Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    19. Svibanj 2017. 09:43

Belle sretan ti ročkas 😊
    Curke i ja sam isto dijete sela, a sad, na zalost, zivim u stanu, ima dvoriste i na selu je, al nije to to kao kad si na svom...redovito dok se vracamo sa godisnjeg, liframo pun prtljaznik svega domaceg, popunjeno da nam fali kisika 😉 Bio mi je sok kad sam dosla tu prije 3g i odjednom sve morala kupovati..kad sam isla po krumpir mislila sam da cu plakat, ja međimurka, kupujem krumpir u trgovini, dajem 3€ za 2kg krumpira..mislim da je i nebo plakalo 😣 al na sve se covjek privikne...
    Barbs ma takvi su mi najjaci, sve im je fino, ugusili bi se u domacim delicijama, a nedaj Bože da im pjetao kukurikne ili krava mukne 😝

E cure, spavate vi u trudnoci sa grudnjacima ili bez? Ima koja razlika? Sta vam se cini bolje/zdravije?

Kako perete robu za bebe, prije se vec pisalo, laganija sredstva i omeksivaci, a dal je stavljate sa vasom ili posebno?

url=https://lilypie.com]

treca_sreca
    19. Svibanj 2017. 09:49

Robu za bebe obvezno odvojeno. Bar prvih par mjeseci....poslije cu s nasim majicama ali recimo ne s gacicama ili hlacama u kojima momci se vuku po prljavom i sjede svugdje.
    Detergent isto obvezno neki blagi...imas tih za bebe svugdje...i omeksivac kazu ne ali ja mrzim krutu robu (a i tvrda nam je voda ovde) pa stavim ali nakon tog upalim duplo razentavanje....bude mekana a ipak se ispere kemija dovoljno.

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    19. Svibanj 2017. 09:52

Ja bez grudnjaka...cak i van ga ne nosim stalno nego samo prigodno. Majice za dojenje (h&m) su mi zakon, u sebi imaju kao top ugradjen da donekle drzi a nema me sta zuljat....mada u prvoj T recimo da nisam toliko komod gledala, nosila sam grudnjake cesto radi izgleda. Ali nisam ni tad spavala s njima ako su imali zicu i to....jedino s onima za dojenje jer su bez iceg i udobni...

žena-majka-carica:)

• sretna
    19. Svibanj 2017. 09:57

Belle sretan rodendan!!!

Spavam bez gridnjaka, ne mogu s njim nikako. Osim dok sam dojila pa mi je mlijeko curilo, morala sam imat tufer i grudnjak.

Robu za bebi za persil sensitive i chicco omeksivacem, odvojeno od nase robe.

Tejuska♡
    19. Svibanj 2017. 09:58

Barbs sorkaaac htijela napisati Belle sretan rockas ♡♡♡

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    19. Svibanj 2017. 09:59

Za deterdent sam pisala vec Persil Sensitiv bez omeksivaca :)) 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• sretna
    19. Svibanj 2017. 10:02

Tko je stavio sliku torte?super je!
    Ja obozavam pec torte i kolace, stalno nesto novo isprobavam i smisljam. Bas uzivam u tome 😄 ne moram ih jest, glavno da ih radim 😁

barbs
    19. Svibanj 2017. 10:08

Tea, sve ok!!  Ima još do mog ročkasa   31.12. 
    Dena, slažem se! 
    Suncokretice, sretan ročkasu i tvome mužiću. Moj ima 15.6.  Torta je preeeedivnaaaa! 

barbs
    19. Svibanj 2017. 10:30

Srećom pa sam si našla slikicu prvom uvza... Slikala sam mobitelom i naravno kako sam promijenila mob ništa mi nije ostalo... ali sam poslala prijateljici... SREEEEEĆAAAA!!!! 

Ovakvi smo bili sa 7tj+1d 

<3 <3 <3 <3
    <3 <3 <3 <3

barbs
    19. Svibanj 2017. 10:31

*prvog 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.