Curke, jel netko zna kolika je normalna duljina cerviksa u trudnoci? Znam da se to mijenja ovisno o tjednu trudnoce ali zna li netko od vas mozda te mjere? Meni je jucer izmjerila 40mm i rekla je da je ok i onda citam na netu da bi trebao biti i dulji za 17.tjedan trudnoce. Sad vise nista ne znam. 😔
Jutro mame😊
Sretna, sretna vam godisnjica, svaka je bitna😉
Belle, ne znam, nisam uopce ni znala da se to mjeri...😕
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sretne godisnjice curke! 😊
Belle meni mjere svaki put i od pocetka je 40mm, to ti je sasvim uredno i ne mora biti veci. Tako mi je rekla i gin j na hitnoj kad sam bila jos prije. Jednom mi je izmjerila cak 43 mm ali rekla je da to ovisi kako stave uzv. To ti je sve uredno.
M@lena lijepo se provedite na rockasuuu 🎉
Jutro!
Mm i meni je danas 12 godina od kad smo zajedno 😊 a za tj dana imamo 4.-tu godisnjicu braka 😄
Sretna godisnjica!
Mi smo 12.god skupa za ravno 10 dana...
žena-majka-carica:)
Cervix koliku mi je nemam pojma iznos, mogu pitat u pon. Prosli put je rekao da nije skracen i da sam zatvorena, to je sve sto zelim cut!
žena-majka-carica:)
JUTRO, MAMICEEEE!!!!
Eto mi se spremamo za djevojačku, NAPOKON. Kuma nam se nije javljala do jučer sa novim informacijama. Stignemo sve. 3.9. je djevojačka, ali ipak, iznenada ima neke prohtjeve o temi djevojačke : morate doći obućene ovako: mornarski stil. Nadam se da ćemo nešto uspjeti naći
Kod nas je lijepo sunčano vrijeme. Spremam svoj doručak kojeg su mi prepisali. Jučer sam ostala gladna navečer. Vidjet ćemo danas kako će biti
BELLE, isprobaj svoje haljine tjedan prije pira, pa ćeš vidjeti ako ti pristaju (makar za ovaj koji je 10.6.). Ako vidiš da te sve stišće, sigurno će se naći neke malo šire haljine
Dzenny, drago mi je što je bebica super! Ah, nije lako nama trudnicama sa tim željama
Meni se sladoled jučer cijeli dan jeo
Malena, javi obavezno kako je prošao pregled i želim ti lijepu sabavu sa sunčekom. Odnosno, VAM!
Treca sreca, ide vama to!
Ni ja ne znam koja je idealna duljina cervix, ali kao što je i Treca sreca rekla, najbitnije je kad ti dr kaže da je sve u redu!
Drago i ja smo skupa preko 5 i pol godina. 7.11. će nam biti 6 godina A eto nas sada u braku
Jutro!
Mm i meni je danas 12 godina od kad smo zajedno 😊 a za tj dana imamo 4.-tu godisnjicu braka 😄
Sretna godisnjica!
Mi smo 12.god skupa za ravno 10 danah
Hvala! 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji