Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Svibanj 2017. 07:47

sretna

Yel, dobrodosla! 😊

Budna od 6:15. Mali se rano budi 😧 sad gleda crtice, a ja se jos malo izlezavam 😄

Ti cekas drugu bebu vidim, znaci veselo :))
    Koliko je star deckic?

• Cekamo_jesen
    21. Svibanj 2017. 07:56

Cao svima. Da se i ja predstavim :). Trudna sam 19 s, 3 d, i bas mi je drago sto sam naisla na ovaj forum. Termin mi je sredinom oktobra. Radila sam jako rano NIPT ili NIFTY test (u 10.sedmici) i tad smo saznali spol. Pocela sam osjecati lagane pokrete u stomaku jos prosle sedmice, iako me zbunjuju pomalo. Kad ste vi prvi put osjetili bebine pokrete?
    Sto se tice kolica za bebu, mi smo uzeli Bugaboo jer su navodno dosta dobre kvalitete. 
    Eto, dosta od mene za prvi put. :)

• sretna
    21. Svibanj 2017. 08:14

Yel

sretna

Yel, dobrodosla! 😊

Budna od 6:15. Mali se rano budi 😧 sad gleda crtice, a ja se jos malo izlezavam 😄

Ti cekas drugu bebu vidim, znaci veselo :))
    Koliko je star deckic?

3 godine je navrsio u 3 mjesecu 😊

• sretna
    21. Svibanj 2017. 08:15

Cekamo_jesen

Cao svima. Da se i ja predstavim :). Trudna sam 19 s, 3 d, i bas mi je drago sto sam naisla na ovaj forum. Termin mi je sredinom oktobra. Radila sam jako rano NIPT ili NIFTY test (u 10.sedmici) i tad smo saznali spol. Pocela sam osjecati lagane pokrete u stomaku jos prosle sedmice, iako me zbunjuju pomalo. Kad ste vi prvi put osjetili bebine pokrete?
    Sto se tice kolica za bebu, mi smo uzeli Bugaboo jer su navodno dosta dobre kvalitete.
    Eto, dosta od mene za prvi put. :)

Dobrodosla! Sa 16 tj sam pocela osjecat bebu 😊

21. Svibanj 2017. 08:19

Bokich Cekamo_jesen!
    Ti si skoro na polovici, bravo! 
    Cure jel radite ili ste na cuvanju?
    Ja sam na bolovanju i to me devastira. A bila sam zagrizeni radoholicar i kad sam saznala za T govorila da cu raditi ko kraja, pa nisam invalid i dozivim prometnu u 9.tt, vozac se zaletio u mene (ja u svojstvu vozaca), auto totalka, ali nisam jako stradala (iscasenje vratnog kraljeska), rezervna guma i pojas su me spasili.
    I evo...brojim ne dane neg sate...

21. Svibanj 2017. 08:32

Sretna, ne mogu citirat, nekaj steka (zakaj nema app za stranicu heh)
    Tebi je stvarno veselo.
    Imam necaka, navrsio je 4 godine...Boze kaj je taj ziv :D
    Kazu da su decki energicniji od curica u prvim godinama..

Kiki156
    21. Svibanj 2017. 08:38

Dobrodosle Yel i Cekamo_jesen! 
    Prijavljuem da me konacno noga malo manje boli, ne zelim ovo nikome, 4 dana sepanja, bolova i budenja usred noci. Ne mozes nista. Ali sad je bolje 😁😁 
    Yel imamo pregled isti dan! 😊 Tea ce te dodati na listu, ona nam je glavna za to. 😁 

• sretna
    21. Svibanj 2017. 08:40

Ajme, sva sreca da vam nije nista bilo!

Ali razumijem te, i ja bi brojala sate da sam doma. Radim jos i radit cu do kraja, ako bude sve ok i dalje naravno. Poludila bi doma po cijele dane, jednostavno ne  volim to

• sretna
    21. Svibanj 2017. 08:43

Yel

Sretna, ne mogu citirat, nekaj steka (zakaj nema app za stranicu heh)
    Tebi je stvarno veselo.
    Imam necaka, navrsio je 4 godine…Boze kaj je taj ziv :D
    Kazu da su decki energicniji od curica u prvim godinama..

Yel, o tome kolko je ziv bolje da ne zapocinjem. I nije to ono pricanje u "prazno" da je ziv. Znaci, ljudi ne mogu vjerovat kad ga vide kolko taj energije ima i da ne moze biti na miru. 

21. Svibanj 2017. 08:51

Hej Kiki156, hvala! (Sory koliko si sad trudna?)
    Sretna, nije nista tnx God! Da se mene pita, isla bih ponovno raditi bar na 3 mjeseca...a na poslu napravili presing i nasli su zamjenu.
    Znam o cemu pricas kad je mali u pitanju, ovaj nas je issss, koliko got se trude lijepo odgajat, i dalje lete traktori i kamioni u tv i baki u glavu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI