Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Svibanj 2017. 12:57

Ma naci ce se vec nesto, ne brini, to su sve slatke brige...uzitak je obavljati takve sopinge..
    😊😄

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

21. Svibanj 2017. 13:01

Ne znam zasto ne mogu vidjet ovo na kraju posta, jel to neka slicica, animacija ili sto? Kad god netko stavi takvo nesto, ne mogu otvorit/vidjet

• Dena1009
    21. Svibanj 2017. 13:05

E cure..Meni je od petka-subote pomalo mucno u zelucu. Na pocetku trudnoce nisam povracala ni imala nekih simptoma, osim sto sam morala paziti da jedem jako male obroke jer mi je sve bilo pretesko. Jel moguce da se ova trudnicka mucnina ponovi ili javi kasnije? Nije nest strasno al eto ko malo podbada. U petak sam se također malo preforsirala, jel moguce da je od toga? 

url=https://lilypie.com]

treca_sreca
    21. Svibanj 2017. 13:11

Meni je nekidan bila mucnina..a eto od prvog tromjesecja nije inace. Ne znam ni sama jel me to sad preletila viroza ili se zeludac izmice zbog rasta trbuha.
    Nadam se da ce ti proc.
    Murano i vulcano - kazu da skuplja imaju extra amortizere, vidjeh nekidan na susjednom topicu...
    Nove cure - dobrodosle!

žena-majka-carica:)

• Dolores123
    21. Svibanj 2017. 13:43

Yel

Dolores123

Cure koje ste išle u 12 tjednu na kombinirani probir, da li su vam oni radili uzv i vađenje krvi ili su priznali nalaz uzv kojeg napravi tvoj dr i samo vade krv? Konkretno tu mislim da Petrovu.

Hej Dolores,
    isla sam u Petrovu na kombinirani probir prije dva tjedna sa dvije uputnice za krv i uzv.
    Prvo ides vaditi krv (cekala sam oko sat vremena, dr mi je napomenula da dodjem u 8 ujutro na vadjenje), zatim u drugu zgradu na uzv (papir koji dobijes na uzv vracas gdje si krv vadila, ne sjecam se vise zasto 😏)

Sutra idem kod svoje doktorice pa cu sve ispitati, da ne dolazim bezveze u Petrovu,a imam samo uputnicu za lab.

21. Svibanj 2017. 13:57

Kiki156, ne znam kak staviti potpis, nisam ni skuzila 'brojac'

21. Svibanj 2017. 14:24

Probala sam staviti potpis i ne ide

21. Svibanj 2017. 14:26

Yel moras iskopirat taj na kraju link sto dobijes, ali tamo prvo trebas kliknuti na forums i onda nesti dugacko, ne znam na pamet. Probat cu ti screenat taj dio cek

21. Svibanj 2017. 14:30

Probala sam i to ali mi ne prikazuje sliku

21. Svibanj 2017. 14:31

Tu dakle kloknes na FORUMS

Kad to klinknes dobit ces link koji trebas kopirati na svoj profil u potpis. Onda stisnes onu kvacicu na potpisu da to spremi i to je to

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.