Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Svibanj 2017. 20:25

Ja fino zaspala, odspavala od 19:00 do 20:10
    Lajkam odjecu!! 😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Elsa0
    20. Svibanj 2017. 21:16
    Prodajem...kadica brevivs podlogom za prematanje sklopiva
    Prodajem...kadica brevivs podlogom za prematanje sklopiva
    Marita023
    20. Svibanj 2017. 21:54

I_me

ovo su moja kolica. Dobila sam polovna. Jos mi nisu stigla pa ih jos nisam ni vidjela uzivo.

Predivna su.

Marita023
    20. Svibanj 2017. 21:59

Dobila sam puno roze robice. I nemam uopće problema hocu li to obuci djecaku. Naravno da necu haljinice. Uvijek se nade komad robe za setnju plave boje.

treca_sreca
    21. Svibanj 2017. 06:11

Elsa nisi napisala (a nema pp) koja lova i koji grad...za ovakve stvari slanje je nezgodno i neisplativo. 

žena-majka-carica:)

21. Svibanj 2017. 06:40

Pozdrav curke!
    Evo da se predstavim ovdje u jesenskim bebama, 14.tjedana sam trudna, termin nam je 18.11. :))

21. Svibanj 2017. 06:55

Dolores123

Cure koje ste išle u 12 tjednu na kombinirani probir, da li su vam oni radili uzv i vađenje krvi ili su priznali nalaz uzv kojeg napravi tvoj dr i samo vade krv? Konkretno tu mislim da Petrovu.

Hej Dolores,
    isla sam u Petrovu na kombinirani probir prije dva tjedna sa dvije uputnice za krv i uzv. 
    Prvo ides vaditi krv (cekala sam oko sat vremena, dr mi je napomenula da dodjem u 8 ujutro na vadjenje), zatim u drugu zgradu na uzv (papir koji dobijes na uzv vracas gdje si krv vadila, ne sjecam se vise zasto 😏)

21. Svibanj 2017. 07:03

Da dodam, mislim da moras obaviti uzv u Petrovoj, specijalisticka je pretraga.
    Ja sam mislila da ce mi raditi preko trbuha ali je islo vaginalno i moram priznati da sam prvi put osjetila 'kemiju' od pocetka trudnoce...bebach je bio akrobat na onom monitoru, prezakon 🤣😍

• sretna
    21. Svibanj 2017. 07:17

Yel, dobrodosla! 😊

Budna od 6:15. Mali se rano budi 😧 sad gleda crtice, a ja se jos malo izlezavam 😄

21. Svibanj 2017. 07:45

Sretna, hvala na dobrodoslici! :)
    Citam SVE o trudnoci, a evo tek danas naletim na ovaj forum i pomislim 'eh tu je moja ekipa' lol!
    Vidim da se pise termin pregleda i izbor bolnice; 30.5. imam pregled i mislim da cu roditi u Merkuru (nisam bas pametna)...
    Ne znam kak je ostalim curama, mene muci nesanica (valjda promjene vremena), tako da od 5 ujutro zvijeram...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI