Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    20. Svibanj 2017. 17:42

Brandnew dobrodosla ☺ A bar imamo srecu da se mozemo kroz ljeto "svercati" sa laganim pamucnim haljinicama, udobnije i jeftinije
    I me lijepa su vam kolica ☺
    Ja sam imala srece sa kolicima, nasla sam na netu ta koja su mi se sviđala i za kratko vrijeme odem na oglsnik i vidim ista, ni 2km od nas, prodaju 8mj koristena jer mama vec ocekuje drugu bebicu pa su im potrebna dupla, prodali nam u pola cijene ☺
    Treba malo svrljat, moze se i sa oglasima dobro proc 🙂🙂

url=https://lilypie.com]

• sretna
    20. Svibanj 2017. 17:46

Ovo su nasa kolica od prvorodenog. Predobra i superkvalitetna. Naravno, cuvali smo ih i sad ce biti i za drugog. Koristili smo ih samo godinu dana jer smo mu za prvi rodendan kupili smart trike tricikl i od tada se samo u tome vozio. Najbolja investicija ikad

• sretna
    20. Svibanj 2017. 17:51

Mi smo ih tada platili 4400 na popustu. Znaci sve ovo sto je na slici je doslo s kolicima

20. Svibanj 2017. 17:52

Kolica su bas lijepa curke!! Gledala sam po njuskalu i ja za polovna, nasla sam isto par..vidjet cu sta ce dragi reci, ali iskreno, radije bih sad kupila nova, pa ih cuvala i za drugu bebicu. Tako da budem sigurna da su u dobrom stanju. Ja markirano ne kupujem, nisam nikada, niti dragi ne pati na marke...bitno je da je nesto dobro, i nama udobno ili korisno. Mislim da patim na marke, ne bih kupovala u second handu. 😄 mi cemo sve morat kupit, a sto se robice tice, ako bude cura, bit ce je na bacanje, jer sve same curke okolo nas...a ak bude decko, morat cemo kupovat...
    Svaki roditelj svom djetetu zeli samo najbolje, pa tako i mi tu..bitno da su nasa djeca sretna, zdrava i zadovoljna. A sad dal nose odjecu s placa ili nesto adidasovo npr. tak svejedno...ne treba gledat materijalno

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

dzenny
    20. Svibanj 2017. 17:54

violeta1

sanjchi255

Kod nas su oko 4-5 tisuca takva kolica…to je najbolje odma 3u1 kupit, imas sve…ko kupuje prvi put…mame koje vec imaju klince sigurno imaju opreme 😄 Ma da, u bosni? Koji dio?

Banja Luka, tamo smo nasli trgovinu. A imam rodbine kod Prnjavora, pa kazu da od nas nije daleko to.

Violeta,
    jel te mogu zamoliti da mi posaljes link od te trgovine iz Banja Luke??
    Meni bi isto bilo uz put..
    prva beba,nista ali bas nista jos nismo kupili.. ii apsolutno sve moramo kupiti,jer nema bas male djece oko nas :D  al tu kupovinu cemo sa velikom radoscu da obavimo ja i moj dragi :D

treca_sreca
    20. Svibanj 2017. 18:15

violeta1

I htjela sam vas pitati, dali je kod vas obicaj stabljati crveni konac, crveni narukvicu bebi na ruku kad se rodi? Da ju ne bi urekli, bacili vracke, kao svako bebu vidi pa da ne djeluje na bebu lose. Ja inace ne volim take stvari i radije bih kupila narukvicu kao krunicu i stavila bebi da ga Bog cuva.

idem hvatat zaostatke, cijeli dan nisam stigla povirit, nakupilo se:)
    Božemesačuvaj - to je sve šta ću komentirat....naravno da bebi nisam stavljala niš protiv uroka, to su bedastoće

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    20. Svibanj 2017. 18:31

kolica - ja sam si kad sam ušla u 4. mj trudnoće kupila maxi cosi mura na njuškalu
    https://www.google.hr/search?q=maxi+cosi+mura&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjPv9Hb8P7TAhXCLMAKHRRVA-AQ_AUIBigB&biw=1536&bih=731#imgrc=yDGXS6yCaUCbuM:
    takav model (trokolica) ali zelene boje
    Uz to sam uzela ovu košaru (slikano je na konstrukciji od drugih kolica, za oglas)

inače je taj 3u1 sistem (3.800kolica+as preko 1000 + košara isto preko 1000) u.totalu 4 puta skuplje barem.
    A sve je u jako dobrom stanju jer je to vrhunska klasa kolica i može izdurat i 5-6-7djece za razliku od nekih jeftilen koja se nakon dvoje djece rasklimaju sva..

treca_sreca
    20. Svibanj 2017. 18:32

sad ćemo vidjet napokon u ponedjeljka jel ova košara ostaje nama, ili se ginekolog opet zafrknuo u predikciji spola.
    Teška scra ću se od nje odvojit ako budem morala, uvik sam tila roza kolica

20. Svibanj 2017. 18:39

Treca sreca, super da ste nasli si povoljno, bitno da ste vi zadovoljni! 
    A u pon uzv...da drzimo fige za roza kosaru? 😉

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

violeta1
    20. Svibanj 2017. 18:44

dzenny

violeta1

sanjchi255

Kod nas su oko 4-5 tisuca takva kolica…to je najbolje odma 3u1 kupit, imas sve…ko kupuje prvi put…mame koje vec imaju klince sigurno imaju opreme 😄 Ma da, u bosni? Koji dio?

Banja Luka, tamo smo nasli trgovinu. A imam rodbine kod Prnjavora, pa kazu da od nas nije daleko to.
    Violeta,
    jel te mogu zamoliti da mi posaljes link od te trgovine iz Banja Luke??
    Meni bi isto bilo uz put..
    prva beba,nista ali bas nista jos nismo kupili.. ii apsolutno sve moramo kupiti,jer nema bas male djece oko nas :D al tu kupovinu cemo sa velikom radoscu da obavimo ja i moj dragi :D

https://www.facebook.com/Baby-Shop-djecija-kolica-BiH-1704193249856213/
    Evo ga...stvarno ima divnih stvari. To je na FB stranica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.