Curke iz Zg (i one koje znaju), koliko se cekaju nalazi cervikalnih briseva u Rockfellerovoj?
Max tjedan dana, iako meni na zadnjem nalazu pise da je uzorak zaprimljen 2.12. a zavrseno 5.12.
Jos sam ispunila papiric da mi nalaz posalju mailom. Pa mi je vjerojatno doslo na mail 6. Ili 7.12. Znaci 5 dana.
Evo haljinica...nije bila na katu nego na striku. Susila se..
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
@malena Ja sam kod privatnika radila bris na uputnicu pa su oni to odnijeli u Rockfellerovu, ali ja moram otic po nalaz... pa cu onda zvati Zavod u ponedjeljak jer mi je prekjucer tek uzet bris, sumnjam da ce sutra bit gotov.
Mwne je slao prvi put i vjerojatno ce i ovu trudnocu. Makar nema indikacija nikakvih za to, ali moj voli sve kontrole napravit, zlu ne trebalo
Ma meni je papa uredan, imala sam neku malu upalicu pa cisto da vidim da nije ureaplazma mozda... znam da ona moze zezat u trudnoci, nje me najvise strah...nisam bas za antibiotike u trudnoci al morat cu ak se neka bestija pokaze.
Ma meni je papa uredan, imala sam neku malu upalicu pa cisto da vidim da nije ureaplazma mozda… znam da ona moze zezat u trudnoci, nje me najvise strah…nisam bas za antibiotike u trudnoci al morat cu ak se neka bestija pokaze.
Da. To svakako. Ja se te ureaplazme bojim ko vraga. Dva puta sam se borila s njom. Dobro je napraviti sve pretrage. No nadajmo se da je sve ok. Koliko kosta bris kod privatnika? Nekako mi je ostalo u sjecanju da je jako skupo, tipa 100 € brisevi cerviksa.
Je li jos uvijek tako?
E i jos nesto, uvedi u prehranu domaci kefir, on u svakom sl moze samo djelovati pozitivno.
M@lena, tu gdje ja vodim trudnocu su 1000 kn brisevi a ova soc.ginekologica koja mi je otvorila komplikacije mi je dala uputnicu. Tako da sam kod privatnice gdje vodim trudnocu napravila bris i platila stotinjak kuna te podloge i uslugu voznje uzorka do Rockfellerovoj.
Kod nas sve trudnice rade OGTT.. mn je vec na zadnjem pregledu rekla da od 19.06 mogu ici,tak da cu se pocetkom juna naruciti..
Sortiraj odgovore
Najstariji