Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    18. Svibanj 2017. 17:18

Treca sreca hahah nadam se da cete ovaj puta uzivati u gledanju liceka 😙😙😙 dobili smo mi sliku ali se slabo vidi kojom se brzinom okretao hahah
    Hvala vam curke 😙😙😙

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

18. Svibanj 2017. 17:21

Tea2803

Treca sreca vidis mi smo lidlove 56/62 nosili do 6 mjeseca … Pa to je sve nama pre pree veliko bilo.. On sa 3 godine u 86/92 jos stane ali body ne koristimo vise kad nema pelene… A iz mog ducana je na majcama 104 kao i hlacama … Iz lidlovih mu je onak komotnije …
    Curke bebuske su vam divne ♡♡
    Sanjchi pa zato sam te pitala u kojoj ulici znam kak se to prica 😁😁 cesto sam tamo kad mi je suprug od tamo 😁
    Ali super su haljine zaista .. Ne nosim ih precesto ier sam niska i imam puno manje cicke od tebe hahahha ali tebi divno stoje ♡
    Jooj za carapice se ne sjecam hahah ali mi smo nogati nosimo 27 tenke i carape 27-30 😄😄😄

Pa da rekla si da u Lekeniku kucu gradite, ako se ne varam?? E pa onda znas di su ducani... 😊 Sim u prvoj ulici i u robnoj kuci (nama) prekoputa badovinca...a gle, nisam ni ja nes visoka, 166.. Nisam ih ni nosila bas cesto, nisam ni imala haljine u ormaru dok nisam u Lisci kupila one kao dugacke gace, pamucne, boje koze da ih mogu obuc ispo haljina jer mi se noge trljaju jedna od drugu i onda mi se onako zacrveni i pece...ovo je zakon..sad kak sam to kupila mogu bez beda haljine nosit. Sad moram kupit vece, kak sam se zbucala zimus, a i sad cu jos ovi ljeto, moram uzet vece

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

dzenny
    18. Svibanj 2017. 17:28

Hvala,cure..
    Tea,
    Lijepa slika.. moja beba cijelo vrijeme je otvarala usta dok smo bili na pregledu 😍
    Barbs,
    Kod nas se radi od 26-28 tt.. tako da cu ja od 19.06 pa naprijed..
    Kokoloo,
    Fakat,kod nas je odvisno od ginekologa. Recimo moja bas svaku trudnicu salje,recimo secer ujutro sam imala 4.8 i dobila sam do sada svega 3 kg,iako sam u 21tt.. a ginekolog kojem ide prijateljica,na OTGG salje samo one trudnice kojima je secer ujutro preko 5.1

treca_sreca
    18. Svibanj 2017. 17:40

Dzenny to ce bit velika pricalica! Moja se samo musala, ni da bu grimasu uradila...jok
    Haljine - ja imam obrnut problem. Previsoka sam za xs i xxs velicine a sve drugo mi preesiroko. Tako da u biti vrlo mali haljina imam, mada ih obozavam. Pa kad nadjem da je dovoljno dugo a usko kupujem bez obzira na boju dezen i dal je moj djir. Ne mogu birat!

žena-majka-carica:)

dzenny
    18. Svibanj 2017. 17:53

Treca_sreca,
    Ako bude velika pricalica,onda je tu 100% na svoju mamu.. jer ati bas i ne voli puno da prica,ali zato mamica prica i za njega i za sebe 😂😂
    Meni xs bas dobro odgovara,mozda nekad nesto da mi bude malo duze,jer sam dosta niska 😞 sve zavisi od kroja,ali haljinice uglavno odgovaraju..

18. Svibanj 2017. 19:04

Cure moje...ja se danas pocastila...americkim palacinkama 😋😋 pekmezic od jagoda i nutella

• sretna
    18. Svibanj 2017. 19:19

Mali i ja smo cijelo popodne vani.

A sad sam se tolko najela da imam osjecaj da ce mi trbuh eksplodirat

Tejuska♡
    18. Svibanj 2017. 19:38

Sanjchi da da tamo gradimo da da 😊😊 
    Uuu supac za palacinke 😍😍 mljac izgledaju
    Dzenny supeeriska za bebu pricalicu 😍😍 Slatkoo skroz 😍😍
    Sretna i mii isto vani citavo jutro i popodne 😁

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

barbs
    18. Svibanj 2017. 20:50

Sanjchy, baš si mi otvorila apetit!!!  A ne smijem slaaaatkooo!!! 
    Dzenny, neće tebi biti dosadno  Ma ja ne znam više to vezano za OGTT. Svatko kaže drugačije...  Najbolje slušati dr  

18. Svibanj 2017. 21:10

Ja sam isla poslije vecere potrosit kalorije...

Sad sam u kucu usla

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.