Ima li tko iskustva s eurocart kolicima?
Bebetto nam je isto opcija a za njih sam čula da su jako dobra...
Savjete za kolica - mogu samo potpisat malenu...
Probat pod obvezno uzivo negdje, prije narucivanja. Sve je to divno na slici, ali kolica nisu za gledanje!
Boja isto....meni su elegantna i divna ali osobno ne bih uzela nikad. Izgrebu se, isflekaju i onda je to na kraju uzas. Mojima se navlaka pere, cak i masini perivo, i to mi je zakon. Ako bebica povrati ili razbaca hranu dok papa van....
Aleksandra bas sam nekidan crna s tockama vidjela na njuskalu! Pogledaj svakako ako si ih vec pikirala.. ionako ti nije prvo dite pa nema nikakvog smisla kupovat nova...
žena-majka-carica:)
Mene ne hvata panika,jedva cekam da rodim 😄
I mene isto.
Naj me strah da zdravstveno beba bude okej i da porod prodje bez kopmlikacija a za ovo drugo sam skroz cool. Nakon njih dvoje ocekivano...
žena-majka-carica:)
Mene ne hvata panika,jedva cekam da rodim 😄
I mene isto.
Naj me strah da zdravstveno beba bude okej i da porod prodje bez kopmlikacija a za ovo drugo sam skroz cool. Nakon njih dvoje ocekivano…
Da, naravno. Jedino postoji strah da sve na porodu bude ok. Al srecom poznamo u bolnici doktora pa cemo ga opet zvat ko i s prvim pa nemam straha da ce mi radit vakum il tako nesto
Evo ja obavila i vađenje krvi u petrovoj..Nisu me ništa zezali za nalaz uzv, koji sam donjela sa sobom.Ona teta u laboratoriju je bila jako ljubazna, ali zato ona na šalteru u gl.zgradi, fuj..Nikad do sad nisam doživjela da netko viče na mene,kao što je ova vikala zato jer sam došla na krivi šalter i nisam je čula što je rekla pa sam čekala još malo jer sam skužila da mi je rekla nek pričekam, kad ona kao bomba počne vikati da mi je rekla nek idem na drugi šalter, katastrofa.Malo je falilo da mi suze krenu, baš me šokirala.I ja radim s ljudima, ali nikad nisam na nikoga povisila ton, a kamoli vikala.Žalosno je da takve nadrkane stare kornjače rade na takvim mjestima.
Evo ja obavila i vađenje krvi u petrovoj..Nisu me ništa zezali za nalaz uzv, koji sam donjela sa sobom.Ona teta u laboratoriju je bila jako ljubazna, ali zato ona na šalteru u gl.zgradi, fuj..Nikad do sad nisam doživjela da netko viče na mene,kao što je ova vikala zato jer sam došla na krivi šalter i nisam je čula što je rekla pa sam čekala još malo jer sam skužila da mi je rekla nek pričekam, kad ona kao bomba počne vikati da mi je rekla nek idem na drugi šalter, katastrofa.Malo je falilo da mi suze krenu, baš me šokirala.I ja radim s ljudima, ali nikad nisam na nikoga povisila ton, a kamoli vikala.Žalosno je da takve nadrkane stare kornjače rade na takvim mjestima.
Budala! Sta joj nisi uzvratila? Ja odmah planem kad se netko bezveze iskaljuje na meni, ne ostanem duzna nikome
Nisam, jer je malo falilo da se rasplačem.Pogotovo sad u trudnoći sam jako osjetljiva.Zato bude joj narastao ječmenac, jer mi se zamjerila.
Treća sreća, drago mi je da je sve ok. Sad odmaraj dok ne prođu bolovi…
Aleksandra, baš ti je slatki i mali trbuščić, kao da si se samo malo više najelaMarijana, baš mi je super što ideš sa sekom na porod, bit ćeš joj super podrška! I ja sam čula za taj Pepco dućan i idemo ovaj vikend gledat kolica u west gate, u babyland pa ćemo vidjeti što nude u Pepcu i koje su cijene. Nadam se da je i kvaliteta ok…
babylove, i meni su se ta jako svidjela. Idemo ovaj vikend u babyland vidjet njih i Bebetto uživo, ipak su na akciji pa ćemo pomalo početi tražiti stvari. Koju si boju uzela? Meni se sviđaju ta sivo bijela što si stavila i vjerojatno uzimamo takve neke neutralne boje da budu za drugo
Ovaj tjedan shopping u LIDL-u, a za vikend idem s mužem u babyland, imaju hrpu izbora kolica pa ćemo isprobati sve uživo i ispitati razlike, favoriti su nam Bebetto (Torino i Vulcano), Eurocart riko ecco i nano i Eurocart durango. Već vidim da ću ovaj tjedan potrošiti puno para
Uzela tocno tu boju koju sam stavila
Vidim da imate temu za kolica.Ja ne mislim da ti 4.000 kn za kolica, a kamoli više.Ja za to radim cijeli mjesec.Nije mi bitna nikakva marka, a i pitanje koliko ću ih koristiti, s tim da ja imam termin u12 mj. Zar vi sve kupujete tako skupe stvari?
jutro cure!
ja sam vec par dana nikakva..bas mi je sve tesko i sere mi se od svega..
vec 3 dana ne spavam ili se budim u neko glupo doba noci i blejim u plafon..
jucer sam isla platit stan za 4 mj pa mi je i vlasnica stana digla tlak.. odjednom joj smeta sto placamo stan izmedju u 20-25og u mj.. kao ona nema novaca ( zivi od nase najamnine,to joj je jedini prihod)..i sad moram 1.6. platit za 5 mj. u tjedan dana 4tis kn..ajbte...a taman mislila neki shoping za sebe i bebu..malo da se pocastimo..
Sortiraj odgovore
Najstariji