barbs ova tvoja dijeta... sad gledam... 1 jaje za dorucak...ajme... pa ja svako jutro doruckujem barem 3-5 jaja kajgana sa sparogama i slaninom i nakon pola sata sam gladna opet...
ima par stvari sto bi pojela bez problema i ima stvari sto ne bi bila pojela ni da mi plate...
..al za bebu bi se natjerala!!!!!! glavno da je beba napreduje a mama se snadje..

Ja vec planiram kako da idem na more a da se ne moram vracat na pregled doma 😄 imam sve razradeno, jos samo da se ginekolog slozi samnom 😄
da ti bar upali!
drzim fige

Ja vec planiram kako da idem na more a da se ne moram vracat na pregled doma 😄 imam sve razradeno, jos samo da se ginekolog slozi samnom 😄
da ti bar upali!
drzim fige
Ma bude sigurno 😄 samo trebam zamolit da pregled bide za 4 tj od iduceg pregleda i onda sljedeci nakon toga za 5 tjedana 😂 da mogu biti mjesec dana u miru na moru

Evo mene s pregleda, sve je super i beba se super razvija, pimpač se već jako vidi 😉 Uzela mi je briseve.
Sto se toce kila po njihovoj vagi sam dobila 1,5kg a po svojoj 2,5kg. 😂 Tamo mi uvijek manje pokaze.

I ja sam plan odavno razradila i nadam se da ce upalit :) Jedino mi tesko pada razdvajanje od muza, 2-3 tjedna jer ne moze dobit godisnji. Nikad nismo bili tolko razdvojeni od kad živimo skupa pa mi je malo tesko. Al veli mi on da iskoristim priliku jer dolazi bebica pa da necu vise imati tolko vremena za sebe i takvih prilika. Ajde valjda cu izdrzat, neki provedu citav zivot razdvojeni zbog posla...

url=https://lilypie.com]
Belle drago mi je da je sve uredu...nadam se da ce ti i brisevi biti uredni.pisonja
I_me zelim ti da uzivate sutra na 4D

cure ako mozete pobjegnite na more barem na par dana!
drugi zrak,sum mora, setnje..imam tu srecu i na moru sam i maksimalno iskoristavam svaki dan
moje ( MOJE!!!) zadnje ljeto da uzivam maksimalno sama i sa muzem jer sljedece i sljedeca ljeta ce nas vec biti troje i to ce biti posebno
zato se sada baziram vise na sebe,psihicki..pripremam se.. lakse je na moru nego negdje na asfaltu

Evo mene s pregleda, sve je super i beba se super razvija, pimpač se već jako vidi 😉 Uzela mi je briseve.
Sto se toce kila po njihovoj vagi sam dobila 1,5kg a po svojoj 2,5kg. 😂 Tamo mi uvijek manje pokaze.
pimpac
drago mi je da je sve ok!

Belle drago mi je da je sve uredu…nadam se da ce ti i brisevi biti uredni.pisonja
I_me zelim ti da uzivate sutra na 4D
joj,pa ja sam sutra na uvzu!!!!
jedva cekam!!!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji