Ja mislim da.kod mclaren placas vise ime nego kvalizetu, odnosno da ima jednako kvalitetnih kolica, za manje novce kao chicco, cam i slicno.
Mi kisobran kolica nismo uopce kupovali ua prvog niti cemo sada. Mali se vozio od prve god u smart trikeu
Jel ti već stigla ili si tek naručila? Ja isto mislim uzeti od njih, prvo zato jer je to u blizini mene, a drugo što znam da žena to doma šiva sa par radnica, pa radije platim par kuna više njoj, nego nekome drugome.Samo moram još pričekam da vidim spol, da odaberem boju.
U moja doba nije bulo smarttrikea nego obicna tricikl guralica sa drskom i sunshadeom. Ona se nije dala strpat u gepek (manjeg auta) a taj smart...jel on rasklopiv tj praktican za prenosit? Koliko je napredniji od ovih obicnih triciklica?
žena-majka-carica:)
Jel ti već stigla ili si tek naručila? Ja isto mislim uzeti od njih, prvo zato jer je to u blizini mene, a drugo što znam da žena to doma šiva sa par radnica, pa radije platim par kuna više njoj, nego nekome drugome.Samo moram još pričekam da vidim spol, da odaberem boju.
Narucila sam, inace se ceka.2 dana ali im je pofalilo materijala pa bi trebala ovaj tjedan biti gotova. Dimenzija 150×200, materijal onaj plavi na tockice. Kao naf naf-ove dekice za kinderbet ak si vidjela. To je isti materijal. I tu dekicu imam i predobra je, al nema vecih dimenzija pa sam naletila na tu stranicu i vidjela da oni imaju taj materijal i odmah narucila
U moja doba nije bulo smarttrikea nego obicna tricikl guralica sa drskom i sunshadeom. Ona se nije dala strpat u gepek (manjeg auta) a taj smart…jel on rasklopiv tj praktican za prenosit? Koliko je napredniji od ovih obicnih triciklica?
Pa ne znam kolko je napredniji, ali je definitivno kvalitetniji. Ne mozes ga rastavit vec spustat onu rucku, nama stane u auto. Da sad kupujem uzela bi smart kojem se da naslon spustit kad dijete zaspi kao kod kolica jer nam se nebrojena puta znalo dogodit da mali u tome zaspe pa smo ga vozili na zadnjim kotacima da moze bit u polegnutom polozaju 😂 a kada smo ga kupovali tog modela jos nije bilo.
Znam da su se frendice znale zalit na one tricikle sta imaju zivotinju naprijed da su im se brzo raspali i rasklimavili. A nas je vozen non stop od prvog rodendana po svim terenima i jos je ko i prvog dana
Joooj meni je L izlazio iz smartrike-a usred voznje! Platili smo ga 1000 kn na popustu i zali Boze novaca. Em zapinje nogama za kotac, em se vrti, pa hoce da sam pedalira i vozi kud on hoce. Na kraju bi on trckarao a ja vozala smartica za njim.
Mclaren mi se cine dobra kolica, imaju ih nasi frendovi i odusevljeni su jer zive na 2.katu bez lifta pa je lakse spustiti tako lagana kolica od onih glomaznih. I jos su prakticna jer se jednom rukom otvaraju.
Mi smo tricikl sa zivotinjom imali, klasa od cca 300kn. Ali meni je to bilo bezveze....koristili ga za zabavu i to rijetko. Ali vidjam okolo dosta ekipe da guraju dicu u smarttrikeovima pa pitam...sta propustam. Ne cini mi se pametna investicija, na kisobran kolica mogu navalit tonu spize a dite ionako cim prohoda vise je van kolica nego da sjedi i vozi se.
žena-majka-carica:)
Vidis, nas mali se obozavao vozit u njima. Stvarno so ih iskoristili do maksimuma, i sad se nekad vozi iako vise zeli hodat. A nigama nikad nije zapinjao. Nama je bas to najkorisnija stvar u koju smo ulozili novce, a platili smo ga 800 kn na akciji, smart trike dream
Sortiraj odgovore
Najstariji