Belle, ima hrpu haljina koje su rezae iapod grudi. Ali meni je jako lijepo vidjeti skroz usku haljinu na trudnici kad se trbuh lijepo istice 😊
Da vas i ja pozdravim.. vec dugo nisam pisala,farbala sam stan tak da sam bila u obavezama..
Sanchy,sretna godisnjica i eto slijedece godine ce da vas bude vise
ja sam sad 20+2 i do sada sam dobila 2,700kg,iako ne pazim sta jedem i kad jedem..
ii sinoc mi je prvi put "naumpalo" nesto kao trudnici.. dakle,u 12h idemo ja i dragi spavat,ja zatvorila oci aa burek od sira mi pred ocima i moja zelja za njim postaje sve jaca,taj osjecaj nemogu opisat.. poslije placem koliko mi se to jede,dragi se toliko smijao ii meni se trudi objasniti da je vec kasno,da pekare ne rade,da je nemoguce da mi to kupi.. kad sam se isplakala,uspijela sam zaspat
Imam dvije svadbe sad za mjesec dana i uopce ne znam sta da obucem. Trudnicke haljine su mi velike na trbuhu jer su napravljene za vec poodmaklu trudnocu a moje haljine su mi preuske 😩
Imas haljina rastezljivih, pa koje su u zvono, duge, kratke...naci ces si vec nesto... Izbora ima dosta 😊 Ja stanem u svoje stare koje su rastezljive. Ne znam hocemo u svatove u petak pa cu obuci jednu, muz kaze da izgledam kao da sam se punoo najela u njoj hehe
Svadbe su 10.6. i 1.7. Mozda obucem onda neku svoju užu rastezljivu...nemam jos onak pravi zaobljen trbuscic, samo donji dio mi je ispupcen...😂
Hvala cure 😊😘
Da, iduce godine ce nas bit jedan vise 😄
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Svadbe su 10.6. i 1.7. Mozda obucem onda neku svoju užu rastezljivu…nemam jos onak pravi zaobljen trbuscic, samo donji dio mi je ispupcen…😂
Ja sam prosli mj kupovala i nisam mogla pronaci koja bi mi isticala trbuscic jer bi mi na svakoj gornji dio bio previse sirok ili obrnuto.. na kraju sam nasla haljinu koja je leprsavo padala i napred je imala okomiti volan po cjeloj duzini..
Drzim fige da nađes neku lijepu ☺
url=https://lilypie.com]
Hvala cure 😊😘
Da, iduce godine ce nas bit jedan vise 😄
Sretna vam godisnjica Sanjchi!!☺
Nama se poklapa da cemo mozda vec prvu docekati u troje, termin mi je na samu godisnjicu 🤗
url=https://lilypie.com]
Svadbe su 10.6. i 1.7. Mozda obucem onda neku svoju užu rastezljivu…nemam jos onak pravi zaobljen trbuscic, samo donji dio mi je ispupcen…😂
Belle, moja sisterka je nasla super haljinu u peek-u (zelenu), jako lijepa a ona je doslovce pred porod s veeeelikim trbuhom. Probala je i neke iz Zare (crvene), koje su joj ipak bile malo preuske, ali ako ti nemas jos tak veliki trbuh (nisam skuzila u kojem si tjednu trudnoce) mozda bi ti dobro stajale. Inace, ja uvijek nadjem nesto u peek-u, i nisu im cijene preparene. Mozda uspijes jednu haljinu uz razlicite detalje iskombinirati na obje svadbe.
Jutro, zene moje! A sto ste se vi raspisale! Dugo vec citam sto ste pisale i nikako doci do kraja jer sam zastala na 412.str 😅.
Cure drago mi je da su pregledi super prosli! Jupiiii! Tako je lijepo to procitati!
Tea, ti si sretnica nad sretnicama, pregled malo kraci od 2 sata!!!! Jaooo! Predobroooo! Drago mi je!!!
Kiki, ti ces izgleda doktorirati na smedjim iscjetcima! Bogu hvala da nije nista ozbiljno. Cuvaj se i ne radi teske poslive, a lagana setnja svaki dan ce ti dobro doci.
Sto se kilograma tice ne znam kako stojim, vidjet cu sutra na pregledu. Ujutro sam u 7 h narucena. 😊
Jedem kad sam gladna al se i istrcim ako sam sama sa svojim djecakom. 😉
Sad smo u pripremama jer mi je sinu sutra 2.rodjendan pa cemo slaviti u bake i djeda za vikend a sutra u vrticu ako bude isao. Pa imamo dosta posla, trebamo napraviti i male pokloncice za drugu djecu. 😊 jos sam na bolovanju, pa stignem malo vise. On jos nije ozdravio ali puno je bolje!
Pusa svima i sretno onima koje danas imaju pregled!
Jutro!
Mm i meni je danas 12 godina od kad smo zajedno 😊 a za tj dana imamo 4.-tu godisnjicu braka 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji