Nisam, jer je malo falilo da se rasplačem.Pogotovo sad u trudnoći sam jako osjetljiva.Zato bude joj narastao ječmenac, jer mi se zamjerila.

Treća sreća, drago mi je da je sve ok. Sad odmaraj dok ne prođu bolovi…
Aleksandra, baš ti je slatki i mali trbuščić, kao da si se samo malo više najelaMarijana, baš mi je super što ideš sa sekom na porod, bit ćeš joj super podrška! I ja sam čula za taj Pepco dućan i idemo ovaj vikend gledat kolica u west gate, u babyland pa ćemo vidjeti što nude u Pepcu i koje su cijene. Nadam se da je i kvaliteta ok…
babylove, i meni su se ta jako svidjela. Idemo ovaj vikend u babyland vidjet njih i Bebetto uživo, ipak su na akciji pa ćemo pomalo početi tražiti stvari. Koju si boju uzela? Meni se sviđaju ta sivo bijela što si stavila i vjerojatno uzimamo takve neke neutralne boje da budu za drugo
Ovaj tjedan shopping u LIDL-u, a za vikend idem s mužem u babyland, imaju hrpu izbora kolica pa ćemo isprobati sve uživo i ispitati razlike, favoriti su nam Bebetto (Torino i Vulcano), Eurocart riko ecco i nano i Eurocart durango. Već vidim da ću ovaj tjedan potrošiti puno para
Uzela tocno tu boju koju sam stavila

Vidim da imate temu za kolica.Ja ne mislim da ti 4.000 kn za kolica, a kamoli više.Ja za to radim cijeli mjesec.Nije mi bitna nikakva marka, a i pitanje koliko ću ih koristiti, s tim da ja imam termin u12 mj. Zar vi sve kupujete tako skupe stvari?

jutro cure!
ja sam vec par dana nikakva..bas mi je sve tesko i sere mi se od svega..
vec 3 dana ne spavam ili se budim u neko glupo doba noci i blejim u plafon..
jucer sam isla platit stan za 4 mj pa mi je i vlasnica stana digla tlak.. odjednom joj smeta sto placamo stan izmedju u 20-25og u mj.. kao ona nema novaca ( zivi od nase najamnine,to joj je jedini prihod)..i sad moram 1.6. platit za 5 mj. u tjedan dana 4tis kn..ajbte...a taman mislila neki shoping za sebe i bebu..malo da se pocastimo..

Vidim da imate temu za kolica.Ja ne mislim da ti 4.000 kn za kolica, a kamoli više.Ja za to radim cijeli mjesec.Nije mi bitna nikakva marka, a i pitanje koliko ću ih koristiti, s tim da ja imam termin u12 mj. Zar vi sve kupujete tako skupe stvari?
4 tis kn ti je neka normalna cijena za kolica.. al vjerujem da se mogu kupiti i jeftinija koja su isto ok..
ja sam dobila polovna koja su dosla ticucu kuna..
muz i ja smo se odmah dog da necemo davat bijesne novce za kolica i da cemo gledati polovna jer ne planiramo imat vise od 1 djeteta ..
da smo odlucili imat vise djece vjerovatno bi kupili nova da nam ostanu i za drugo dijete..
al ne opterecuj se previse...kupi u skladu svojih financija..daju se naci i polovna koja su u super stanju i ocuvana i lijepa..

Dolores, ima i jeftinijih kolica i kombinacija. Ali nekako 4000 kn za novankolica 3u1, bolje kvalitete je prosjecna cijena.
Naravno da ce svatko kupiti i dati za kolica koliko je u mogucnosti. Ja isto nisam gledala na marke niti me to zanima, bila mi je bitna kvaliteta i cvrstoca kolica, laka sklopivost, veliki kotaci..i da su 3u1
Ali da se stvarno nac i super ocuvanih polovnih kolica

Osim funkcije kolica mene zanima i mjesto koje zauzimaju u autu. Sve sto sam vidjela, uf glomazne. Zato sam odlučila prvih pet sest mjeseci polovnu kosaru a za ostala kisobran kolica. E za ta cu, kako ih sami kupujemo izdvojiti koliko treba al da budu kvalitetna. Zato smo odlučili Maclaren xt. Imamo auto srednje klase al premala su za sva kolica osim kisobran. Jos as kad stavim. Sva sreća nisam podstanar, imamo vlastiti stan. Nije velik al je nas. Zao mi je kad cujem sto sve mlade obitelji kao podstanari prolaze.
Dolores ima stvarno velik izbor kolica i naravno ni moja placa ni muzeva nije velika, ali uz to jos zaraduje stvarno lijepe pare sa strane jer je svirac, ali meni je zao dati velike novce za kolica, vise smo oni tipovi stavi pare sa strane nikad ne znas sta ce ti trebati, pa cemo mi uzet neka jeftinija ima i ispod 3000kn predivna kolica a mozda se zaletimo i u bosnu, vidit cemo. Prijatelji su uzeli 3in1 kolica za oko 2000kn al ne znam kakva. Mi ne planiramo vise imat djece, tj.ja hehe...muz zeli joos ali ja za sada ne. Mozda promjenim misljenje za koju godinu. Uzeli smo komodu, tj.ladicar na akciji 450kn. Prekrasan je. Sad trazimo krevetic i vidila sam da ima za oko 800kn. Jos madrac i posteljina ajmee nakupi se stvari. Mi sve moramo sami kupiti, nazalost nitko nista ne daje na posudbu..a iskreno nit mi treba tude. Pa da mi kazu vidi to je od mog djeteta. A stvarno ima svakakvih ljudi.

I jos da nadodam ja bih i uzela polovna kolica ali miz nije za to. Pa eto neka su nova, povoljnija i dobra. Vidit cemo za mj dana kad krenemo u pohod na kolica.😊😊

Ja isto volim sve sama sta ti kazes violeta.
Kad smo prvo dijete imali samo mm je radio a ja student plus podstanari ali isto nisam od nikog uzimala. Tko ne moze novo, moze se polovno kupit, samo su treba dat truda pa redovno gledat ponudu na njuskalu i sl oglasnicima.
I_me glupo mi je to kad promijenu plan naglo....ali ajd bolje nego da je povisila (nagledali se mi svega u 10god podstanarstva...) inace nama je svugdi di smo bili rok bio 5.-6.u mjesecu za dolazeci mjesec, znaci ne unatrag nego unaprijed....

žena-majka-carica:)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji