To je i meni moj rekao kad sam ga pitala zasto nisam sad isla na uzv, kao da nema potrebe svaki put, da je bolje ato manje "zracit" bebu s time...ma vidjela bi ja njih..oni bi svaki dan visili na tom aparatu😂😂😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Majkemi, 14.6. ću mu početi plakati Reći ću: em me stavite na prehranu em nemam slikicu!!!
Maaaaaa, bezobraznici jedni!!!
Kako oni pak znaju da je sve u redu ako ne pogledaju svaki put!! Mislim stvaaaarno... I ako je toliko štetno, zašto npr u Njemačkoj je pravilo: svaka 2 tjedna pregled?!
Glupostiiiii
Aaaaaaajmeeeee, baš lijepooo!!!!
Mi baš i nemamo slikice s uvza… Imamo onu prvu i kad smo išli na pregled u bolnici radi kromosomopatije… Nažalost, svaki put nešto izmisle: nemamo papir, nemamo dobar uvz
Ja svaki put nazicam sliku..heheh...imam onu prvu, nemam a drugog ali od treceg imam tri slicice😊 i stalno cu ih trazit...a ta slicica, kak se bebac vidi, to je bila stvarna velicina...
Mi smo zaostali za drugim zemljama...a pogotovo za Njemackom😏
Ma meni je strašno kako svaki put nešto moraju izmislit. Ja ti/vam kažem: počet ću plakat!
Sanjchi, ja sam tek sad skuzila da je razlika 2 dana trudnoce kod nas 😄
Sta se tice dudica, mi smo koristili tommee tippee i sa drugim cu njihove. Bocice isto njihove
Sretna tebi je termin 22. a meni 24. a slikica...prekrasna...preslatka...ja jedva cekam...
Jel se vec vidjelo jel cura ili decko? Puno je mama napisalo jel ceka curu ili decka oa mi se vec sve pomijesalo
Sanjchi, ja sam tek sad skuzila da je razlika 2 dana trudnoce kod nas 😄
Sta se tice dudica, mi smo koristili tommee tippee i sa drugim cu njihove. Bocice isto njihove
Sanjchi i mi smo isto tommee tippee dudice dok nije skuzija da ima palac hahah
Sortiraj odgovore
Najstariji