Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    18. Svibanj 2017. 13:51

LIDL velicine za djecu - oni imaju dvobroje, npr 2-4god itd
    Za bebace imaju 50/56, pa sljedeca 62/68 itd
    Inace su velicine klasicno 56 (up to 1month), 62 (up to 3months), 68(up to 6months) itd....a u LIDLa spoje to u dvobroje.
    Meni je 50/56 prepremali i uzimala sam od 62/68 nadalje
    Ali ako je beba nevelika za prvi mjesec moze posluzit 50/56...

Barbs - preslatka si trudnica....jel to Lidlova majixa na bretele il mi se cini....lijepa ti je. Meni je moja (s) jos preklapava:( sta bi bilo da nisam 10kg nabacila??

Visak plodne vode...i-me ili netko je spomenuo. Ja nisam imala dosad ali po meni je to manje zlo nego manjak. Jedna kolegica ima manjak i u bolnici na cuvanju zavrsila...drzim fige da se regulira svakako!

žena-majka-carica:)

18. Svibanj 2017. 13:54

Evo gledam na fb-u stranicu od butika, ali nema nista od onoga sto sam ja vidjela u ducanu neki dan, isla sam malo vidjet sta ima 😄 Tea, ti si tu blizu...nije ti Sk daleko, ak ti zatreba, trebas se zaletit pa si mozda nades sto..😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    18. Svibanj 2017. 13:55

Treca sreca, je, je!  Meni je plesala pred mjesec dana, sad je već dobra  
    Slažem se, I me. Bolje više nego manje jer su ovoj jednoj prijateljici shvatili prekasno da je ostala bez plodne vode.

treca_sreca
    18. Svibanj 2017. 13:55

Sanjchi predivna je!!!! Obozavam nautical stil a i kroj je divaaaan. Pre!

žena-majka-carica:)

18. Svibanj 2017. 13:58

Hvalaaa..to mi je dragi kupio, nisam morala sama..hehe..al sama sam izabrala...bas imaju super stvari...odusevljena sam tim ducanom

barbs
    18. Svibanj 2017. 13:58

WUHUUUUUUUUUUU
    Zvala sam dr. Šefanić.
    20.6. imamo 4D uvz 

18. Svibanj 2017. 14:00

Jeeeej Barbs!! I ja cu se ovih dana narucit za tamo negdje 02.06. ak ce bit termina

barbs
    18. Svibanj 2017. 14:03

Sanjchy, lijepa haljina. Kao što je Treca sreca rekla i ja volim taj stil. Eto, baš 3.6. za djevojačku imamo nautical temu 
    Ja sam ju pitala kad je najbolje ići na pregled i rekla je između 26. i 28. tjedna... 20.6. će meni taman biti 26.tjedan!

18. Svibanj 2017. 14:05

Evo narucila sam se...Tea, dodaj nas...mi idemo 02.06. u 10:00....ajme, sad cu odbrojavat dane..jedva cekam da vidim opet svoju bebicu..i da saznamo jel nam stize Lucija ili David 🙌😊😊

Kiki156
    18. Svibanj 2017. 14:05

E Tea bas mi je palo napamet, ti si cini mi se dan prije iscjetka imala pregled koji je dosta dugo trajao, pa moguce da ti je od toga. Cula sam da zna biti. 
    Super za novi zakon! 🎉🎉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.