Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    19. Svibanj 2017. 08:29

Jutrooo

Barbs sretaaan ti rockaas ♡♡ Da se lijepo provedes danas ♡♡♡
    Sanjchi jesi se naradila 😄😄
    I mi imamo vrt a krastavce jedem svaki dan 😂😂😂 najvise sa domacim vrhnjem 😁😁😁 za njima sam luda ono baas 
    A recimo one male kisele krastavce nikad nisam voljela i jela .. 
    Divaan dan je danas bice vrucee
    Juce smo kupili J Quad ali se prestrasio zvuka nece da sjedne na njega vise 😐😯 Nadam se da ce ga zelja ipak.prevagnut kad vidi da je to zvuk motora da mu nece nista 😊
    Uhh pricale ste i o svadbama,ja sam 24.6 kuma na svadbi 😁 vikend prije djevojacka 😀 Jedva cekam ali bojim se da cu samu sebe razocarati jer nemogu toliko hopsat trcat plesat itd. 😕😐😯

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

barbs
    19. Svibanj 2017. 08:56

Jutro mamiceeee
    Tea, nemam rođendan danas??  Sutra imamo feštu povodom našeg vjenčanja za rodbinu od mojih roditelja jer si moji nisu mogli prijuštiti da isplate dodatno 30-40 ljudi... 
    Belle, u četvrtak! 
    Ja sada živim na selu... mada moj dragi kaže da ne  Al' ni to selo više nije kakvo je bilo jer nažalost, radi turista, ne smiju imati blizu kokoške i ostale životinje... Jer se jadni turisti žale... Nema problema radi toga već znaju gdje dolaze i odjednom im smeta kukurikanje pjetla??? Nema smisla, al' ajde... Ja sam htjela kokice nabaviti, al radi tih turista nemamo baš mjesta. Moji roditelji rade kokošinjac. Taman tata išao u penziju i sad uživa na selu.  A tamo su svašta posadili. Od voća do povrća 
    A ovdje kod njegovih imamo isto vrt tako da većinom jedemo domaću hranu.
    Ja ne idem ni blizu vrta ne jer ne želim već jer mi ne daju jer sam trudna  Jučer smo išli u šoping radi dragoga i nije mi dao da dignem odjeću koja sve skupa ima niti jednu kg...  Što ne znaći da sam "invalid" i kad mene nema. Evo, već se mašina perte. Sad ću doručkovati i idem srediti stan kojeg nisam stigla danima. 
    Inače, vagala sam se ujutro. Imam 4 kg više, a ne 8 kg... za sada... 
    Kad smo kod sveki, mene nervira petljanje... Pogotovo sada za opremu i odjeću za bebe: ne smiješ još kupiti bla bla bla bla... Al' ja si naravno iz gušta znam kupiti nešto 

barbs
    19. Svibanj 2017. 08:58

Hope, sretno sutra na pregledu!! 
    Vrijeme jako brzo leti 

barbs
    19. Svibanj 2017. 08:59

*kad njega nema a ne mene nema 

19. Svibanj 2017. 09:22

Belle sretan rodendan!! 😘

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    19. Svibanj 2017. 09:23

Ah, evo tko danas ima rođendan  
    SRETAN ROĐENDAN, BEEEELLLEEEEEE!!!!!!!!
    Uživaj večeras i fino se najedi! 

Suncokretica
    19. Svibanj 2017. 09:29

Blago vama koje imate vrt, ja se zato opremim kod svojih 
    Moja svekrva je u paralelnoj ulici u kući, mi u stanu, kao u Raymondu hahaha. Al ne mogu se požaliti, nije da dolazi stalno ili zove, pogotovo dok smo radili. Sad moram priznati da me non stop zove ili dolazi otkako sam trudna i doma, tak da je po meni bolje da su što dalje od mladih 
    Belle, sretan ti rođendan, lijepo se zabavi
    I mom mužiću danas rođendan, jučer sam mu napravila tortu:

treca_sreca
    19. Svibanj 2017. 09:32

Belle sretan rodjos! Uzivaj s curama..
    Malena, Spinut  eto pa kad dodjes na ljeto mozemo tu na kavu. Ili na more na "prve vode"...

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    19. Svibanj 2017. 09:34

Suncokretice prava ljetna! Blago muzu.
    Ja svom kupim gotovu  nisam neka slasticarka, ja sam vise ovak neki muski mozak, informaticarka, za matematiku i to....prije cu ti zagletat i opiturat zid nego speci (jestiv) kolac  

žena-majka-carica:)

Belle84
    19. Svibanj 2017. 09:40

Hvala cure 😘 Suncokretica, torta izgleda savrseno, vidi se da si majstorica, svaka cast

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.