M@lena, tu gdje ja vodim trudnocu su 1000 kn brisevi a ova soc.ginekologica koja mi je otvorila komplikacije mi je dala uputnicu. Tako da sam kod privatnice gdje vodim trudnocu napravila bris i platila stotinjak kuna te podloge i uslugu voznje uzorka do Rockfellerovoj.

Kod nas sve trudnice rade OGTT.. mn je vec na zadnjem pregledu rekla da od 19.06 mogu ici,tak da cu se pocetkom juna naruciti..

Evo Vlada je izglasala izmjene zakona o rodiljnim naknadama:
Izmjene se odnose na povećanje maksimalnog iznosa naknade plaće koja se isplaćuje za vrijeme korištenja roditeljskog dopusta za zaposlene roditelje drugih šest mjeseci, s dosadašnjih 2660,80 kuna na 3991,20 kuna.
Povećava se i naknada za nezaposlene te zaposlene roditelje koji ne zadovoljavaju zakonom propisani uvjet staža osiguranja – 12 mjeseci neprekidno ili 18 s prekidima – i to s 1663 kune na 2328,20 kuna. Naknada roditeljima koji imaju pravo na roditeljski dopust za blizance, treće i svako sljedeće dijete do treće godine života djeteta, povećava se s 1663 kune na 2328,20 kuna.

Dzenny, preslatka slikica!
Meni je rekao za 2-3 tjedna da idem... Dao mi je uputnicu, ali na njoj ništa ne piše i onda su mi mame ovdje odgovorile da je najbolje od 25.tjedna?? Ili sam krivo zampatila?

Treca sreca, ja sam si prošli put kupila 15-18 veličinu čarapica, a sada ću manje!
Opet mi je sveki (svekrva) počela dramiti da ne gledam i ne kupujem ništa!!

Treca sreca vidis mi smo lidlove 56/62 nosili do 6 mjeseca ... Pa to je sve nama pre pree veliko bilo.. On sa 3 godine u 86/92 jos stane ali body ne koristimo vise kad nema pelene... A iz mog ducana je na majcama 104 kao i hlacama ... Iz lidlovih mu je onak komotnije ...
Curke bebuske su vam divne ♡♡
Sanjchi pa zato sam te pitala u kojoj ulici znam kak se to prica 😁😁 cesto sam tamo kad mi je suprug od tamo 😁
Ali super su haljine zaista .. Ne nosim ih precesto ier sam niska i imam puno manje cicke od tebe hahahha ali tebi divno stoje ♡
Jooj za carapice se ne sjecam hahah ali mi smo nogati nosimo 27 tenke i carape 27-30 😄😄😄

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji