I sad smo na selu, al vise kao predgrade. Ja do centra grada iz svog dvorista imam 10 min autom, 25 min biciklom...tak da sam bas blizu grada, a opet smo udaljeni da imamo i veliko dvoriste i sve
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Kiki nista novo od ortopeda, zivac je ko i zadnji put, al ne smije nista radit u trudnoci, predlozio mi je biljne tablete neke al sam odbila. Inace meni pomaze kod takvih stvari krema od arnike, ne prestaje al bar ublazi kad jako boli.
Treca sreca ugledaj se u Sanjchi i usreci svekrvu 😉😉😉😉
Sanjchi ne zaboravi da sad sadis za troje 😊😊😊
I da, moja sveKRIVA je isto divna, zivi 1100km od nas 😉😅😉
url=https://lilypie.com]
Hahahaha...Svekriva....tak i ja za svoju nekad znam rec..mi smo od njegovih udaljeni 6 km..dovoljno daleko da ih ne vidam svaki dan a dovoljni blizi da moze dolazit svaki dan kad rodim😂😂 Bome da sadim za troje, neznam bas, dok bebica bude smjela jest takve stvari bit ce skoro vrijeme za novu sadnju..ali zapravo, imas pravo, ono sto jedem ja jede i bebica. A Treca sreca bolje da ne govori svekrvi, haha...al kolko sam skuzila, treca sreca, zivis u stanu??
Moja svekrva je udaljena od mene 10m hehe... u istom smo dvoristu ali 2 kuce, nikako ne bih mogla s njima dijelit sve jer smo nas dvije kao zene, kucanice nebo i zemlja, jako razlicite.A za bascu, nisam sadila 2 god i sad sam sadila i naravno ona meni stalno nemoj ovo nemoj ono, jucer isla sadit rasadu a ona nemoj to radit, pa cistila box od peseka nasih i naravno odma je doletila pa sta radis, kad sjedim ako je hladno donese deku i stavi mi na stolicu 🤣🤣 Ja samo se smijem i radim po svom a ako bas pretjera onda joj odgovorim. Samostalna sam od svoje 14god (otisla se skolovat dalje od kuce pa na fakultet i tako godinama) i ne volim kad mi netko stalno govori sta da radim i kako.
Tu te podrzavam..tako smo i nas dvije, nebo i zemlja..dobro, ne mogu rec, ima stvari koje me ona naucila a ne mama, jer ja sam tocno na 18. rodendan odselila decku. A i puno toga sam ja vec znala, ja sam mogla sama zivjet koliko sam toga naucila, prakticki sam sebe i sestru mladu odgojila jer je mama puno izbivala od kuce, pa sam ja s 10 pocela kuhat i sve...nikad mi nista nije bilo tesko, i super da je tako bilo. Sad kad nam dodu decki (nasi radnici) uvijek hvale moju hranu i kolace, pa mi je bas drago zbog toga. Neki dan mi je jedan radnik rekao: ti trudna pa radis vrt, a moja zena ima dvoje djece koji su vec u skoli, pa sad glumi damu. Hehehe...moram priznat da mi bilo drago cut 😅 Inace, da objasnim: mi imamo 3 radnika jer dragi ima obrt koji se bavi malciranjem, kosnjom itd, a po zimi radimo zimsku sluzbu..
ni tati …….. kaze da jedva ceka da dodje bebica i da bude baas pricljiva pa da i ja saznam kako je njemu samnom 😂😂
Hehe tak kad ja ispalim na svog mladjeg tu i tamo, jer se ne gasi NIKAD i kazem mu u trenutku istine "pa koliko mozes pricat, cekaj, uspori malo" (trudim se da mi ne izleti, ali dzabe...) onda me muz samo pogleda s podsmijehom "eto sad vidis kako je meni s tobom"
žena-majka-carica:)
Sanjchi super za vrt i zavidim svima koji imate domace od bilo koga.
Mi smo u gradu i to u godpodskom kvartu, nema ovde ni vrta ni kokosi i sl na drugom kraju grada imaju neki kvartovi rubni gdje ljudi imaju po komad zemlje i to mi je super. Ali ne mozes zivit 10min hoda od rive i bit ko na selu....jbg
žena-majka-carica:)
Ali ne mozes zivit 10min hoda od rive i bit ko na selu….jbg
U kojem kvartu zivis? Ja sam studirala u St i 5 god provela u studentskon domu na Spinutu, pa znam St dosta dobro. 😊
Kokosi nemam..doma sam imala...ima sveki pa nosim jaja od nje, a i pilice ona drzi za klanje, sve to kod nje obavim. Mom dragom to sve smrdi i on to nece na dvoristu..haha..a i bolje...nemam obveze s time, samo kupim hranu i sveki to sve obavi kad vec ide u stalu kozama pa rijesi i kokice i pilice. Al bar ti je riva blizu...mi smo prosle godine za Valentinovo bili u Trogiru u medenoj pa smo otisli do Splita na rivu, kavu popit...bas mi je lijep taj dio grada
Jutro curke, bas je divno jutro🌺 A jos mi je k tome rockas pa idem večeras s curama u meksički restač proslavit...jeeej 🎉 Konacno cu se malo sredit, sad otkad sam na komplikacijama sam vise-manje doma i u tajicama sam stalno 😂... kupila sam si u zari dvije tri haljine koje cu moci nositi i poslije trudnoce, malo su šire i krace, fora su skroz...
Barbs, od kojeg datuma ce biti ona robica za bebe u Lidlu, nisam uspjela vidjet?
Sortiraj odgovore
Najstariji