Kiki suuuper za pregled i bebicu ♡ Zao mi je zbog iscjedka :/
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Da ziva je istina to za hranu i navike, ja nikad nisam pazila sto jedem i nisam imala problema s kilama, ali u trudnoci je sve drugacije a i sad puno vise mirujem i manje se krecem. Al eto sama sam si kriva, sad cu korat pazit i isto sam gladnaaaa 😂
Tea hvala ti, srecom on brzo prode i ne curi vise al eto nije neki prizor kad ga vidis.
Suncokretica, malo me hvata osjećaj krivnje! Ali što je tu je...
Malo ću pripaziti što jedem. Izbacit ću slatko. Imati normalne obroke i sve će doći na svoje.
Vagala sam se danas odmah nakon ručka... Kućna vaga mi daje kg manje... Tko li će znati što je točno?!
Ja čekam da ova vrućina popusti, pa idem s psom u šetnjicu. U međuvremenu bih čak mogla skočiti po hranu za slijedeći obrok.
Sto se tice vaganja ja se ne bih uzdala u doktorovu. Dodjes svaki put drugacije odjeven i onda ti oduzmu 1kg a nekad imas 2kg odjece (zimi) a nekad 0.5kg (ljeti npr samo u tankoj haljinici bosa...)
Ja se vazem iskljucivo doma bez iceg na sebi, kad se idem kupat....i onda taj rezultat kazem sestri prilikom pregleda i ona upise u trudnicku.
žena-majka-carica:)
A istina... Imaš i ti pravo... Uostalom, kao što sam bila napisala, malo nakon što smo ručali sam imala pregled. Ništa mi se još nije ni slegnulo. Ok. Nije to 4 kg više, ali sigurno kg manje je... A i po meni je nekako najrealnije ujutro se vagati... Meni je isto čudno kako sam u mjesec dana mogla baš 8 kg dobiti... Ali što je tu je
A tebe, Treca sreca, ne važu?? Znaći, ipak privatnici mogu voditi trudnoću... Jer mi je bilo još davno rečeno da ne mogu...
Po vašim opisima moguće da se to beba javlja, al meni je maternica prema naprijed pa ćemo još malo pričekati da vidimo jel to to ili su crijeva
Jedva čekam da mi trbuh naraste i zaokruži se i da počnem osjećati bebu kako treba
Što se tiče prehrane, ja srećom (zasad) nemam nikakve trudničke želje. Inače nisam jela puno slatkog, samo kad mi je baš pasalo, a sad još manje. Nekako mi jednostavno ne ide, samo me traži neko svježe voće i puno povrća… Nadam se da će tako i ostati do kraja hehe
barbs, imala si svadbu i goste i normalno da si htjela probati hranu, nemoj se kriviti, ne bi to bilo to da nisi guštala u toj hrani, a pogotovo kolačima
Suncokretice ja sam svojeg osjetila prvi put bas kao malo jaci grc/udarac (uz najvecu zelju ne mogu ti opisati taj osjecaj :-) i to 2 puta u par minuta ( doslovno sam se splasila), onda par dana nista pa je pocelo lagano svakodnevno lupkanje. Isto sam jedva cekala, a sad mi se cini da sve ide pre brzo, vec sam prosla polovicu...
Ja do 19.tj nisam imala potrebu za slatkim, jedino je moralo svaki dan neko voce biti iako prije nisam ga jela toliko. A onda mi se najednom okrenulo i poludela sam za slatkim, jos k tome sam bila doma 2tj i stalno neki rođendani, feste...al eto smirila se sad natrag malo 😣
url=https://lilypie.com]
Dena, eto, tako je bilo i kod mene Što se slatkoga tiče... tjedan dana prije pira su se krenuli raditi kolači koje smo imali još nekoliko dana nakon pira... Oćeš nećeš kad ti se nađu ispred moraš jesti
+ Svadbena torta... Inače prije toga bi znalo proći i 3-4 dana a da ništa od slatkoga (osim voća) ne stavim u usta... Ali ajde, što je bilo, bilo je
Sad ću pripaziti na prehranu i to je to.
Sto se tice vaganja ja se ne bih uzdala u doktorovu. Dodjes svaki put drugacije odjeven i onda ti oduzmu 1kg a nekad imas 2kg odjece (zimi) a nekad 0.5kg (ljeti npr samo u tankoj haljinici bosa…)
Ja se vazem iskljucivo doma bez iceg na sebi, kad se idem kupat….i onda taj rezultat kazem sestri prilikom pregleda i ona upise u trudnicku.
Tako i ja, ujutro na prazan zeludac, gola i sestri kazem kilazu
Pa to ima i logike Ujutro se važeš i kažeš koliko si imala... Još ja njoj: da li se računa da sam malo prije jela? a ona meni: a inače ne jedeš prije pregleda? Ja sam joj rekla: pa inače imam ujutro pregled ( oko 8.30-9.00 sam uvijek naručena).
Ja ako se vazem popodne na sito oduzmem kilo.
Npr nekidan sam imala 62 ali prejedena tako da sam si to uracunala kao 61.
Inace privatnik moze vodit trudnocu, zasto ne ( ja sam prvu i sad trecu) ali moras imat socijalnog za uputnice. Npr rh testove kad je trebalo radit, privatnik napise u trudnicku ali socijalac mora izdati uputnicu jer nisu umrezeni. A ionako za doznake svaki mj idem socijalcu jednom pa usput pokupim uputnice ak treba..
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji