Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    17. Svibanj 2017. 08:46

sretna

Jutro!
    Mm i meni je danas 12 godina od kad smo zajedno 😊 a za tj dana imamo 4.-tu godisnjicu braka 😄

Sretna godisnjica!
    Mi smo 12.god skupa za ravno 10 dana...

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    17. Svibanj 2017. 08:47

Cervix koliku mi je nemam pojma iznos, mogu pitat u pon. Prosli put je rekao da nije skracen i da sam zatvorena, to je sve sto zelim cut!

barbs
    17. Svibanj 2017. 08:47

JUTRO, MAMICEEEE!!! 
    Eto mi se spremamo za djevojačku, NAPOKON. Kuma nam se nije javljala do jučer sa novim informacijama. Stignemo sve. 3.9. je djevojačka, ali ipak, iznenada ima neke prohtjeve o temi djevojačke : morate doći obućene ovako: mornarski stil. Nadam se da ćemo nešto uspjeti naći 
    Kod nas je lijepo sunčano vrijeme. Spremam svoj doručak kojeg su mi prepisali.  Jučer sam ostala gladna navečer. Vidjet ćemo danas kako će biti 
    BELLE, isprobaj svoje haljine tjedan prije pira, pa ćeš vidjeti ako ti pristaju (makar za ovaj koji je 10.6.). Ako vidiš da te sve stišće, sigurno će se naći neke malo šire haljine 
    Dzenny, drago mi je što je bebica super!  Ah, nije lako nama trudnicama sa tim željama  Meni se sladoled jučer cijeli dan jeo 
    Malena, javi obavezno kako je prošao pregled i želim ti lijepu sabavu sa sunčekom. Odnosno, VAM! 

barbs
    17. Svibanj 2017. 08:50

Treca sreca, ide vama to! 
    Ni ja ne znam koja je idealna duljina cervix, ali kao što je i Treca sreca rekla, najbitnije je kad ti dr kaže da je sve u redu! 
    Drago i ja smo skupa preko 5 i pol godina. 7.11. će nam biti 6 godina  A eto nas sada u braku 

• sretna
    17. Svibanj 2017. 08:51

treca_sreca

sretna

Jutro!
    Mm i meni je danas 12 godina od kad smo zajedno 😊 a za tj dana imamo 4.-tu godisnjicu braka 😄

Sretna godisnjica!
    Mi smo 12.god skupa za ravno 10 danah

Hvala! 😊

barbs
    17. Svibanj 2017. 09:04

Malena, sa sinčekom a ne sunčekom! 

treca_sreca
    17. Svibanj 2017. 09:20

Ja isto gledam koje sunceko, sta propustam  
    Barbs sretno s uhodavanjem u novi rezim prehrane!

Aurora1611
    17. Svibanj 2017. 09:30

Jutro cure :) evo i ja ostala u šoku pa mislim zbilja gdje mi to živimo, kako sam i imala namjeru promjeniti ginekologa odnese mi svekrva sve papire na hzzo da bi njoj tamo rekli da nemam pravo mijenjat ginekologa u roku godine dana.. pa mislim stvarno kakve su to gluposti, pa valjda ja odlučujem tko će se brinuti o mom zdravlju, kako takvo nešto uopće mogu zabraniti, katastrofa!

kokoloo
    17. Svibanj 2017. 09:36

Jutro cure :) 
    Malena drago mi je da je decku bolje,,,jaooo drugi rockas koje ce to ludilo biti :) 
    Nas ceka drugi tocno na moj termin..nadam se da cu to odradit pa tek onda otic u bolnicu.. 
    Sretna, sretna godicnjica!! Nama ce isto uskoro biti 12.god da smo skupa.
    Meni isto svaki put kaze samo da sam zatvorena tako da ne bi znala sto to znaci.. 
    Zelim vam svima ugodan dan, idem van trcati za ovim mojim cudom :* 

I_me
    17. Svibanj 2017. 09:48

jutro mamice!!! 
    sretne vam godisnjice i rodjendani!!! 
    dan je divan i ustala sam se maximalno raspolozena 
    kako i ne kad je danas u 15h pregleeeeeedd i vidjet cu bebu i napokon saznati jel ili.
    bas sam uzbudjena!! 
    zadnji pregled bio pocetkom 4 mj, cekam taj pregled mj dana!! a i tata ide sa nama 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI