Evo Vlada je izglasala izmjene zakona o rodiljnim naknadama:
Izmjene se odnose na povećanje maksimalnog iznosa naknade plaće koja se isplaćuje za vrijeme korištenja roditeljskog dopusta za zaposlene roditelje drugih šest mjeseci, s dosadašnjih 2660,80 kuna na 3991,20 kuna.
Povećava se i naknada za nezaposlene te zaposlene roditelje koji ne zadovoljavaju zakonom propisani uvjet staža osiguranja – 12 mjeseci neprekidno ili 18 s prekidima – i to s 1663 kune na 2328,20 kuna. Naknada roditeljima koji imaju pravo na roditeljski dopust za blizance, treće i svako sljedeće dijete do treće godine života djeteta, povećava se s 1663 kune na 2328,20 kuna.
Dzenny, preslatka slikica!
Meni je rekao za 2-3 tjedna da idem... Dao mi je uputnicu, ali na njoj ništa ne piše i onda su mi mame ovdje odgovorile da je najbolje od 25.tjedna?? Ili sam krivo zampatila?
Treca sreca, ja sam si prošli put kupila 15-18 veličinu čarapica, a sada ću manje!
Opet mi je sveki (svekrva) počela dramiti da ne gledam i ne kupujem ništa!!
Treca sreca vidis mi smo lidlove 56/62 nosili do 6 mjeseca ... Pa to je sve nama pre pree veliko bilo.. On sa 3 godine u 86/92 jos stane ali body ne koristimo vise kad nema pelene... A iz mog ducana je na majcama 104 kao i hlacama ... Iz lidlovih mu je onak komotnije ...
Curke bebuske su vam divne ♡♡
Sanjchi pa zato sam te pitala u kojoj ulici znam kak se to prica 😁😁 cesto sam tamo kad mi je suprug od tamo 😁
Ali super su haljine zaista .. Ne nosim ih precesto ier sam niska i imam puno manje cicke od tebe hahahha ali tebi divno stoje ♡
Jooj za carapice se ne sjecam hahah ali mi smo nogati nosimo 27 tenke i carape 27-30 😄😄😄
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Dzenny i barbs, da vidim da sve pisete o tome ..ne kuzim zasto moja ne salje...jedino kao ako previse dobijes kila i ako sa prvim nalazom od krvne slike nesto ne bude ok... Inace je super temljita dr ..bas cu ju na sljedecoj kontroli opet pitati ..hvala vam
Tea e tak nekak se i ova moja beba prosli put namjestila...fino smo joj u dupe gledali vecinu vremena, samo jednom facu uhvatili.
Pa mi nije htio raditi video i naplacivati....al nadam se da ce u ponedjwljak bit bolje volje za fotosession!
Barbs tvoja sveki bi kosu s glave cupala da sam joj ja nevista....kolica sam platila vec u prvom tromjesecju. Sreca dok je muz otisao preuzet ih taman sam usla u 4.mj da normalnije zvuci....al moji ne komentiraju nista. Mada znam da bi oni isto sce zadnji tren. Al brige me nek misli tko sta hoce...ne placaju mi oni.
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji