Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    21. Svibanj 2017. 09:20

Yel i Cekamo_jesen dobro nam dosle! Zelim vam lijepu i laganu trudnocu ☺☺
    Ja sam isto sa nekih 17tj ppcela osjecat bebu, na pocetku je malo zbunjujice al zacas postane redovito i sve jace pa dobro znas kad te udari ☺☺
    Ja ne radim jer sam dobila automatsku zabranu od firme cim sam rekla da sam trudna, al takav je posao pa nisam ni mogla birati.

url=https://lilypie.com]

Belle84
    21. Svibanj 2017. 09:38

Jutro! Netko me od vas pitao (ne znam vise tko) kako to da sam vec s 15 tjedana saznala spol bebe. 
    Zapravo mi je s 12 tjedana doktorica rekla da je 90% sigurna da je decko ali da cemo s 15 tjedana morati to vidjeti, je ako ne vidimo, onda nesto nije u redu. S obzirom da vodim trudnocu privatno oni stvarno imaju vrhunske ultrazvuke, svaki put mi radi 4D, tako da mislim da je to osnovni razlog zasto sam tako rano saznala. Sad u 16.tjednu se pimpac bas vidio jasno, ne mozes ga fulat.

I_me
    21. Svibanj 2017. 09:59

jutrooooo!
    dobro nam dosle nove cure!!!
    ja se nisam nist naspavala,glupi snovi,muzevo hrkanje i komarac su me budili cijelu noc..uf
    od jucer imam neki pritisak ispod desnih rebra..mogu stajat i sjedit jedino pod kutem od 90 stupnjeva...cim se pogrbim boli..
    ne znam jer to zato sto maternica raste pa mi gura sve organe pod rebra? ili sta?

21. Svibanj 2017. 10:02

Dobro jutro mamice...evo nas jutros!! Sinoc je bebica bila aktivna, bas me skakljala 😊
    Nove curke, dobro nam dosle!! Nadam se da cemo se lijepo druziti!!

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

21. Svibanj 2017. 10:04

I_me

jutrooooo!
    dobro nam dosle nove cure!!!
    ja se nisam nist naspavala,glupi snovi,muzevo hrkanje i komarac su me budili cijelu noc..uf
    od jucer imam neki pritisak ispod desnih rebra..mogu stajat i sjedit jedino pod kutem od 90 stupnjeva…cim se pogrbim boli..
    ne znam jer to zato sto maternica raste pa mi gura sve organe pod rebra? ili sta?

Tako i meni zna bit, al nemam odredeni polozaj da mi ne smeta, ne drzi me dugo..ma ndma sta drugo biti, bebaci nam rastu pa se sve unutra pomice da bi nam oni imali mjesta...nista strasno, proci ce! 😊

I_me
    21. Svibanj 2017. 10:09

sanjchi255

Dobro jutro mamice…evo nas jutros!! Sinoc je bebica bila aktivna, bas me skakljala 😊
    Nove curke, dobro nam dosle!! Nadam se da cemo se lijepo druziti!!

lijepo si se zaokruzila! bebac raste  lijepa pupa

21. Svibanj 2017. 10:22

Hvala  

• sretna
    21. Svibanj 2017. 11:11

Sanjchi, bas ste lijepo narasli 😊

21. Svibanj 2017. 11:17

Hvala cure na dobrodoslici i lijepim zeljama 😉

21. Svibanj 2017. 11:31

sretna

Sanjchi, bas ste lijepo narasli 😊

Pa da, mi samo rastemo...a jos se i suzdrzavam od nekih prohtjeva i zahtjeva, ne jedem kad god pozelim i sta god pozelim...ali eto, i zrak se hvata 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI