Evo i moj drob. Prva slika. Spremni za spavanac. Zmam da upadam s brda s dola,al nisam imala kad citat postove. To ujutro uz kafu :)
Stomacic je bas lijep.. jesi ti u 20tt?
Hvala! Da, 20+4 danas. +7 kg hhh
Sta se kolica tice, ja san se zaljubila u kunert. Jel ko zna kakva im je kvaliteta?
https://djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-kunert-silver-3u1/
Pogotovo su mi ove bez lipe i crne na tockice <3
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
JUTRO, MAMICE!!!
Marijana, sretno i sekici i tebi! Vjerujem da je jako lijep osjećaj otići sa sestrom na porod. Moje dvije poznanice su otišle sa sestrama. Jedna čak i dva puta.
Aurora, sretno na pregledu i javi kako je prošlo!
Sanjchy, nije tebi lako s tim čišćenjem. Sretno! Ako ništa drugo, imat ćeš novi stan!
Ja jedva čekam da krenemo s radovima našeg stana, al' vidim da će potrajati. Uvijek neko sr*** se izjalovi s tim papirima.
Komentari tipa: pazi kako jedeš udebljat ćeš se... naslušala sam si ih se pogotovo prije vjenčanja.... i na kraju dođem kod ginekologa i ispada da imam previše kg, a po tijelu vidim da nisam dobila ništa osim trbuha. Ustanovili smo da je kriva njihova vaga. Mada ja pazim sada kako jedem da se ne tovim fast food hranom (a tako je bilo prije vjenčanja), pa čak i na feštama se trudim ne jesti previše... Primijetila sam da čim jedem malo više sva sam naduta... A i strah me da neću to tako lako moći skinuti nakon poroda.
Sjećam se kako mi je bilo teško dok sam trenirala. 15 mjeseci treniranja - 1kg... al' se razlika jako vidjela... toliko da mi je sama trenerica bila spomenula da sam MINIMALNO 5 kg dolje išla..
Aleksandra, moja prijateljica ima KUNERT kolica (baš ovu s linka) i jako je zadovoljna. Kaže da joj samo ne valja torba jer je premala. Ne bi pogriješila.
Inače, lijepo rasteš
Mi danas idemo vidjeti CAM kolica. Navodno da je jako, jako malo bila korištena, pa ćemo vidjeti, ako ne naručujem Kunert kolica ili Bebetto Vulcano, kako sam i od početka htjela... Ali mi govore svi da ne "bacam" pare na kolica, ako mogu kupiti polovna...
Ne sjećam se tko je jučer pitao za strahove. Nisam stigla pisati.
NARAVNO da me strah Sve je to novo za mene... Kako ću ja to moći? itd itd itd Kakva ću majka biti?! Vjerojatno stroga...
Primijetila sam to, ružno za reći, kad se radi o našem psu.. On je jako popustljiv. Čak i kad drekne na nju je nakon 2 min krene maziti... Ja ne.
Treca sreca, kod vas se plaća tečaj??? Omg... Ne mogu vjerovati... I još NE VALJA ako prođe toliko godina??? Ma sramoootaaaa...
Mi ćemo danas nazvati rođakinju i raspitati se o svemu... Ako nas već slijedeći mjesec može progurati... Nadam se da hoće... Baš me uhvatila panika da ništa nećemo uspjeti...
Mame, da li vas hvata panika kad vidite kako vrijeme BRZO leti??
Ne mogu vjerovati da je već TOLIKO vremena prošlo... Eto, prešli smo polovicuuuu!!!
Evo i moj drob. Prva slika. Spremni za spavanac. Zmam da upadam s brda s dola,al nisam imala kad citat postove. To ujutro uz kafu :)
Stomacic je bas lijep.. jesi ti u 20tt?
Hvala! Da, 20+4 danas. +7 kg hhh
Sta se kolica tice, ja san se zaljubila u kunert. Jel ko zna kakva im je kvaliteta?
https://djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-kunert-silver-3u1/
Pogotovo su mi ove bez lipe i crne na tockice <3
Jako su lijepa. Ova s tockicama pogotovo. Vidi jel ih ima negdje u trgovini tipa babycentar ili magicbaby pa odes i vidis uzivo kakva su. Vazno je da ih mozes jednostavno sklopiti i rasklopiti, da se daju manevrirati u uskim prostorima itd. Zato uvijek preporucam isprobati uzivo. Nije to malo novaca da mozes mijenjati sad pa sad.
Da ja sam mislila na njuskalu nac, ako ne uzmem ove kunert(jer san bas odusevljena izgledom) onda cu polovna. Za prvo dite i nisam imala 3u 1. Imala sam samo sportska koja idu u 3 polozaja..i snasli smo se..al eto..sad bi tila malo se sepurit dobrim kolicima hehe..i obavezno kupit kolica s ruckom podesivom po visini..jer su mi sva mala pa vozan ka gobava starica.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Malena, i meni su lijepa ona na točkice!! Tu sam si ja htjela kupiti, a isprobati je mogu kod prijateljica. Svakako je rizik kupiti s interneta i ne isprobati ju... Ipak se nadam da ova kolica koju danas idemo vidjeti je "naša"
Da imamo jednu brigu manje. Puno njih mi je reklo da ne gledam ljepotu već praktičnost, ali ipak...
Da ja sam mislila na njuskalu nac, ako ne uzmem ove kunert(jer san bas odusevljena izgledom) onda cu polovna. Za prvo dite i nisam imala 3u 1. Imala sam samo sportska koja idu u 3 polozaja..i snasli smo se..al eto..sad bi tila malo se sepurit dobrim kolicima hehe..i obavezno kupit kolica s ruckom podesivom po visini..jer su mi sva mala pa vozan ka gobava starica.
HAHAHAHAHAHA
Znam kako ti je... pogotovo što se tiće toga da ideš uokolo sa dobrim kolicima Meni je prvo, pa ipak razmišljam isto
Sortiraj odgovore
Najstariji