Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    17. Svibanj 2017. 07:41

Curke, jel netko zna kolika je normalna duljina cerviksa u trudnoci? Znam da se to mijenja ovisno o tjednu trudnoce ali zna li netko od vas mozda te mjere? Meni je jucer izmjerila 40mm i rekla je da je ok i onda citam na netu da bi trebao biti i dulji za 17.tjedan trudnoce. Sad vise nista ne znam. 😔

17. Svibanj 2017. 08:08

Jutro mame😊
    Sretna, sretna vam godisnjica, svaka je bitna😉
    Belle, ne znam, nisam uopce ni znala da se to mjeri...😕

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Kiki156
    17. Svibanj 2017. 08:13

Sretne godisnjice curke! 😊
    Belle meni mjere svaki put i od pocetka je 40mm, to ti je sasvim uredno i ne mora biti veci. Tako mi je rekla i gin j na hitnoj kad sam bila jos prije. Jednom mi je izmjerila cak 43 mm ali rekla je da to ovisi kako stave uzv. To ti je sve uredno.
    M@lena lijepo se provedite na rockasuuu 🎉

Belle84
    17. Svibanj 2017. 08:15

Kiki, ok, puno ti hvala... 😊

treca_sreca
    17. Svibanj 2017. 08:46

sretna

Jutro!
    Mm i meni je danas 12 godina od kad smo zajedno 😊 a za tj dana imamo 4.-tu godisnjicu braka 😄

Sretna godisnjica!
    Mi smo 12.god skupa za ravno 10 dana...

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    17. Svibanj 2017. 08:47

Cervix koliku mi je nemam pojma iznos, mogu pitat u pon. Prosli put je rekao da nije skracen i da sam zatvorena, to je sve sto zelim cut!

žena-majka-carica:)

barbs
    17. Svibanj 2017. 08:47

JUTRO, MAMICEEEE!!! 
    Eto mi se spremamo za djevojačku, NAPOKON. Kuma nam se nije javljala do jučer sa novim informacijama. Stignemo sve. 3.9. je djevojačka, ali ipak, iznenada ima neke prohtjeve o temi djevojačke : morate doći obućene ovako: mornarski stil. Nadam se da ćemo nešto uspjeti naći 
    Kod nas je lijepo sunčano vrijeme. Spremam svoj doručak kojeg su mi prepisali.  Jučer sam ostala gladna navečer. Vidjet ćemo danas kako će biti 
    BELLE, isprobaj svoje haljine tjedan prije pira, pa ćeš vidjeti ako ti pristaju (makar za ovaj koji je 10.6.). Ako vidiš da te sve stišće, sigurno će se naći neke malo šire haljine 
    Dzenny, drago mi je što je bebica super!  Ah, nije lako nama trudnicama sa tim željama  Meni se sladoled jučer cijeli dan jeo 
    Malena, javi obavezno kako je prošao pregled i želim ti lijepu sabavu sa sunčekom. Odnosno, VAM! 

barbs
    17. Svibanj 2017. 08:50

Treca sreca, ide vama to! 
    Ni ja ne znam koja je idealna duljina cervix, ali kao što je i Treca sreca rekla, najbitnije je kad ti dr kaže da je sve u redu! 
    Drago i ja smo skupa preko 5 i pol godina. 7.11. će nam biti 6 godina  A eto nas sada u braku 

• sretna
    17. Svibanj 2017. 08:51

treca_sreca

sretna

Jutro!
    Mm i meni je danas 12 godina od kad smo zajedno 😊 a za tj dana imamo 4.-tu godisnjicu braka 😄

Sretna godisnjica!
    Mi smo 12.god skupa za ravno 10 danah

Hvala! 😊

barbs
    17. Svibanj 2017. 09:04

Malena, sa sinčekom a ne sunčekom! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.