Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Svibanj 2017. 10:04

I_me

jutrooooo!
    dobro nam dosle nove cure!!!
    ja se nisam nist naspavala,glupi snovi,muzevo hrkanje i komarac su me budili cijelu noc..uf
    od jucer imam neki pritisak ispod desnih rebra..mogu stajat i sjedit jedino pod kutem od 90 stupnjeva…cim se pogrbim boli..
    ne znam jer to zato sto maternica raste pa mi gura sve organe pod rebra? ili sta?

Tako i meni zna bit, al nemam odredeni polozaj da mi ne smeta, ne drzi me dugo..ma ndma sta drugo biti, bebaci nam rastu pa se sve unutra pomice da bi nam oni imali mjesta...nista strasno, proci ce! 😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

I_me
    21. Svibanj 2017. 10:09

sanjchi255

Dobro jutro mamice…evo nas jutros!! Sinoc je bebica bila aktivna, bas me skakljala 😊
    Nove curke, dobro nam dosle!! Nadam se da cemo se lijepo druziti!!

lijepo si se zaokruzila! bebac raste  lijepa pupa

21. Svibanj 2017. 10:22

Hvala  

• sretna
    21. Svibanj 2017. 11:11

Sanjchi, bas ste lijepo narasli 😊

21. Svibanj 2017. 11:17

Hvala cure na dobrodoslici i lijepim zeljama 😉

21. Svibanj 2017. 11:31

sretna

Sanjchi, bas ste lijepo narasli 😊

Pa da, mi samo rastemo...a jos se i suzdrzavam od nekih prohtjeva i zahtjeva, ne jedem kad god pozelim i sta god pozelim...ali eto, i zrak se hvata 😅

barbs
    21. Svibanj 2017. 11:35

Jutro, mamice! Nije me bilo jedan dan, a baš ste se raspisale J
    Violeta, ah ti dečki, uvijek misle da imaju pravo u svemu. Haha Što se tiće obićaja kad se beba rodi, nemamo nikakvih obićaja, mada sam čula puno toga... npr. Njegov djed je stavio otvoreno knjigu ispred vratiju kad su došli kući s dragim nakon bolnice jer kažu da je to za inteligenciju ili nešto slično tome. Ja ne vjerujem u to. Nisam praznovjerna. Npr moja sestra mi je jučer pričala kako sve mogu kupiti, ali nikako namontirati krevet dok se beba ne rodi... Ah, ti praznovjerni ljudi!
    Dena, JASNO vidim da tu piše 19.5, a ne 10.5. JESU LI ONI ČORAVI?!
    Sanjchi, kažu za Murano da su jako kvalitetna, al sam gledala na netu koliko koštaju i iskreno? Nemam volje dati 5900 kn... :/ Gledala sam Vulcano koja su 4200 kn i od Kunerta Silver 3u1 2900 kn. Tu ima moja prijateljica, pa se trebam sjediti vidjeti ako mogu stati u moj gepek. Baš lijepo rasteš! J
    I me, tvoja su kolica jako lijepa! A vjeruj mi, ni ja ne mogu puno toga naslijediti. Tj. Mogu pokušati robicu nabaviti tako da ne kupujem sve, a od opreme se moram raspitati kod prijateljica i rodbine ako imaju nešto što im ne treba.
    Treca sreca, preslatka kolica! Hvala na linku! Baš sad gledam razliku. Npr od Murana iz Banja Luke 3700 kn, a ovdje kod nas su puno skuplja! Baš ću malo pogledati i raspitati se o svemu. Ne mogu vjerovati koliko dižu te cijene ovdje kod nas! Sramota! 

barbs
    21. Svibanj 2017. 11:38

Giovi, fino si se ti nashoppingirala! J
    Dobro nam došle nove mamice! :*
    Cekamo jesen, ja sam prvi put one prave bebine pokrete krajem 18.tjedna, početkom 19.tjedna... a one „mjehuriće“ u 18.tjednu!  A dobit ćete sinčeka ili curicu!? 
    Ja sam jučer cijeli dan bila na selu na fešti i pomagala oko čišćenja i spremanja. Došli smo doma u 1 ujutro. Probudila sam se oko 8 jutros sva slomljena. Sve me bolilo. Teška upala mišića!  Presmiješno!  Jučer sam malo više pojela, al' zato danas laganija prehrana!  Moram krenuti spremati u vrećice odjeću koja mi trenutno ne pristaje da mi bez veze ne puni ormar i da imamo više mjesta, a i slijedeći mjesec se selimo u mini sobu jer dolaze turisti, pa automatski nema smisla da nosim gore - dolje odjeću. Nosim je kod svojih. Ionako oni imaju puno slobodnog mjesta otkad nema ni sestre ni mene.

• sretna
    21. Svibanj 2017. 11:59

Mi cemo danas rostilj za rucak, vec vidim da cu se ubit u hrani 😄

Mm i ja razmjestamo sobu od malog, stavili smo krevet, ali nam fali madrac i jastuk 😄 to narucujemo iduci tjedan. Alo vec vidim da cemo ga tesko priviknut da mora spavat u svojoj sobi, a i meni je nekako zao, ali tako mora biti..

barbs
    21. Svibanj 2017. 12:03

Sretna, neka... Najedi se danas  Mi smo jučer imali roštilj i pljukance i povrće na žaru...  Ako imate mogućnost da ga možete smijestiti u drugu sobu, zašto ne?  Mi imamo samo jednu spavaću sobu tako da ga u dnevni boravak sigurno ne možemo smjestiti, a i nemamo gdje jer nam je sve skučeno! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.