Barbs, nisam uopce gledala cijene, to sam trazila po slikicama sta mi se svida, a kad cu ic kupovat, naravmo da cu pazit na cijene, nema sanse da cu dat 6000 za kolica...da se nac i jeftinije, treba samo pronjuskati okolo...i na akcijama se svasta da nac povoljnije
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Barbs, nisam uopce gledala cijene, to sam trazila po slikicama sta mi se svida, a kad cu ic kupovat, naravmo da cu pazit na cijene, nema sanse da cu dat 6000 za kolica…da se nac i jeftinije, treba samo pronjuskati okolo…i na akcijama se svasta da nac povoljnije
Znam da... I ja isto gledam kakve se meni sviđaju, pa onda kad vidim cifru padnem u nesvijest!
Ma da, imamo veliku sobu, koja je od pocetka bila sredena za njega, ali nikako ga orebacit tamo, a trebali smo kad je bio mali i nicega svjestan, sad ce biti teze.
Hahahaj...Barbs ,tako ce i moj dragi kad krenemo u soping...on pojma nema kako se cijene krecu i kad vidi zamantat ce mu se😂😂😂
Sretna ne brini se, naviknut ce se malac lako..od moje sogi mala spava s njima u sobi i sad joj pomalo sreduju njenu sobu, a ona je odusevljena, bira s njima boje, namjestaj sve...a mala dvije i pol godine ima..
Yel ja sam sad 19+6, dodaj si onaj potpis u profil pa ce ti pisati koliko si trudna, meni je to super, uvijek se razveselim kad mi prebaci na veci tjedan 😁
Sanjchy, hahahaha, to me podsjetilo na jutros kad sam dragome pokazala Murano od 5900 kn... Rekao je: ma da, 6000 kn dati?! Nema šanse... hahaha
Mi idemo ovih dana vidjeti jednu kolica. Upravo mi je sestra dojavila kako jedna poznanica od prijateljice prodaje kolica koju je, navodno, 3 puta sve skupa iskoristila, pa idemo vidjeti kakva su, jesu kvalitetna, stanu li u gepek...
E pa vidis, uvijek netko nesto prodaje, i da se nac povpljno...meni su vulcano ljepsa, ona sivo zelenkasta sta sam poslala. Ta su 4300. Puno, ali citala sam specifikacije pa mi se cini da su jako dobra i kvalitetna, i sve zivo se dobije uz njih
E pa vidis, uvijek netko nesto prodaje, i da se nac povpljno…meni su vulcano ljepsa, ona sivo zelenkasta sta sam poslala. Ta su 4300. Puno, ali citala sam specifikacije pa mi se cini da su jako dobra i kvalitetna, i sve zivo se dobije uz njih
Ljepša jesu Al navodno da su kvalitetnija Murano, al' i meni su svakako Vulcano ljepša
Mada s druge strane mi je puno mama reklo da ne gledam ljepotu već praktičnost
Da, nadam se da će nam se svidjeti da imamo jednu brigu manje.
Sad sam tek pogledala murano...na prvu, nema razlike neke...ali kad citas spec malo jesu kvalitetnija...ali svejedno, puno je 6000...
Sortiraj odgovore
Najstariji