Bokich Cekamo_jesen!
Ti si skoro na polovici, bravo!
Cure jel radite ili ste na cuvanju?
Ja sam na bolovanju i to me devastira. A bila sam zagrizeni radoholicar i kad sam saznala za T govorila da cu raditi ko kraja, pa nisam invalid i dozivim prometnu u 9.tt, vozac se zaletio u mene (ja u svojstvu vozaca), auto totalka, ali nisam jako stradala (iscasenje vratnog kraljeska), rezervna guma i pojas su me spasili.
I evo...brojim ne dane neg sate...
Sretna, ne mogu citirat, nekaj steka (zakaj nema app za stranicu heh)
Tebi je stvarno veselo.
Imam necaka, navrsio je 4 godine...Boze kaj je taj ziv :D
Kazu da su decki energicniji od curica u prvim godinama..
Dobrodosle Yel i Cekamo_jesen!
Prijavljuem da me konacno noga malo manje boli, ne zelim ovo nikome, 4 dana sepanja, bolova i budenja usred noci. Ne mozes nista. Ali sad je bolje 😁😁
Yel imamo pregled isti dan! 😊 Tea ce te dodati na listu, ona nam je glavna za to. 😁
Ajme, sva sreca da vam nije nista bilo!
Ali razumijem te, i ja bi brojala sate da sam doma. Radim jos i radit cu do kraja, ako bude sve ok i dalje naravno. Poludila bi doma po cijele dane, jednostavno ne volim to
Sretna, ne mogu citirat, nekaj steka (zakaj nema app za stranicu heh)
Tebi je stvarno veselo.
Imam necaka, navrsio je 4 godine…Boze kaj je taj ziv :D
Kazu da su decki energicniji od curica u prvim godinama..
Yel, o tome kolko je ziv bolje da ne zapocinjem. I nije to ono pricanje u "prazno" da je ziv. Znaci, ljudi ne mogu vjerovat kad ga vide kolko taj energije ima i da ne moze biti na miru.
Hej Kiki156, hvala! (Sory koliko si sad trudna?)
Sretna, nije nista tnx God! Da se mene pita, isla bih ponovno raditi bar na 3 mjeseca...a na poslu napravili presing i nasli su zamjenu.
Znam o cemu pricas kad je mali u pitanju, ovaj nas je issss, koliko got se trude lijepo odgajat, i dalje lete traktori i kamioni u tv i baki u glavu
Yel i Cekamo_jesen dobro nam dosle! Zelim vam lijepu i laganu trudnocu ☺☺
Ja sam isto sa nekih 17tj ppcela osjecat bebu, na pocetku je malo zbunjujice al zacas postane redovito i sve jace pa dobro znas kad te udari ☺☺
Ja ne radim jer sam dobila automatsku zabranu od firme cim sam rekla da sam trudna, al takav je posao pa nisam ni mogla birati.
url=https://lilypie.com]
Jutro! Netko me od vas pitao (ne znam vise tko) kako to da sam vec s 15 tjedana saznala spol bebe.
Zapravo mi je s 12 tjedana doktorica rekla da je 90% sigurna da je decko ali da cemo s 15 tjedana morati to vidjeti, je ako ne vidimo, onda nesto nije u redu. S obzirom da vodim trudnocu privatno oni stvarno imaju vrhunske ultrazvuke, svaki put mi radi 4D, tako da mislim da je to osnovni razlog zasto sam tako rano saznala. Sad u 16.tjednu se pimpac bas vidio jasno, ne mozes ga fulat.
jutrooooo!
dobro nam dosle nove cure!!!
ja se nisam nist naspavala,glupi snovi,muzevo hrkanje i komarac su me budili cijelu noc..uf
od jucer imam neki pritisak ispod desnih rebra..mogu stajat i sjedit jedino pod kutem od 90 stupnjeva...cim se pogrbim boli..
ne znam jer to zato sto maternica raste pa mi gura sve organe pod rebra? ili sta?
Dobro jutro mamice...evo nas jutros!! Sinoc je bebica bila aktivna, bas me skakljala 😊
Nove curke, dobro nam dosle!! Nadam se da cemo se lijepo druziti!!
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji