Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Svibanj 2017. 21:47

Jooooj i ja ih obozavam...s vrhnjem onako, na salatu, malo soli i octa i mmmmm....

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

kokoloo
    18. Svibanj 2017. 21:49

sanjchi255

Bolje da ne zna? A sveki…meni moj svekar reko kad sam rekla da cu na bolovanje, da trebam radit sto duze, da se ne udebljam previse, i da je svekrva u 9. mj trudnoce kukuruz okopavala…hahaha…stari ljudi…zatucani…
    Nisam previse kopala,samo da poravnam zemlju i da nije ubijena (puno kise padalo proslih dana) ali sam posadila korabu, kelj, zelje i jos malo paradajza ato mi je bilo zafalilo neki dan..
    Nemam veliki vrt, za nas dvoje..tako da nije strasno..imam malo mrkve, persina, paprike, salate, mahuna, krastavce..plus ovo sto sam sad jos sadila

Jooooj blago ti seee, ja bi vrt :) 

dzenny
    18. Svibanj 2017. 21:53

Ja friske dovoljno je samo da ogulim, ne treba mi so nikako.. ali ih mogu i sa octom i sa vrhnjom i sa jogurtom.. ama svakako.. 😍😍 ali ajde to je bar zdravo,a i za kozu su full dobri.. 

18. Svibanj 2017. 22:03

I ne debljaju!!! 🙌🙌
    Kokoloo vjerujem...ja sam dijete sa sela i uvijek sam imala vrt, i kad sam se preselila decku, odma smo prvu godinu ja i sveki sadile..ona ima doma koze, prodaje sir i mlijeko, pa nije sama mogla, a kak sam se ja doselila onda smo nas dvije pocele...sad ga ona sama radi..

18. Svibanj 2017. 22:05

I sad smo na selu, al vise kao predgrade. Ja do centra grada iz svog dvorista imam 10 min autom, 25 min biciklom...tak da sam bas blizu grada, a opet smo udaljeni da imamo i veliko dvoriste i sve

• Dena1009
    18. Svibanj 2017. 22:08

Kiki nista novo od ortopeda, zivac je ko i zadnji put, al ne smije nista radit u trudnoci, predlozio mi je biljne tablete neke al sam odbila. Inace meni pomaze kod takvih stvari krema od arnike, ne prestaje al bar ublazi kad jako boli.
    Treca sreca ugledaj se u Sanjchi i usreci svekrvu 😉😉😉😉
    Sanjchi ne zaboravi da sad sadis za troje 😊😊😊

I da, moja sveKRIVA je isto divna, zivi 1100km od nas 😉😅😉

url=https://lilypie.com]

18. Svibanj 2017. 22:12

Hahahaha...Svekriva....tak i ja za svoju nekad znam rec..mi smo od njegovih udaljeni 6 km..dovoljno daleko da ih ne vidam svaki dan a dovoljni blizi da moze dolazit svaki dan kad rodim😂😂 Bome da sadim za troje, neznam bas, dok bebica bude smjela jest takve stvari bit ce skoro vrijeme za novu sadnju..ali zapravo, imas pravo, ono sto jedem ja jede i bebica. A Treca sreca bolje da ne govori svekrvi, haha...al kolko sam skuzila, treca sreca, zivis u stanu??

violeta1
    19. Svibanj 2017. 00:13

Moja svekrva je udaljena od mene 10m hehe... u istom smo dvoristu ali 2 kuce, nikako ne bih mogla s njima dijelit sve jer smo nas dvije kao zene, kucanice nebo i zemlja, jako razlicite.A za bascu, nisam sadila 2 god i sad sam sadila i naravno ona meni stalno nemoj ovo nemoj ono, jucer isla sadit rasadu a ona nemoj to radit, pa cistila box od peseka nasih i naravno odma je doletila pa sta radis, kad sjedim ako je hladno donese deku i stavi mi na stolicu 🤣🤣 Ja samo se smijem i radim po svom a ako bas pretjera onda joj odgovorim. Samostalna sam od svoje 14god (otisla se skolovat dalje od kuce pa na fakultet i tako godinama) i ne volim kad mi netko stalno govori sta da radim i kako. 

19. Svibanj 2017. 06:59

Tu te podrzavam..tako smo i nas dvije, nebo i zemlja..dobro, ne mogu rec, ima stvari koje me ona naucila a ne mama, jer ja sam tocno na 18. rodendan odselila decku. A i puno toga sam ja vec znala, ja sam mogla sama zivjet koliko sam toga naucila, prakticki sam sebe i sestru mladu odgojila jer je mama puno izbivala od kuce, pa sam ja s 10 pocela kuhat i sve...nikad mi nista nije bilo tesko, i super da je tako bilo. Sad kad nam dodu decki (nasi radnici) uvijek hvale moju hranu i kolace, pa mi je bas drago zbog toga. Neki dan mi je jedan radnik rekao: ti trudna pa radis vrt, a moja zena ima dvoje djece koji su vec u skoli, pa sad glumi damu. Hehehe...moram priznat da mi bilo drago cut 😅 Inace, da objasnim: mi imamo 3 radnika jer dragi ima obrt koji se bavi malciranjem, kosnjom itd, a po zimi radimo zimsku sluzbu..

treca_sreca
    19. Svibanj 2017. 07:25

dzenny

ni tati …….. kaze da jedva ceka da dodje bebica i da bude baas pricljiva pa da i ja saznam kako je njemu samnom 😂😂 

Hehe tak kad ja ispalim na svog mladjeg tu i tamo, jer se ne gasi NIKAD i kazem mu u trenutku istine "pa koliko mozes pricat, cekaj, uspori malo" (trudim se da mi ne izleti, ali dzabe...) onda me muz samo pogleda s podsmijehom "eto sad vidis kako je meni s tobom"  

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI