Yel vidi ti se potpis! 😊
Ja sam radila briseve negdje na pocetku i sve ok, mislim da bi ih svi trebali raditi jer papa ne pokazuje sve te bestije, a vazno je da ih nemamo. A opet ako i bude koja to se lako rijesi.
Cure, hvala na dobrodoslici.
Cekam djecaka, a termin mi je 12.10. :)
Jutro mamicee....😘
Kod mene danas divaaaaan dan! Naspavala sam se, i probudila se pune energije..
Jucer smo bili kod mojih, vozili smo tati skrinju, treba mu za subotu za festu, i dovezli smo doma stehere i alat (danas dolaze radit stepenice-NAPOKON!!) i tako smo mi jucer pricali i razgovarali..i ja se naslonim na kauc i stavim ruke na trbuh. A tata me pogleda i onako razdragano kaze: to je moje malo dijete.... Hehe...onda smo se raznjezili, ja skoro zaplakala...ti tate...mi smo za njih jos uvijek male curice... 💕💕
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Jutro cure...😩😩
Sanjchi drago mi je da se bar netko naspavao ☺
Ja sam isla dosta kasno na spavanje, sa ciljem da bolje odspavam, kad ono jos jedna noc prevrtanja i preslagivanja jastuka. Zaspal sam kad se vani vec pocelo daniti, a onda odjednom u 7 sati ukljuci se dimni alarm u spavacoj 😣 Pocela sam vristat, iskocila iz kreveta, pretrcala cijeli stan, istrcala bosa van. Alarm se u međuvremenu iskljucio sam od sebe, ko sto se i iskljucio. Osjecam se ko da me šleper pregazio. 😝😝 Nadam se da ce ostatak dana ici na bolje 😏☺
url=https://lilypie.com]
Jutroo ♡
Dolores sretno na pregledu ♡♡♡
Belle drzim fige da bude sve ok sa nalazima 😘😘
Sanjchi bas slatkoo 😍😍
I ovdje je supeer danas :)) Jos malo valja na posao ici 😁😁😁
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro zene!
Evo vratila sam se ziva i zdrava al preeekrepana. Jos mi mala nije spavala vecinu noci, teknoko 3 ipo je zaspala. Sad se moram na poslu odrzavat budnom nekako, jos posli posla imam odradit faturetu. I tako cili tjedan. A sama sam si kriva.
Dena suosjecam s tobom u nenaspavanosti.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Dena uhh bas mi je zao zbog alarma pa to te nasmrt preplasi nije bas svejedno kad tako nesto cujes 😯😯😯 bas mi je zao! 😑
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro!!! Meni je vikend bio više manje miran pa sam sada spremna za novi tjedan. Kada vi uopće idete spavati? Ja sam uglavnom navečer oko pol 10 - 10 već gotova i spremam se u krevet. Od cca 5 tjedna trudnoće me toliko hvatao umor da čim bi došla s posla morala bi otspavati sat dva, onda bi se probudila nešto napravila po kući i za kratko vrijeme natrag se legla spavati. Čini mi se da sada napokon to popušta, jedva čekam da mi se energija vrati
Jutro mamice
Kod nas je lijep i sunčan dan. Obveze opet čekaju...
Ja sam se kao naspavala, ali nisam... Jer sam stavila alarm koji me zapravo probudio. Nisam se sama probudila... Tako da se osjećam još uvijek nekako ošamućeno... Sad ću marendati i onda moram krenuti s obvezama..
LittleG, nama je drago kad god nam netko da neki savijet.
Cekamo jesen, čestitam na dečkiću!
Dena, vidim da smo na istome!
Sanjchy, mi smo uvijek malene curice za naše tatice!! Već sam bila napomenula kako se raznježio kad je čuo da nosim sina ne radi spola već jer sam ja njemu još uvijek mala, kao i za vjenčanje!
Slatki!
Aleksandra, drago mi je što ti se javila i vratila! Nadam se da si se lijepo provela... Nažalost, sve što je lijepo kratko traje!
Sortiraj odgovore
Najstariji