Evo narucila sam se…Tea, dodaj nas…mi idemo 02.06. u 10:00….ajme, sad cu odbrojavat dane..jedva cekam da vidim opet svoju bebicu..i da saznamo jel nam stize Lucija ili David 🙌😊😊
Super što si dobila već termin
WUHUUUUUUUUUUU
Zvala sam dr. Šefanić.
20.6. imamo 4D uvz
bas ce vam biti lijepo!!!!
Barbs ja cu bit u 20. tj to je kao taman za anomaly...i jod cemo jednom kasnije otic, u 28. ili tako nekako...nisu veliki novci a isplati se
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
A za termin, to je privatna poliklinika, Sisak je mali grad, pa tako da nema neke guzve, mogla sam vec sutra d sam htjela..ali strpit cu se jos to malo 😅
P.S. posaljem ti haljinu postom za djevojacku 😜
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ja sam bila prosli tjedan na pregledu i sad bi opet 😂 ja bi svaki tjedan 😅
Sanjchy, najbolje
Ja sam odlučila staviti jednu mornarsku koju imam doma. Trudničku, al je sa cvijetićima. Kaže kuma da ne igra ulogu.
Ahaaaa, ja nisam znala za što si se najavila. Super. Ma i da jesu pare, koga briga. Baš sam govorila da kad se radi o mojoj bebici da me nije uopće briga koliko ću što platiti samo da znam da je se u redu!
I me, super će nam biti! 14.6. rutinski pregled, 20.6. 4D
Uuuuuu, super za naknadu, drago mi je da je zakon prošao
Koji broj čarapica ide otprilike za novorođenče?
Ja sam bila prosli tjedan na pregledu i sad bi opet 😂 ja bi svaki tjedan 😅
Znam/o kako ti je. Meni je krivo što me soc.gin.nije pregledao u ponedjeljak. Rekao je: nema smisla nakon 3 dana opet raditi pregled (ošla sam na morfološki pregled u bolnicu)
Uuuuuu, super za naknadu, drago mi je da je zakon prošao
Koji broj čarapica ide otprilike za novorođenče?
A da zoveš mamu? Tako sam ja rekla: Mah, baš me briga više... Joker zovi MAMA: MAAAAMAAAA, DOĐI SA MNOM!!!!
Sto se tice lidlove robe, ja u njihovom s plivam tako da ni ne kupujem ako nije xs.
A carapice za novorodence ako me sjecanje dobro sluzi krecu od 16 ili 18 broja
Sortiraj odgovore
Najstariji