Jutro zene!
Evo vratila sam se ziva i zdrava al preeekrepana. Jos mi mala nije spavala vecinu noci, teknoko 3 ipo je zaspala. Sad se moram na poslu odrzavat budnom nekako, jos posli posla imam odradit faturetu. I tako cili tjedan. A sama sam si kriva.
Dena suosjecam s tobom u nenaspavanosti.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Dena uhh bas mi je zao zbog alarma pa to te nasmrt preplasi nije bas svejedno kad tako nesto cujes 😯😯😯 bas mi je zao! 😑

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro!!! Meni je vikend bio više manje miran pa sam sada spremna za novi tjedan. Kada vi uopće idete spavati? Ja sam uglavnom navečer oko pol 10 - 10 već gotova i spremam se u krevet. Od cca 5 tjedna trudnoće me toliko hvatao umor da čim bi došla s posla morala bi otspavati sat dva, onda bi se probudila nešto napravila po kući i za kratko vrijeme natrag se legla spavati. Čini mi se da sada napokon to popušta, jedva čekam da mi se energija vrati

Jutro mamice
Kod nas je lijep i sunčan dan. Obveze opet čekaju...
Ja sam se kao naspavala, ali nisam... Jer sam stavila alarm koji me zapravo probudio. Nisam se sama probudila... Tako da se osjećam još uvijek nekako ošamućeno... Sad ću marendati i onda moram krenuti s obvezama..
LittleG, nama je drago kad god nam netko da neki savijet.
Cekamo jesen, čestitam na dečkiću!
Dena, vidim da smo na istome!
Sanjchy, mi smo uvijek malene curice za naše tatice!! Već sam bila napomenula kako se raznježio kad je čuo da nosim sina ne radi spola već jer sam ja njemu još uvijek mala, kao i za vjenčanje!
Slatki!
Aleksandra, drago mi je što ti se javila i vratila! Nadam se da si se lijepo provela... Nažalost, sve što je lijepo kratko traje!

Angel, ja sam prva tri mjeseca zaspala najkasnije u 10 navečer... A spavala sam oko 9-10 sati... Baš sam bila kooooooooomaaaaa.. I onda prije vjenčanja smo uvijek imali goste do nekih 11 sati, ponekad i više... Dok sve pospremiš i odeš spavati je već ponoć i automatski mi se poremetilo sve... Ali nije da sada idem nešto kasnije spavati... Max do 11 sam ja već u krevetu

Mame koje ste kupile bodiće već u LIDLU i koje su opet na katalogu u četvrtak, ti bodići su debljeg materijala, tj. topliji???

Ipak sam prevencije radi dobila Sumamed jednokratno 1x1g.
Kad bi ovo moja doktorica procitala, pocupala bi kosu s glave! U trudnoci dati antibiotik prevencije radi?!
Ja sam imala bakteriju u prvoj trudnoci pa mi nije htjela dati antibiotik nego sam se lijecila probioticima i domacim kefirom! A tebi su dali sumamed iako je bris uredan. O Boze!

Vjerojatno ga ne bi dala niti bih ga ja popila, ali osim sterilnih briseva i sterilne urinokulture Imala sam povišen CRP i leukocite, tako da sam ipak odlučila popiti.

Jutro cure! Mi smo za vikend slavili rodjendan i bilo nam je savrsenooo! Malac se izgustao i uzivao! Ja sam provela cijeli dan na nogama i bila jaaako umorna, no brzo sam dosla sebi. Ugl sve je ok!
Vidim da imamo i novih cura! E pa dobro nam dosle! 😊 lijepo je vidjeti ovako dugacak popis!
Mi smo dobili dvije vrece odjece za curice od 0 do 6 mj. Necu morati puno kupovati, samo mozda 2-3 bodi-benkice one sto se kopcaju sprijeda radi pupka ispocetka. Saljem vam 😘 i ugodan dan zelim!

Vjerojatno ga ne bi dala niti bih ga ja popila, ali osim sterilnih briseva i sterilne urinokulture Imala sam povišen CRP i leukocite, tako da sam ipak odlučila popiti.
Onda ipak nije prevencije radi, onda ima razloga za to. Ponekad su antibiotici neizbjezni i tad ovisimo o znanju i procjeni lijecnika. U svakom slucaju zelim ti brz oporavak! 😊

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji