Curke, jeste sve radile briseve u trudnoci? Meni sutra stizu nalazi, bas sam nervozna 😩
Ja sam radila dosta kasno, tek negdje u 25 tjednu nakon što mi se pojavio neki iscjedak. Uglavnom svi došli uredni, tako da ne brini. Čak i da nešto postoji, a ne vjerujem, uz današnji izbor antibiotika sve će biti u redu. Sretno!

Hvala, barbs. Javit cu cim zavrsim, malo me strah, ali nadam se da je sve u redu.

Ja nisam radila briseve....osim papa i urina nista. Bas cu sutra opet pitat ginica jel stvarno smatra suvisnim. Mene isto panika tih bestija, kad cuje covjek svakakve price bolje provjerit pa bit miran.
Dolores da sutra sve bude okej!
Littleg ti si nam ljetna? Tak i ja skicnem digod susjedne ljetnice

žena-majka-carica:)
Jesam, jesam ja sam ljetna :-D... Volim pogledati malo kod vas, mislim možda možemo pomoći nekim savjetom i ne baš davnim iskustvom. Pitaj da ti naprave briseve, ja sam mislila da ne treba, nisu me ni slali, ali sam se uplašila tog iscjetka. Ostala par dana u bolnici, pa su mi tamo napravili. No, kao što rekoh sve je sterilno, tako da i nisam trebala, ali bolje znati.
Ipak sam prevencije radi dobila Sumamed jednokratno 1x1g.

Yel vidi ti se potpis! 😊
Ja sam radila briseve negdje na pocetku i sve ok, mislim da bi ih svi trebali raditi jer papa ne pokazuje sve te bestije, a vazno je da ih nemamo. A opet ako i bude koja to se lako rijesi.

Cure, hvala na dobrodoslici.
Cekam djecaka, a termin mi je 12.10. :)
Jutro mamicee....😘
Kod mene danas divaaaaan dan! Naspavala sam se, i probudila se pune energije..
Jucer smo bili kod mojih, vozili smo tati skrinju, treba mu za subotu za festu, i dovezli smo doma stehere i alat (danas dolaze radit stepenice-NAPOKON!!) i tako smo mi jucer pricali i razgovarali..i ja se naslonim na kauc i stavim ruke na trbuh. A tata me pogleda i onako razdragano kaze: to je moje malo dijete.... Hehe...onda smo se raznjezili, ja skoro zaplakala...ti tate...mi smo za njih jos uvijek male curice... 💕💕

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Jutro cure...😩😩
Sanjchi drago mi je da se bar netko naspavao ☺
Ja sam isla dosta kasno na spavanje, sa ciljem da bolje odspavam, kad ono jos jedna noc prevrtanja i preslagivanja jastuka. Zaspal sam kad se vani vec pocelo daniti, a onda odjednom u 7 sati ukljuci se dimni alarm u spavacoj 😣 Pocela sam vristat, iskocila iz kreveta, pretrcala cijeli stan, istrcala bosa van. Alarm se u međuvremenu iskljucio sam od sebe, ko sto se i iskljucio. Osjecam se ko da me šleper pregazio. 😝😝 Nadam se da ce ostatak dana ici na bolje 😏☺

url=https://lilypie.com]
Jutroo ♡
Dolores sretno na pregledu ♡♡♡
Belle drzim fige da bude sve ok sa nalazima 😘😘
Sanjchi bas slatkoo 😍😍
I ovdje je supeer danas :)) Jos malo valja na posao ici 😁😁😁

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji