Sta sam ja nadrobila u zadnjij poruci, nadam se da cete razumjeti sto je pisac htio reci! 😂😂 kad pisem na mob duge tekstove pola mi prekrije pa ne vidim sto sam prije pisala. Strasno! 😂
Suncokretica, ja sam počela osjećati bebicu krajem 17. tjedna ili početkom 18. I to onako neke mjehuriće. Oprostite mi, ali kao da trebaš prdnuti, a ne možeš A prave udarce dan nakon pira, tj. u 20.tjednu... Čak mislim da sam možda i ranije osjećala, ali nisam znala da je to to.
ma lako jos i za robicu..nego vi iskusnije mame recite kakve rucnike i dekice i skafandere i ine stvari kupimo jos???sta nam jos sve treba??
toplomjeri,kadice…
ja sam uzela pamučni skafander za prvi period
ono bez neke debljine/punjenja, izvana pliš pamuk, a iznutra glatki taaanki pamuk…da se beba ne znoji
mislila sam ne uzimat, ali ipak možda će zatrebat za koji hladniji dan a dok ne zazimi
to je H&M npr, inače je oko 130kn u dućanu, ja kupila polovnu pred par dana…40kn
Srećom pa nas je malo blesavih da ovako rano kupujemo robu za zimu, pa se dade uhvatit (više nego) povoljno
koje vellicine si uzela pamucni skafander i ovaj deblji skafander?
Pamucni dvoslojni jednodijelni br 62
A debeli zimski 68
I bojim se da ce bit malo ovo zimsko..u sijecnju vec...ako mi bude treca beba ko preth (ali onda cu naknadno uzet jos jedan u br74)
žena-majka-carica:)
Barbs pricaj mi o slatkom! Kad nesto ne smijes onda bas to zelis, meni sad samo padaju napamet kolaci i cokolade! Srecom ima voca i bit ce ga sve vise, ali ni s tim ne smijemo pretjerati...
Barbs pricaj mi o slatkom! Kad nesto ne smijes onda bas to zelis, meni sad samo padaju napamet kolaci i cokolade! Srecom ima voca i bit ce ga sve vise, ali ni s tim ne smijemo pretjerati…
S ničim ne smijemo pretjerivati A ja sam baš previše pretjerala u zadnje vrijeme sa slatkim. Eto, srećom, pa smo podjelili prijateljima, rodbini, susjedima sve te kolače
A to je ono najgore od svega... Kad ti je nešto zabranjeno ti je najslađe.
Ja sam gladna. Opako gladna. Srećom za pola sata je ručak, al' dok mi se tijelo ne navikne na ovu prehranu bit ću gladna
kad ti nešto "zabrane" onda tek vidiš koliko često posežeš za time....ja kad sam prije godinu prešla na bezglutensku prehranu, tek sam tad skužila koliko sam prije jela staalno neke keksiće na poslu, za marendu i večeru redovno kruh sa salamom i namazima, itd. Kad sam izbacila gluten, nisam znala šta bih sa sobom tj kako utažit glad drugačije. Nekoliko mjeseci mi je trebalo da otupim i da ne maštam po cijele dane o moto keksima, bureku ili štrudelu sa sirom i sl...
žena-majka-carica:)
Po vašim opisima moguće da se to beba javlja, al meni je maternica prema naprijed pa ćemo još malo pričekati da vidimo jel to to ili su crijeva
Jedva čekam da mi trbuh naraste i zaokruži se i da počnem osjećati bebu kako treba
Što se tiče prehrane, ja srećom (zasad) nemam nikakve trudničke želje. Inače nisam jela puno slatkog, samo kad mi je baš pasalo, a sad još manje. Nekako mi jednostavno ne ide, samo me traži neko svježe voće i puno povrća... Nadam se da će tako i ostati do kraja hehe
barbs, imala si svadbu i goste i normalno da si htjela probati hranu, nemoj se kriviti, ne bi to bilo to da nisi guštala u toj hrani, a pogotovo kolačima
Tea jeste isli u Tropico? Ja sam sad nosila knjigovodi racune pa mi je slajac zamirisao
Bila sam fina i suzdrzana pa sam samo jednu kuglu uzela
Ma kakav Tropico 😁 Kisa padala zurili se kuci 😂😂
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji