kolica - ja sam si kad sam ušla u 4. mj trudnoće kupila maxi cosi mura na njuškalu
https://www.google.hr/search?q=maxi+cosi+mura&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjPv9Hb8P7TAhXCLMAKHRRVA-AQ_AUIBigB&biw=1536&bih=731#imgrc=yDGXS6yCaUCbuM:
takav model (trokolica) ali zelene boje
Uz to sam uzela ovu košaru (slikano je na konstrukciji od drugih kolica, za oglas)

inače je taj 3u1 sistem (3.800kolica+as preko 1000 + košara isto preko 1000) u.totalu 4 puta skuplje barem.
A sve je u jako dobrom stanju jer je to vrhunska klasa kolica i može izdurat i 5-6-7djece za razliku od nekih jeftilen koja se nakon dvoje djece rasklimaju sva..

žena-majka-carica:)
sad ćemo vidjet napokon u ponedjeljka jel ova košara ostaje nama, ili se ginekolog opet zafrknuo u predikciji spola.
Teška scra ću se od nje odvojit ako budem morala, uvik sam tila roza kolica

žena-majka-carica:)
Treca sreca, super da ste nasli si povoljno, bitno da ste vi zadovoljni!
A u pon uzv...da drzimo fige za roza kosaru? 😉

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Kod nas su oko 4-5 tisuca takva kolica…to je najbolje odma 3u1 kupit, imas sve…ko kupuje prvi put…mame koje vec imaju klince sigurno imaju opreme 😄 Ma da, u bosni? Koji dio?
Banja Luka, tamo smo nasli trgovinu. A imam rodbine kod Prnjavora, pa kazu da od nas nije daleko to.Violeta,
jel te mogu zamoliti da mi posaljes link od te trgovine iz Banja Luke??
Meni bi isto bilo uz put..
prva beba,nista ali bas nista jos nismo kupili.. ii apsolutno sve moramo kupiti,jer nema bas male djece oko nas :D al tu kupovinu cemo sa velikom radoscu da obavimo ja i moj dragi :D
https://www.facebook.com/Baby-Shop-djecija-kolica-BiH-1704193249856213/
Evo ga...stvarno ima divnih stvari. To je na FB stranica

Ajme bas ima lijepih stvari!! Nama je to predaleko...ali treba provjerit kolko imamo km pa se zaletit jednom...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji