Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    16. Svibanj 2017. 10:46

Belle drago mi je da je sve uredu...nadam se da ce ti i brisevi biti uredni.pisonja  
    I_me zelim ti da uzivate sutra na 4D

I_me
    16. Svibanj 2017. 10:49

cure ako mozete pobjegnite na more barem na par dana! 
    drugi zrak,sum mora, setnje..imam tu srecu i na moru sam i maksimalno iskoristavam svaki dan 
    moje ( MOJE!!!) zadnje ljeto da uzivam maksimalno sama i sa muzem jer sljedece i sljedeca ljeta ce nas vec biti troje i to ce biti posebno 
    zato se sada baziram vise na sebe,psihicki..pripremam se.. lakse je na moru nego negdje na asfaltu

I_me
    16. Svibanj 2017. 10:51

Belle84

Evo mene s pregleda, sve je super i beba se super razvija, pimpač se već jako vidi 😉 Uzela mi je briseve.
    Sto se toce kila po njihovoj vagi sam dobila 1,5kg a po svojoj 2,5kg. 😂 Tamo mi uvijek manje pokaze.

pimpac 
    drago mi je da je sve ok!

I_me
    16. Svibanj 2017. 10:51

luce <3

Belle drago mi je da je sve uredu…nadam se da ce ti i brisevi biti uredni.pisonja
    I_me zelim ti da uzivate sutra na 4D

joj,pa ja sam sutra na uvzu!!!! 
    jedva cekam!!! 

Tejuska♡
    16. Svibanj 2017. 11:02

Belle bas mi je drago da je sve super i bravo za pisonju 😍😍
    I_me uzivajte mi sutra na 4D ♡

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• sretna
    16. Svibanj 2017. 11:07

Belle, super za oregled i pisonju 😊

I me, naravno da cea izdrzat. Samo uzivaj dok mozes 😊

Nas ce biti 4 iduce ljeto 😄

treca_sreca
    16. Svibanj 2017. 11:46

Tko ima priliku za more, ja se ne bih dvaput mislila, bez obzira na razdvajanje od muža i sl. (a ginekologa ima svugdje!)

žao mi jedino onih što moraju dva dana potroši u putu, da bi 3 dana bili na moru...ali tko ima u nekog ostati (dulje) to je bingo!
    jer što I_me kaže neusporedivo je ljeto na asfaltu ili uz more..
    Mi smo u gradu, ali sreća u dobrom kvartu pa bježim uz more kad god mogu.
    A i vikendima smo (ako nije kiša/vjetar) po par sati uz more. Puno mi to znači za zdravlje, i moje, i djeci, a evo i nerođenoj bebi.

Belle super za dečkića <3

žena-majka-carica:)

Dorja91
    16. Svibanj 2017. 11:51

Dena1009

Jutro cure! Ja se danas rano probudila sa nekim bolovima u donjem djelu leđa, al valjda ce proci kad se malo rashodam. Tražila sam po netu nesta vezano za 3D/4D i slučajno naletjela na ovaj kupon, pa ga djelim, mozda kojoj od vas dobro dođe -https://www.popustplus.hr/POPUSTI-ZDRAVLJA-ULTRAZVUK-DJETETA-ponuda-2722/

Prije par dana bila sam na tom uzv. Pohvala liječniku al malo sam ocekivati bolji uzv. Ne znam nisam bila nikada na 3 d .... Al liječnik je pravi profesionalac. Stručan i ljubazan.

Suncokretica
    16. Svibanj 2017. 12:14

Uf al ste se raspisale, tko će to sve pohvatati 
    Ja sam super spavala i baš se danas super osjećam, sunce mi odmah podigne raspoloženje i energiju. Iza ručka ćemo u šetnjicu 
    barbs, meni se taj jelovnik čini poprilično zasitan, ne bi mogla baš toliko pojesti. Al dobro meni želudac još nekako nije svoj pa tko zna kako će mi biti apetit kad beba bude veća i kad se smanje želučane tegobe... A inače se uvijek tako nekako u hranim, puno voća i povrća, pogptovo iz vrta moje mame. ujutro zobene. Od voća mi je bitno da imam jabuke, obožavam ih i super mi pašu za želudac, al jedva čekam lubenice hehe
    Belle, drago mi je da je sve ok prošlo, meni zadnji put nije uspjela vidjeti spol a u istom smo terminu, nadam se da bude idući put, baš nas zanima. Jel ti počeo rasti trbuh? Meni nešto malo donji dio al daleko od pravog trudničkog, pokrete bebe isto još ne osjećam...
    More, jedva čekam!!! Ne moram se ni kupati, samo da sam na onom zraku i šećem uz plažu, nema bolje relaksacije 

• Dena1009
    16. Svibanj 2017. 12:28

Dorja ni ja jos nisam bila, narucena sam kod svoje doktorice u 6.mj pa cu moci vise da kazem 🙂
    Ja bi rado pobjegla malo do mora, al uvijek moram birati između odlazka doma i mora, a familiju viđam 2-3 puta godisnje pa mi to tesko pada..al ima organiziranih prijevoza do blizih destinacija na jedan dan pa mozda odlucim za koju. A vjerujem da ce mi i boravak na selu uz rijeku i sa obitelji dobro doci ☺ iako se ne mogu pozaliti, zivim u parku prirode 🙄

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.