I me, ah, i ja mislim.... jer sam čitala na fejsu među komentarima sa 1.12. pa me zato to iznenadilo, a znala sam da su pričali s 1.7.
Hvala, Tea Stvarno joj je curica dobra
Sad sam gledala kad mi porodiljni pocinje, 08.09. To je onih 45 dana prije termina 😄
Onda ti i ja imamo termin naisti datum. 😊
23.09. Jel da? Jer meni isto tad pocinje porodiljni.
I zasto te nema na popisu?
Sad vidim da jesi na popisu, 22.10. Sorry.
Vjerojatno si brojila samo radne dane.
U tih 45 dana ulaze i vikendi i blagdani. Znaci ukupno 45 dana (svi, ne samo radni).
Sad sam gledala kad mi porodiljni pocinje, 08.09. To je onih 45 dana prije termina 😄
U tih 45 dana ulaze i vikendi i blagdani. Znaci ukupno 45 dana (svi, ne samo radni).
I gdje je taj edit, vristit cu, aaaaaa.
Sad vidim da pise 8.9. a ne 9.8. kad meni pocinje...
Hhahha, tko je ono spominjao da trudnoca malo poglupi zene? Hhahha! 😁
Tea, pregled za 4 tjedna. Mozes staviti 14.6.
Malena, imamo isti dan pregled. I Belle isto
Što mislite, da li je bolje zvati te ginekologe za 4D ili mailom? Ja sam poslala mail sada, ali ako se ne javi danas onda ću ih sutra zvati.
22.10. je meni termin 😄
Na popisu sam..bar sam bila 😂
Ma ne, brojala sam sve dane.
Lidlovi brojevi za djecusu dostaa veliki … Moj je sa 2 godine isao u njihovu velicinu 74/80
M@lenai ja se nadam da se nece ponoviti iscjedak ali osjecam N cijelo vrijeme pa je sigurno sve oki kako iKikikaze ♡
M@lena drago mi je da je sve super proslo na pregledu 😊😊😊
Tvoj maleni je dosta lagan ja dizem svog J koji ima 17kg 😄😄
Nisam vidjela da si napisala datum sljedeceg pregleda ♡
Sanjchi super su ti te haljine za velike kako se zove taj ducan i u kojoj je ulici ? P.S - lijepaa si 😍
To ti je prva ulica (mi siscani ti ne pamtimo ulice pa nazivima, nego tak: prva, druga, treca i cetvrta) 😂😂😂 ali ulica se zove Rimska, ducan je SIM, neznam dal imaju fb stranicu. Ja sam inace krupnija pa mi je teze problem nac haljinu koja ce lijepo pasat, a ovo sto sam tamo kupila, sve stoji kao saliveno..oni imaju te talijanske brojeve koji su jos veci nego nasi...i ima jos jedan u robnoj kuci, ulazi se unutra pa ide desno, tamo isto ima lijepih haljinica. Cek, probat cu nac slikicu haljine iz tog ducana..
P.S. hvala na komplimentu 😘
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
I gdje je taj edit, vristit cu, aaaaaa.
Sad vidim da pise 8.9. a ne 9.8. kad meni pocinje…
Hhahha, tko je ono spominjao da trudnoca malo poglupi zene? Hhahha! 😁
Tea, pregled za 4 tjedna. Mozes staviti 14.6.
😂😂😂😂
izglasali zakon ju huuuu
Izmjene se odnose na povećanje maksimalnog iznosa naknade plaće koja se isplaćuje za vrijeme korištenja roditeljskog dopusta za zaposlene roditelje drugih šest mjeseci, s dosadašnjih 2660,80 kuna na 3991,20 kuna.
Povećava se i naknada za nezaposlene te zaposlene roditelje koji ne zadovoljavaju zakonom propisani uvjet staža osiguranja – 12 mjeseci neprekidno ili 18 s prekidima – i to s 1663 kune na 2328,20 kuna.
Naknada roditeljima koji imaju pravo na roditeljski dopust za blizance, trećei svako sljedećedijetedo treće godine života djeteta, povećava se sa 1663 kune na 2328,20 kuna.
sjele komplikacije
Wooohooooo
Super vijest!!!!! Bas si mi uljepsala dam I-me
A sad idem dalje citat....nakupilo se :)
žena-majka-carica:)
Haljina mi je na katu u ormaru, a nemam stepenica u kuci😂😂😂 kad se naprave stepenice, ako se sjetim, poslikat cu ti je, nemam na mobu ni jednu slikicu...ali isto je prekrasna, plava s bijelim kruzicima, bas je slatka..a nije skupo..sto se haljina tice, mislim da imamo dobar izbor..a nisu neki veliki novci..
Evo ova je isto iz SIM-a, kostala 150 kn...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji