Svekrvu to ne mogu pitat. Jučer sam joj slala slikice robice iz c&a i ona meni: mi praznovjerni još ne kupujemo
Sada sam u 11 TT, a putovali bi krajem 6 i početkom 7 mjeseca. Svakako ću popričati s ginekologicom, ali mislim da ne bi trebao biti neki problem. Da, drugo tromjesečje bi trebalo biti najbolje za putovanja.Angel ja sam putovala oko 20.tt, autom cca 12h u jednom smjeru smo imali, dr je rekla da ako je sa trudnocom sve u redu da ne vidi zasto ne, dobila sam kompresijske carape za trudnocu koje mi je preporucila da nosim tokom putovanja, te rekla da vise puta stajemo da prosetam. Namjeravam jos jednom, sredinom 6.mj do druge polovice 7.mj, al naravno uz njeno dopustenje.
Kokoloo meno je maserka preporucila oblog od svinjske masti, al sam prilicno nespretna, pa se bojim da bih cijeli stan zamastila 😣
Hahaha ja imam u planu lec namazat nekako oblozit kupusom i preko gege navuc da to sve skupa drzi na mistu... Vidit cemo ocu li uspiti hahah
Ja sam zadnji uzv radila 18.4. tocno prije mj. dana...i jos cu cekat dva tjedna..smrc...prevelika mi razlika..sad kad obavim 02.06. 4D, trazit cu svaki put uzv, za svaku kontrolu, ovo mi je ispalo predugo! 😞😭😭 i jedva cekam... A redovna kontrola je 31.5.
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Mame, da vas pitam, koje dudice ste koristile za bebice? Ja ću probati sa baby love, ali svakako ću kupiti i od avanta.
Kokoloomolim te javi, namazat cu se s cim god treba! 😂 Vec su me jednom ukljestila kriza u trudnoci pa sam se cijeli dan mucila i sad ovo, ali ovo mi je gore jer ne mogu normalno hodat. 😭
Moze javim.. Da znam kako ti je
Ja sam zadnji uzv radila 18.4. tocno prije mj. dana…i jos cu cekat dva tjedna..smrc…prevelika mi razlika..sad kad obavim 02.06. 4D, trazit cu svaki put uzv, za svaku kontrolu, ovo mi je ispalo predugo! 😞😭😭 i jedva cekam… A redovna kontrola je 31.5.
Da... Duuuugiiii je to period Ne znam zašto ne rade svaki put pregled. Meni je to čudno. Prijateljica iz Njemačke je rekla da njoj nije jer kao to šteti bebici...
Ajde, mamiceeeee, brzo će to proćiiiI!!!
Znam da nam nije lako i da bi htjele svaki tjedan imati pregled, ali nekako vrijeme brzo prolazi... Mada sve brzo prolazi osim kad razmišljaš o tome koliko ima to slijedećeg pregleda.
Ovo nam je sa zadnjeg ultrazvuka
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Aaaaaaajmeeeee, baš lijepooo!!!!
Mi baš i nemamo slikice s uvza... Imamo onu prvu i kad smo išli na pregled u bolnici radi kromosomopatije... Nažalost, svaki put nešto izmisle: nemamo papir, nemamo dobar uvz
Sortiraj odgovore
Najstariji