Sretnatebi je termin 22. a meni 24. a slikica…prekrasna…preslatka…ja jedva cekam…
Jel se vec vidjelo jel cura ili decko? Puno je mama napisalo jel ceka curu ili decka oa mi se vec sve pomijesalo
Decko 😊
Uuuuuu, super za naknadu, drago mi je da je zakon prošao
Koji broj čarapica ide otprilike za novorođenče?
A da zoveš mamu?Tako sam ja rekla: Mah, baš me briga više… Joker zovi MAMA: MAAAAMAAAA, DOĐI SA MNOM!!!!
Haha pitala sam ju al ona veli da je sve zaboravila . A radi pa ju ne želim vući sa sobom. Ma ja ću uzeti više toga većih i manjih brojeva pa nek se nađe
Svi moji misle da je prerano za kupovati, ali ja ću kupiti nešto za svoj gušt, ne mogu odoljeti toj dječjoj robici
netko je pitao, da sad ne vrtim tko....LIDL baby čarapice
Najmanja veličina vam je 11-14
a iduća je 15-18
Ja sam kupila prošli put, pred par tjedana kad je bila akcija, obje veličine da ih istestiram koliko će se uprati, jer onak kad ih gledaš dobra je veličina ali čarape inače ulaze u sebe....a pogotovo ako te male uđu onda ne možeš s njima ni na lutku
Uglavnom dobre su, nisu se nešto pre smanjile, tako da imate moju preporuku za taj najmanji broj 11-14
Plus sam kupujući robicu preko njuškala, od jedne žene dobila na poklon (rabljene) LIDL čarapice 11-14 koje se još mogu nositi, nisu se u pranju smanjile baš...
Sretna lijepa vam je slikica, tako nešto i mi imamo
žena-majka-carica:)
Zar morate zicati slike? Ja od svoje doktorice izidjem tako da vucem za sobom slike kao toaletni papir 😁.
Dudu smo na pocetku koristili negdje do 3 mj i to avent. Iako mi je sestra rekla da su MAM jako dobre i jeftinije od aventa. Od bocica smo koristili (odnosno nismo imali potrebu jer je taj dojio dan noc) iskljucivo dr Browns, kupljene u ljekarni, staklena za mlijeko, plasticna za ostale napitke (kasnije). Jedino za te bocice sam dobila preporuku i od mama i od pedijatrice, da ima super anticolic sistem (onemogucuje gutanje zraka koji uzrokuje grcice kod beba do 3 mj).
Btw jutros sam dobila uputnicu za OGTT da ga napravim u 25.tj.
Je li jos tko ide uskoro? Ja evo skoro za 2 tj
Sto se tice lidlove robe, ja u njihovom s plivam tako da ni ne kupujem ako nije xs.
A carapice za novorodence ako me sjecanje dobro sluzi krecu od 16 ili 18 broja
ja imam lidlove carapice kod kuce...nazadnjoj akciji sam kupila... pise 11-14.
Malena, ja kao i ti dobijem hrpu slikica i jos mi cijeli pregled i slikice snimi na usb svaki put 😊
Te anticolic bocice imaju i tommee tippee, iako suone posebno dizajnirane da se djeca sto.manje nagutaju zraka, moj se nije nagutavao zraka npr.
Curke iz Zg (i one koje znaju), koliko se cekaju nalazi cervikalnih briseva u Rockfellerovoj?
hvala za preporuku....prvi put čujem za drBrowns, to dok su moji bili bebe još nije bilo "u điru"
mi smo imali mislim tomme tippee, zaboravih kako se piše....uz izdajalicu samo jednu il dvije bočice
Inače je samo dijo i nije htio nit bocu nit dudu varalicu.
A s prvim sam koristila NUK, to ti je kao Pampers za pelene - kad si prvi put roditelj pa kud svi Turci....
OGTT ću i ja vjerojatno tako negdje za cca 2tj, u ponedjeljak za 4dana mi je pregled pa će me sigurno uputit, prošli put je natuknuo da ćemo next put to
dijo * dojio.....fali editiranje na ovom forumuuuu. U 3.mileniju da "Edit" nemaju!
Cure vi sve idete na OGTT?? Mene nije uopce slala u prosloj trudnoci i zadnji put kad sam ju pitala ocu li na to rekla.je da nema potrebe
Sortiraj odgovore
Najstariji