Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    23. Svibanj 2017. 09:01

Mene ne hvata panika,jedva cekam da rodim 😄

Aleksandra2
    23. Svibanj 2017. 09:02

barbs

Aleksandra2

Da ja sam mislila na njuskalu nac, ako ne uzmem ove kunert(jer san bas odusevljena izgledom) onda cu polovna. Za prvo dite i nisam imala 3u 1. Imala sam samo sportska koja idu u 3 polozaja..i snasli smo se..al eto..sad bi tila malo se sepurit dobrim kolicima hehe..i obavezno kupit kolica s ruckom podesivom po visini..jer su mi sva mala pa vozan ka gobava starica.

HAHAHAHAHAHA
    Znam kako ti je… pogotovo što se tiće toga da ideš uokolo sa dobrim kolicimaMeni je prvo, pa ipak razmišljam isto

Haha da, zar nismo zasluzili?

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

barbs
    23. Svibanj 2017. 09:10

Sretna, blago tebi. i ja jedva čekam. Uzbuđena sam i preplašena istovremeno, ali vrijeme tako brzo prolazii!!! 
    Aleksandra, NARAVNO, da jesmo! 

• sretna
    23. Svibanj 2017. 09:15

Aleksandra, jako si lijepa trudnica 😊

Kiki156
    23. Svibanj 2017. 09:21

Violeta samo im kazem da svatko postupa prema svojoj savjesti. Mene su kritizirali jer se "previse bojim". Npr kad mi je nestao hematom i kad sam dobila dozvolu da se pocnem kretat trebalo mi je vremena da se opustim i normalno krenem dalje, nisam odmah htjel ici na mars i izvodit sve kao da nisam trudna, ali to se onda protumaci kao da sam previse uplasena i ne opustena. Pa mozda i jesam. Ali ja sam odgovorna za svoje dijete i svoje postupke, pa eto svakom na volju. 

Kiki156
    23. Svibanj 2017. 09:30

Marijana sretno seki na porodu! 😊 I tebi isto sretno! 😁
    Ne znam tko je pisao za pokrete ali meni isto u pocetku nisi bili redoviti, sad se beba javlja svaki dan, navecer najvise lupka tako da ga i tata osjeti kad stavi ruku. Gin mi je rekla da je to jako individualno i da prvorotnike ne moraju osjecati nista cak do 23.tjedna. Tako da nema straha oko toga. Iako jednom kad se pocne javljati naravno da ocekujemo da to bude stalno. ❤ 
    Aleksandra lijep ti ke trbuscic! 😊
    Za kolica mi smo razmisljali mozda uzeti polovna ali kako planiramo imati jos djece, odlucili smo kupiti nova. Ps. ona akcija u Lesnini na Pegperego kolica je lazna  isli smo gledati u nedjelju i kao tiskarska je greska, u cijenu nije ukljucena AS i torba... i na kraju ne ispadne nikakav popust. Cak mislim da nam je jeftinije bilo u jednom ducanu u Pointu koji ima redovni neki pospust i sve u kompletu a nema ogranicene boje i modele. 

Kiki156
    23. Svibanj 2017. 09:40

Barbs mene jos ne hvata panika da brzo vrijeme leti jer sam bas nestrpljiva i jedva cekam da se rodi pa mi se cini da ima jos puno al zapravo ce brzo proci! 😁 I sto se tice skidanja kila kazu da je dojenje carobni stapic, ako cemo moci dojit naravno. A ako to ne upali meni je as u rukavu dukan dijeta kazu da je ona najbolja i najzdravija. Jel netko probao? 😅

barbs
    23. Svibanj 2017. 09:43

Ja sam prave pokrete bebice počela osjećati krajem 19.tjedna i isto nisu bila učestala. Znao bi udarati jednom dnevno nekoliko puta i to je to... I isto me hvatala panika... Sada već znam cca kad će se javiti  Ima vremena. 
    I ja jedva čekam sve to, ali vrijeme stvarno brzo leti.. Eto, uskoro je kraj 5. mjeseca... Još 4 mjeseca cca i bit će nas troje... 

barbs
    23. Svibanj 2017. 09:45

Kiki, i mi planiramo jednoga dana imati još djece i zato sam i htjela kupiti nova, ali sigurno ne bih htjela u tako kratkom roku još jedno. Čeka me stažiranje i još puno toga nakon porodiljnog, pa bih prvo voljela pronaći posao i tek onda razmišljati o drugom djetetu. Vidjet ćemo. Ako mi se ne sviđaju danas ova kolica, kupit ću si nova. 

Suncokretica
    23. Svibanj 2017. 09:51

Treća sreća, drago mi  je da je sve ok. Sad odmaraj dok ne prođu bolovi...
    Aleksandra, baš  ti je slatki i mali trbuščić, kao da si se samo malo više najela 
    Marijana, baš mi je super što ideš sa sekom na porod, bit ćeš joj super podrška! I ja sam čula za taj Pepco dućan i idemo ovaj vikend gledat kolica u west gate, u babyland pa ćemo vidjeti što nude u Pepcu i koje su cijene. Nadam se da je i kvaliteta ok...
    babylove, i meni su se ta jako svidjela. Idemo ovaj vikend u babyland vidjet njih i Bebetto uživo, ipak su na akciji pa ćemo pomalo početi tražiti stvari. Koju si boju uzela? Meni se sviđaju ta sivo bijela što si stavila i vjerojatno uzimamo takve neke neutralne boje da budu za drugo 
    Ovaj tjedan shopping u LIDL-u, a za vikend idem s mužem u babyland, imaju hrpu izbora kolica pa ćemo isprobati sve uživo i ispitati razlike, favoriti su nam Bebetto (Torino i Vulcano), Eurocart riko ecco i nano i Eurocart durango. Već vidim da ću ovaj tjedan potrošiti puno para 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.