on rasklopiv tj praktican za prenosit? Koliko je napredniji od ovih obicnih triciklica?

žena-majka-carica:)

• sretna
    23. Svibanj 2017. 11:58

Dolores123

Jel ti već stigla ili si tek naručila? Ja isto mislim uzeti od njih, prvo zato jer je to u blizini mene, a drugo što znam da žena to doma šiva sa par radnica, pa radije platim par kuna više njoj, nego nekome drugome.Samo moram još pričekam da vidim spol, da odaberem boju.

Narucila sam, inace se ceka.2 dana ali im je pofalilo materijala pa bi trebala ovaj tjedan biti gotova. Dimenzija 150×200, materijal onaj plavi na tockice. Kao naf naf-ove dekice za kinderbet ak si vidjela. To je isti materijal. I tu dekicu imam i predobra je, al nema vecih dimenzija pa sam naletila na tu stranicu i vidjela da oni imaju taj materijal i odmah narucila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI