Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    21. Svibanj 2017. 06:11

Elsa nisi napisala (a nema pp) koja lova i koji grad...za ovakve stvari slanje je nezgodno i neisplativo. 

žena-majka-carica:)

21. Svibanj 2017. 06:40

Pozdrav curke!
    Evo da se predstavim ovdje u jesenskim bebama, 14.tjedana sam trudna, termin nam je 18.11. :))

21. Svibanj 2017. 06:55

Dolores123

Cure koje ste išle u 12 tjednu na kombinirani probir, da li su vam oni radili uzv i vađenje krvi ili su priznali nalaz uzv kojeg napravi tvoj dr i samo vade krv? Konkretno tu mislim da Petrovu.

Hej Dolores,
    isla sam u Petrovu na kombinirani probir prije dva tjedna sa dvije uputnice za krv i uzv. 
    Prvo ides vaditi krv (cekala sam oko sat vremena, dr mi je napomenula da dodjem u 8 ujutro na vadjenje), zatim u drugu zgradu na uzv (papir koji dobijes na uzv vracas gdje si krv vadila, ne sjecam se vise zasto 😏)

21. Svibanj 2017. 07:03

Da dodam, mislim da moras obaviti uzv u Petrovoj, specijalisticka je pretraga.
    Ja sam mislila da ce mi raditi preko trbuha ali je islo vaginalno i moram priznati da sam prvi put osjetila 'kemiju' od pocetka trudnoce...bebach je bio akrobat na onom monitoru, prezakon 🤣😍

• sretna
    21. Svibanj 2017. 07:17

Yel, dobrodosla! 😊

Budna od 6:15. Mali se rano budi 😧 sad gleda crtice, a ja se jos malo izlezavam 😄

21. Svibanj 2017. 07:45

Sretna, hvala na dobrodoslici! :)
    Citam SVE o trudnoci, a evo tek danas naletim na ovaj forum i pomislim 'eh tu je moja ekipa' lol!
    Vidim da se pise termin pregleda i izbor bolnice; 30.5. imam pregled i mislim da cu roditi u Merkuru (nisam bas pametna)...
    Ne znam kak je ostalim curama, mene muci nesanica (valjda promjene vremena), tako da od 5 ujutro zvijeram...

21. Svibanj 2017. 07:47

sretna

Yel, dobrodosla! 😊

Budna od 6:15. Mali se rano budi 😧 sad gleda crtice, a ja se jos malo izlezavam 😄

Ti cekas drugu bebu vidim, znaci veselo :))
    Koliko je star deckic?

• Cekamo_jesen
    21. Svibanj 2017. 07:56

Cao svima. Da se i ja predstavim :). Trudna sam 19 s, 3 d, i bas mi je drago sto sam naisla na ovaj forum. Termin mi je sredinom oktobra. Radila sam jako rano NIPT ili NIFTY test (u 10.sedmici) i tad smo saznali spol. Pocela sam osjecati lagane pokrete u stomaku jos prosle sedmice, iako me zbunjuju pomalo. Kad ste vi prvi put osjetili bebine pokrete?
    Sto se tice kolica za bebu, mi smo uzeli Bugaboo jer su navodno dosta dobre kvalitete. 
    Eto, dosta od mene za prvi put. :)

• sretna
    21. Svibanj 2017. 08:14

Yel

sretna

Yel, dobrodosla! 😊

Ti cekas drugu bebu vidim, znaci veselo :))
    Koliko je star deckic?

3 godine je navrsio u 3 mjesecu 😊

• sretna
    21. Svibanj 2017. 08:15

Cekamo_jesen

Cao svima. Da se i ja predstavim :). Trudna sam 19 s, 3 d, i bas mi je drago sto sam naisla na ovaj forum. Termin mi je sredinom oktobra. Radila sam jako rano NIPT ili NIFTY test (u 10.sedmici) i tad smo saznali spol. Pocela sam osjecati lagane pokrete u stomaku jos prosle sedmice, iako me zbunjuju pomalo. Kad ste vi prvi put osjetili bebine pokrete?
    Sto se tice kolica za bebu, mi smo uzeli Bugaboo jer su navodno dosta dobre kvalitete.
    Eto, dosta od mene za prvi put. :)

Dobrodosla! Sa 16 tj sam pocela osjecat bebu 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.