Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    23. Svibanj 2017. 10:35

Dolores123

Vidim da imate temu za kolica.Ja ne mislim da ti 4.000 kn za kolica, a kamoli više.Ja za to radim cijeli mjesec.Nije mi bitna nikakva marka, a i pitanje koliko ću ih koristiti, s tim da ja imam termin u12 mj. Zar vi sve kupujete tako skupe stvari?

4 tis kn ti je neka normalna cijena za kolica.. al vjerujem da se mogu kupiti i jeftinija koja su isto ok..
    ja sam dobila polovna koja su dosla ticucu kuna..
    muz i ja smo se odmah dog da necemo davat bijesne novce za kolica i da cemo gledati polovna jer ne planiramo imat vise od 1 djeteta ..
    da smo odlucili imat vise djece vjerovatno bi kupili nova da nam ostanu i za drugo dijete..
    al ne opterecuj se previse...kupi u skladu svojih financija..daju se naci i polovna koja su u super stanju i ocuvana i lijepa..

• sretna
    23. Svibanj 2017. 10:48

Dolores, ima i jeftinijih kolica i kombinacija. Ali nekako 4000 kn za novankolica 3u1, bolje kvalitete je prosjecna cijena. 

Naravno da ce svatko kupiti i dati za kolica koliko je u mogucnosti. Ja isto nisam gledala na marke niti me to zanima, bila mi je bitna kvaliteta i cvrstoca kolica, laka sklopivost, veliki kotaci..i da su 3u1

Ali da se stvarno nac i super ocuvanih polovnih kolica 

Dorja91
    23. Svibanj 2017. 10:48

Osim funkcije kolica mene zanima i mjesto koje zauzimaju u autu. Sve sto sam vidjela, uf glomazne. Zato sam odlučila prvih pet sest mjeseci polovnu kosaru a za ostala kisobran kolica. E za ta cu, kako ih sami kupujemo izdvojiti koliko treba al da budu kvalitetna. Zato smo odlučili Maclaren xt. Imamo auto srednje klase al premala su za sva kolica osim kisobran. Jos as kad stavim. Sva sreća nisam podstanar, imamo vlastiti stan. Nije velik al je nas. Zao mi je kad cujem sto sve mlade obitelji kao podstanari prolaze.

violeta1
    23. Svibanj 2017. 10:50

Dolores ima stvarno velik izbor kolica i naravno ni moja placa ni muzeva nije velika, ali uz to jos zaraduje stvarno lijepe pare sa strane jer je svirac, ali meni je zao dati velike novce za kolica, vise smo oni tipovi stavi pare sa strane nikad ne znas sta ce ti trebati,  pa cemo mi uzet neka jeftinija ima i ispod 3000kn predivna kolica a mozda se zaletimo i u bosnu, vidit cemo. Prijatelji su uzeli 3in1 kolica za oko 2000kn al ne znam kakva. Mi ne planiramo vise imat djece, tj.ja hehe...muz zeli joos ali ja za sada ne. Mozda promjenim misljenje za koju godinu. Uzeli smo komodu, tj.ladicar na akciji 450kn. Prekrasan je. Sad trazimo krevetic i vidila sam da ima za oko 800kn. Jos madrac i posteljina ajmee nakupi se stvari. Mi sve moramo sami kupiti, nazalost nitko nista ne daje na posudbu..a iskreno nit mi treba tude. Pa da mi kazu vidi to je od mog djeteta. A stvarno ima svakakvih ljudi. 

violeta1
    23. Svibanj 2017. 10:53

I jos da nadodam ja bih i uzela polovna kolica ali miz nije za to. Pa eto neka su nova, povoljnija i dobra. Vidit cemo za mj dana kad krenemo u pohod na kolica.😊😊

treca_sreca
    23. Svibanj 2017. 10:56

Ja isto volim sve sama sta ti kazes violeta.
    Kad smo prvo dijete imali samo mm je radio a ja student plus podstanari ali isto nisam od nikog uzimala. Tko ne moze novo, moze se polovno kupit, samo su treba dat truda pa redovno gledat ponudu na njuskalu i sl oglasnicima.
    I_me glupo mi je to kad promijenu plan naglo....ali ajd bolje nego da je povisila (nagledali se mi svega u 10god podstanarstva...) inace nama je svugdi di smo bili rok bio 5.-6.u mjesecu za dolazeci mjesec, znaci ne unatrag nego unaprijed....

žena-majka-carica:)

• Dolores123
    23. Svibanj 2017. 10:59

pa da slažem se s vama, ja isto ne mislim imati više djece, pa mi je puno sad dati neznam koliko tisuća kn za njih.Super su mi ta 3u1, ali mislim da ima jeftinijih.ja isto moram sve kupiti jer moje sestre su svu robu koju su imale, dale drugima, a ovi drugi pitaj boga kome dalje, tako da sam ja sad ostala bez svega, eto.što se tiče posteljine i onih zaštita za krevetić, možete pogledati na ovom linku:
    https://www.ethereal.hr/posteljina

meni to ne djeluje skupo, s obzirom da se dobije baš sve.

treca_sreca
    23. Svibanj 2017. 11:01

Mclaren uzima dosta mama i kune se u nj ali ja osobno nisam imala pa ne znam dal je to u rangu kao stokke (precijenjeno i placas prvenstveno status simbol) ili zbilja vrijedi...jer skupa su ko vrag. Cak i polovna preko 1000 prodaju.
    Mi smo za kisobran imsli chicco liteway i nisam im manu nasla, inace su 1100nova a ja ih polovna bila kupila, pa nakon mene otisla na posudbu jednoj bebi i sad eto nadam se da ce nam opet koristit za nekih godinu-ipol

žena-majka-carica:)

Kiki156
    23. Svibanj 2017. 11:09

Barbs pa da, ako ti ona kolica budu dobra zasto ne bi uzela. Ma ja ti mislim da je to sve precijenjeno. Evo gledam svoje frendice, djeca nisu napunila ni dvije godine i vec su u kisobran kolicima. Dakle ako imas priliku uzeti provjerena i ocuvana kolica zasto ne, ionako to oni prerastu za tren. 
    Ne znam kako to ide al koliko vidim bebe kad prohodaju idu u kisobran kolica ili im kupe onaj autic sto se gura pa oni u tom sjede. Puno mama vidim s tim. 

Kiki156
    23. Svibanj 2017. 11:14

Dolores dobar je ovaj link, malo sam vec gledala posteljine al vise vizualno, nisam obracala pozornost na cijenu jer ne kupujemo jos, ali 400 kn za komplet mi se ne cini previse. 
    Sto se tice kolica cula sam da u Sloveniji ima dosta povonjih, gledali smo neke linkove i jeftinija su od nasih, za ove modele koje mi gledamo. Naci cu linkove pa saljem. A imamo jedne frendove koji su isli tamo kupit kolica i jos su dobili 15% popusta u trgovini, dosta su ustedili. Pa kome je blizu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.