Treca sreca hahah nadam se da cete ovaj puta uzivati u gledanju liceka 😙😙😙 dobili smo mi sliku ali se slabo vidi kojom se brzinom okretao hahah
Hvala vam curke 😙😙😙
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Treca sreca vidis mi smo lidlove 56/62 nosili do 6 mjeseca … Pa to je sve nama pre pree veliko bilo.. On sa 3 godine u 86/92 jos stane ali body ne koristimo vise kad nema pelene… A iz mog ducana je na majcama 104 kao i hlacama … Iz lidlovih mu je onak komotnije …
Curke bebuske su vam divne ♡♡
Sanjchi pa zato sam te pitala u kojoj ulici znam kak se to prica 😁😁 cesto sam tamo kad mi je suprug od tamo 😁
Ali super su haljine zaista .. Ne nosim ih precesto ier sam niska i imam puno manje cicke od tebe hahahha ali tebi divno stoje ♡
Jooj za carapice se ne sjecam hahah ali mi smo nogati nosimo 27 tenke i carape 27-30 😄😄😄
Pa da rekla si da u Lekeniku kucu gradite, ako se ne varam?? E pa onda znas di su ducani... 😊 Sim u prvoj ulici i u robnoj kuci (nama) prekoputa badovinca...a gle, nisam ni ja nes visoka, 166.. Nisam ih ni nosila bas cesto, nisam ni imala haljine u ormaru dok nisam u Lisci kupila one kao dugacke gace, pamucne, boje koze da ih mogu obuc ispo haljina jer mi se noge trljaju jedna od drugu i onda mi se onako zacrveni i pece...ovo je zakon..sad kak sam to kupila mogu bez beda haljine nosit. Sad moram kupit vece, kak sam se zbucala zimus, a i sad cu jos ovi ljeto, moram uzet vece
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Hvala,cure..
Tea,
Lijepa slika.. moja beba cijelo vrijeme je otvarala usta dok smo bili na pregledu 😍
Barbs,
Kod nas se radi od 26-28 tt.. tako da cu ja od 19.06 pa naprijed..
Kokoloo,
Fakat,kod nas je odvisno od ginekologa. Recimo moja bas svaku trudnicu salje,recimo secer ujutro sam imala 4.8 i dobila sam do sada svega 3 kg,iako sam u 21tt.. a ginekolog kojem ide prijateljica,na OTGG salje samo one trudnice kojima je secer ujutro preko 5.1
Dzenny to ce bit velika pricalica! Moja se samo musala, ni da bu grimasu uradila...jok
Haljine - ja imam obrnut problem. Previsoka sam za xs i xxs velicine a sve drugo mi preesiroko. Tako da u biti vrlo mali haljina imam, mada ih obozavam. Pa kad nadjem da je dovoljno dugo a usko kupujem bez obzira na boju dezen i dal je moj djir. Ne mogu birat!
žena-majka-carica:)
Treca_sreca,
Ako bude velika pricalica,onda je tu 100% na svoju mamu.. jer ati bas i ne voli puno da prica,ali zato mamica prica i za njega i za sebe 😂😂
Meni xs bas dobro odgovara,mozda nekad nesto da mi bude malo duze,jer sam dosta niska 😞 sve zavisi od kroja,ali haljinice uglavno odgovaraju..
Cure moje...ja se danas pocastila...americkim palacinkama 😋😋 pekmezic od jagoda i nutella
Mali i ja smo cijelo popodne vani.
A sad sam se tolko najela da imam osjecaj da ce mi trbuh eksplodirat
Sanjchi da da tamo gradimo da da 😊😊
Uuu supac za palacinke 😍😍 mljac izgledaju
Dzenny supeeriska za bebu pricalicu 😍😍 Slatkoo skroz 😍😍
Sretna i mii isto vani citavo jutro i popodne 😁
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sanjchy, baš si mi otvorila apetit!!! A ne smijem slaaaatkooo!!!
Dzenny, neće tebi biti dosadno Ma ja ne znam više to vezano za OGTT. Svatko kaže drugačije...
Najbolje slušati dr
Ja sam isla poslije vecere potrosit kalorije...
Sad sam u kucu usla
Sortiraj odgovore
Najstariji