Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Svibanj 2017. 21:17

Hvala cure 😊😘
    Da, iduce godine ce nas bit jedan vise 😄

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Dena1009
    16. Svibanj 2017. 21:24

Belle84

Svadbe su 10.6. i 1.7. Mozda obucem onda neku svoju užu rastezljivu…nemam jos onak pravi zaobljen trbuscic, samo donji dio mi je ispupcen…😂

Ja sam prosli mj kupovala i nisam mogla pronaci koja bi mi isticala trbuscic jer bi mi na svakoj gornji dio bio previse sirok ili obrnuto.. na kraju sam nasla haljinu koja je leprsavo padala i napred je imala okomiti volan po cjeloj duzini..
    Drzim fige da nađes neku lijepu ☺

url=https://lilypie.com]

• Dena1009
    16. Svibanj 2017. 21:27

sanjchi255

Hvala cure 😊😘
    Da, iduce godine ce nas bit jedan vise 😄

Sretna vam godisnjica Sanjchi!!☺
    Nama se poklapa da cemo mozda vec prvu docekati u troje, termin mi je na samu godisnjicu 🤗

url=https://lilypie.com]

Marijana12345
    16. Svibanj 2017. 22:34

Belle84

Svadbe su 10.6. i 1.7. Mozda obucem onda neku svoju užu rastezljivu…nemam jos onak pravi zaobljen trbuscic, samo donji dio mi je ispupcen…😂

Belle, moja sisterka je nasla super haljinu u peek-u (zelenu), jako lijepa a ona je doslovce pred porod s veeeelikim trbuhom. Probala je i neke iz Zare (crvene), koje su joj ipak bile malo preuske, ali ako ti nemas jos tak veliki trbuh (nisam skuzila u kojem si tjednu trudnoce) mozda bi ti dobro stajale. Inace, ja uvijek nadjem nesto u peek-u, i nisu im cijene preparene. Mozda uspijes jednu haljinu uz razlicite detalje iskombinirati na obje svadbe.

• M@lena
    17. Svibanj 2017. 07:28

Jutro, zene moje! A sto ste se vi raspisale! Dugo vec citam sto ste pisale i nikako doci do kraja jer sam zastala na 412.str 😅.
    Cure drago mi je da su pregledi super prosli! Jupiiii! Tako je lijepo to procitati! 
    Tea, ti si sretnica nad sretnicama, pregled malo kraci od 2 sata!!!! Jaooo! Predobroooo! Drago mi je!!!
    Kiki, ti ces izgleda doktorirati na smedjim iscjetcima! Bogu hvala da nije nista ozbiljno. Cuvaj se i ne radi teske poslive, a lagana setnja svaki dan ce ti dobro doci.
    Sto se kilograma tice ne znam kako stojim, vidjet cu sutra na pregledu. Ujutro sam u 7 h narucena. 😊
    Jedem kad sam gladna al se i istrcim ako sam sama sa svojim djecakom. 😉
    Sad smo u pripremama jer mi je sinu sutra 2.rodjendan pa cemo slaviti u bake i djeda za vikend a sutra u vrticu ako bude isao. Pa imamo dosta posla, trebamo napraviti i male pokloncice za drugu djecu. 😊 jos sam na bolovanju, pa stignem malo vise. On jos nije ozdravio ali puno je bolje!
    Pusa svima i sretno onima koje danas imaju pregled!

• sretna
    17. Svibanj 2017. 07:37

Jutro!
    Mm i meni je danas 12 godina od kad smo zajedno 😊 a za tj dana imamo 4.-tu godisnjicu braka 😄

Belle84
    17. Svibanj 2017. 07:41

Curke, jel netko zna kolika je normalna duljina cerviksa u trudnoci? Znam da se to mijenja ovisno o tjednu trudnoce ali zna li netko od vas mozda te mjere? Meni je jucer izmjerila 40mm i rekla je da je ok i onda citam na netu da bi trebao biti i dulji za 17.tjedan trudnoce. Sad vise nista ne znam. 😔

17. Svibanj 2017. 08:08

Jutro mame😊
    Sretna, sretna vam godisnjica, svaka je bitna😉
    Belle, ne znam, nisam uopce ni znala da se to mjeri...😕

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Kiki156
    17. Svibanj 2017. 08:13

Sretne godisnjice curke! 😊
    Belle meni mjere svaki put i od pocetka je 40mm, to ti je sasvim uredno i ne mora biti veci. Tako mi je rekla i gin j na hitnoj kad sam bila jos prije. Jednom mi je izmjerila cak 43 mm ali rekla je da to ovisi kako stave uzv. To ti je sve uredno.
    M@lena lijepo se provedite na rockasuuu 🎉

Belle84
    17. Svibanj 2017. 08:15

Kiki, ok, puno ti hvala... 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI