jes ti to kopala ženo??
(eh takvu bi moja svekrva snajku bolje da ne zna da takve trudnice postoje
)
žena-majka-carica:)
Tea,Barbs,
ni tati nije dosadno od kad sam mu ja usla u zivot i kaze da jedva ceka da dodje bebica i da bude baas pricljiva pa da i ja saznam kako je njemu samnom 😂😂 ejj pa ja nisam u HR,moguce da se zato razlikuje u tt za OGTT.. nije bitno koji tjedan,bitno je da je sve uredu..
Bolje da ne zna? A sveki...meni moj svekar reko kad sam rekla da cu na bolovanje, da trebam radit sto duze, da se ne udebljam previse, i da je svekrva u 9. mj trudnoce kukuruz okopavala...hahaha...stari ljudi...zatucani...
Nisam previse kopala,samo da poravnam zemlju i da nije ubijena (puno kise padalo proslih dana) ali sam posadila korabu, kelj, zelje i jos malo paradajza ato mi je bilo zafalilo neki dan..
Nemam veliki vrt, za nas dvoje..tako da nije strasno..imam malo mrkve, persina, paprike, salate, mahuna, krastavce..plus ovo sto sam sad jos sadila
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ajj kako bi ja voljela da imam vrt, ali nazalost u stanovanju sam,tak da..
Ali zato ja imam svoju sveki.. ona sije i za mn i za sebe.. eto ja stvarno se na svoju ne mogu pozaliti,pazime od prvog dana kao svoje dijete.. malo je onakvih.. 😊
I meni je moja dobra, ne smijem se pozalit.. Radila bi ona i za nas, posadila je krumpira za sve, ali ovo migu sama, i imam gdje pa mi je to super. Zao mi onih koji su na stanu pa sve zivo moraju kupovat
Pa upravi si,Sanchy..
Problem je sama kvaliteta tog povrca,jer ja i kad nesto kupim znam da je sigurno spricano.. zato radije sjedem u auto i odem do svekrve,iako je 1h od mn ali si svega donesem,od voca povrca.. aa najvise volim kad dodje ljeto pa idemo kuci aa krastavaca pun vrt 😍 inace sad sam u trudnoci ludaaa za friskim krastavcima 😍
Jooooj i ja ih obozavam...s vrhnjem onako, na salatu, malo soli i octa i mmmmm....
Bolje da ne zna? A sveki…meni moj svekar reko kad sam rekla da cu na bolovanje, da trebam radit sto duze, da se ne udebljam previse, i da je svekrva u 9. mj trudnoce kukuruz okopavala…hahaha…stari ljudi…zatucani…
Nisam previse kopala,samo da poravnam zemlju i da nije ubijena (puno kise padalo proslih dana) ali sam posadila korabu, kelj, zelje i jos malo paradajza ato mi je bilo zafalilo neki dan..
Nemam veliki vrt, za nas dvoje..tako da nije strasno..imam malo mrkve, persina, paprike, salate, mahuna, krastavce..plus ovo sto sam sad jos sadila
Jooooj blago ti seee, ja bi vrt :)
Ja friske dovoljno je samo da ogulim, ne treba mi so nikako.. ali ih mogu i sa octom i sa vrhnjom i sa jogurtom.. ama svakako.. 😍😍 ali ajde to je bar zdravo,a i za kozu su full dobri..
I ne debljaju!!! 🙌🙌
Kokoloo vjerujem...ja sam dijete sa sela i uvijek sam imala vrt, i kad sam se preselila decku, odma smo prvu godinu ja i sveki sadile..ona ima doma koze, prodaje sir i mlijeko, pa nije sama mogla, a kak sam se ja doselila onda smo nas dvije pocele...sad ga ona sama radi..
Sortiraj odgovore
Najstariji