Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    16. Svibanj 2017. 13:19

Suncokretica, i meni se samo vidi donji dio trbuha... 😂Ispupcen je ali gornji dio nista... izgleda kao da sam se zdebljala tj.najela a ne da sam trudna...sto se tice spola meni je vec s 12tjedana vidjela da je decko (rekla je 90%) i onda smo radili Harmony pa je on potvrdio da je decko i danas s 16 tjedana se bas jasno vidio pimpac na ultrazvuku, ne mozes ga fulat... 😂

Belle84
    16. Svibanj 2017. 13:33

Vidim po popisu tu da decki cak vode 10:9 😊 Do nekidan su curice bile u vodstvu 😉

Kiki156
    16. Svibanj 2017. 13:38

Cure evo i mene s pregleda, otisla danas jer mi se pojavilo malo smedeg iscjetka a kako su rekli da dodem ako se ponovi, otisla sam. 
    Hvala Bogu sve je dobro! Ne znaju zasto se pojavljuje, vjerojatno pukne koja kapilarica pa dode, al nije ti svejedno kad to vidis. 
    Odmah smo obavili i anomaly scan jer se moze vec od 18. tj pa kad sam vec dosla 😁 Sve je super, piso se isto jasno vidi, svi organi su super, beba raste i sve je u redu. Upalili su mi i taj 5D pa smo mu jasno vidjeli liceko i predivan je, ima usnice ko tata 😍❤
    Iduca kontrola redovno, kako je i trebala biti. 

Belle84
    16. Svibanj 2017. 13:43

Kiki, super da je sve u redu.😊😊😊

Kiki156
    16. Svibanj 2017. 13:46

Hvala Belle, drago mi je da je i kod tebe sve super! 😊❤

16. Svibanj 2017. 13:46

Tea jeste isli u Tropico? Ja sam sad nosila knjigovodi racune pa mi je slajac zamirisao 
    Bila sam fina i suzdrzana pa sam samo jednu kuglu uzela 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Belle84
    16. Svibanj 2017. 13:54

Kiki, jesu te vagali? Kolko si dosad dobila?

• sretna
    16. Svibanj 2017. 13:57

Kiki, super za pregled 😊

luce <3
    16. Svibanj 2017. 13:59

Kiki drago mi je da je sve u redu... Bolje otic i provjerit i bit siguran da je sve u redu nego se mislit

Kiki156
    16. Svibanj 2017. 14:08

Hvala svima, da svakako je bolje uvijek provjerit. Ja ne bi mogla mirna cekat jos dva tjedna do redovnog pregleda. 
    Belle, vagali su me i dobila sam po prstima. U plusu sam 6 kg od pocetka trudnoce i rekli su da je to previse, iako sam od zadnjeg pregleda do sada dobila 1kg, ali svejedno... Nisu mi dali dijetu ali odlucila sam sama izbacit slatko, kruh i slicno. Ni sama ne bi htjela skupit previse kila pa se onda mucit s tim, tako da cu lijepo pripazit i kontrolirat se. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.